Pluspunten

Betrouwbaar, goede hulplijn, bedrijf is zelf actief met veiligheid en toekomst van internet.

Gebruikersnaam loskoppelen van hoofd-e-mail-naam - jammer van het verhogen van de belkosten via vaste lijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

altijd behulpzaam. geen lange wachtijden,proffesionaliteit

Gewoon zo doorgaan zo als al die jaren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zorg dat in buitengebieden een goede verbinding is. In 2015 is verbe****** beloofd. Dit wordt bewust niet nagekomen, is kennelijk te duur om de wijkcentrales uit te breiden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vind de klantentevredenheidsonderzoeken en de eindeloze reclame ronduit storend.

5 dagen wachten op een antwoord dat kan gewoon niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

toon eens hoe je contact op kunt nemen bij problemen. ik heb heel simpel de afstandsbediening defect maar denk maar niet dat er ergens iets te vinden is hoe je dat kunt melden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Altijd bezig met verbe******en, ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vroeger kom je e-mails automatisch doorsturen. ik zie dat niet meer.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima mail zonder storingen. Bij de TV wordt tegenwoordig ook de terugkijkmogelijkheid van een week geboden op alle zenders, heel erg fijn! Op de Voip zit een kleine vertraging waardoor je vaak de beginwoorden van de ontvanger mist. dat is jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Internet oké als alles oké is

Geen apparatuur uitleveren welke niet 100% werkt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bereidheid om te helpen is groot

Kortere wachttijden bij helpdesk door meer personeel aan te nemen en die.veel beter op te leiden. Nu wordt je om het minste of geringste doorgestuurd naar Avm terwijl veel problemen best oplosbaar zijn. De nieuwe 7581 had NOOIT zo ongetest de deur uit mogen gaan. Dect werkt niet, telefonie over de fon aansluiten is niet echt een goed antwoord hierop ,zeker niet als je over een switch praat !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede helpdeskmedewerkers

Uitgebrachte modems (7581) beter testen voor uitgifte.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice is zeer geduldig.

Vanaf januari worden klanten opgescheept met een gedracht van een modem, de Fritz!Box 7581. Het modem is onbetrouwbaar, niet uitontwikkeld en van zeer inferieure kwaliteit. Xs4all is ervan op de hoogte maar heeft nog geen oplossing. Klanten moeten maar wachten totdat de leverancier, AVM, met een firmware update komt. Onaanvaardbaar mijns inziens want tot die tijd zitten wij met een modem dat gemiddeld per avond drie keer opnieuw opstart. Met mij hebben héél veel mensen te kampen met hetzelfde probleem, diverse fora worden overstroomd door klachten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helpdesk doen hun best

Fritzbox! 7581 vervangen of niet meer leveren tot alle problemen zijn opgelost met deze modem

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Betrouwbaarheid, beschikbaarheid en performance van het netwerk zijn gelukkig nog traditioneel goed.

Volstrekt onduidelijk welk kanaal klantenservice/helpdesk de beste keuze is. Telefoon lange wachtrij, email duurt lang en twitter is oppervlakkig of inhoudsloos. Ook kennis van de helpdesk schiet te kort. Factory reset en power off-on is de grote dooddoener. Keuze uit: 1. Oplossing, 2. Opschakelen, 3. Bied alternatief is kennelijk uit de tijd. Levert standaard een modem (7581) met essentiële functies (DECT) die niet werken. Helpdesk doet of de gebruiker dom is en de enige met problemen. Pas na ruim een maand wordt de grootschaligheid erkent, maar wordt nog steeds geen oplostermjn genoemd of alternatief geboden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

opheffen account niet zonder melding vooraf uitvoeren

Pluspunten

ben de zo even door de help desk geholpen hr. Khalid K HELEMAAL TOP!!!! BEDANKT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk en deskundig

helpdesk krijgt wel langere wacht tijden irritante meldingen tijdens wachten helpdesk optie aan/uit aub kpn belde mij op een oud nummer dat nog in mijn profiel stond en dat ik had aangepast vanuit een mac omgeving niet doorgelopen, jammer dat er bij geen gehoor niet even een mail wordt gestuurd, onnodig zitten wachten. eerst werd mij belooft dat ik spotify meteen gratis kon gebruiken, dat bleek niet te kunnen (teleurstelling) helaas word er geen poging gedaan om de klant iets aan te bieden bijvoorbeeld een gratis upgrade tv pakket of iets degelijks voor een maand ofzo, dit kan beter in mijn beleving, eerste x dat ik dit meemaak bij jullie....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Lieve mensen die hun best doen om problemen voor je op te lossen

lever een glasvezelverbinding in onze regio (Westervoort Zuid)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is interessant wanneer nog niet klanten gratis vragen kunnen stellen over jullie producten. Ik ga niet betalend bellen omdat ik op de site niet kan zien hoe het opnemen werkt, hoeveel zenders tegelijk ik kan programmeren en het niet gratis kan vragen.

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam