Pluspunten
- Bijna geen storingen.
Verbeterpunten- Vergeleken met andere providers is XS4All veel te duur. Wellicht stap ik in de toekomst over. Men zegt dat dat door de extras komt, zoals Spotify, maar ik heb geen Spotify. Ondertussen kost het wel meer dan 40 euro per maand voor het goedkoopste abonnement en ze blijven de prijzen ook doodleuk verhogen. - Door een storing aan mijn modem kwam ik er bij toeval achter dat XS4All al tijden gratis modems aan z'n klanten verstrekt en dat mijn internet snelheid gratis omhoog kon. Had ik deze storing niet gehad dan zat ik nu nog steeds op de oude snelheid en ook met mijn zelf aangeschafte modem. Bij XS4All vonden ze het raar dat ik m'n eigen modem gebruikte, maar ik ben al tig jaar niets anders gewend. Het lijkt wel of ik een vergeten klant ben o.i.d. Ik vond het niet fijn.
Pluspunten
Bezoek van monteur gehad vandaag. Bij vorige provider waren er veel klachten over de verbinding en snelheid. Er bleek iets mis te zijn bij de hoofdaansluiting van KPN. Hij heeft dit direct geregeld, en alles netjes achter gelaten
Verbeterpuntenprijs is iets hoger misschien maar de service maakt een hoop goed
Pluspunten
perfecte klantenservice
Verbeterpunteneen enkele keer iets te veel onder het juk van KPN
Pluspunten
ipv6, eigen IP adres, goede news server
Verbeterpuntende kennis van de helpdesk, de gegevens van de helpdesk ( pairbonding bleek toch niet beschikbaar te zijn) XS4allTV is bagger, zenderlijsten waardeloos, eigen volgorde niet in te stellen, beeldkwaliteit haalt het niet bij die van sateliet TV, zenderpaketten duur
Pluspunten
Het inloggen op de website is waardeloos. De email ook.
VerbeterpuntenAls je je gebruikersnaam weet of je registratienr dan is 1 toch genoeg? Allebei invullen is irritant en overbodig.
Pluspunten
Veel te duur voor een veel te langzame aansluiting. Kwaliteit en klantenservice, technisch of niet, wel goed.
VerbeterpuntenHou eens op met die verkooppraatjes als je telefonisch contact hebt. Iedereen is geinstrueerd om jou een groter pakket aan te smeren. Heel genant.
Pluspunten
Voor vragen en ondersteuning snel bereikbaar en een goede 1e contact oplossing
VerbeterpuntenNvt
Breid helpdesk uit, wachttijden stijgen.
Pluspunten
dit bedrijf zeg dat het de minste storing heeft maar mijn ervaring is anders nu ik mijn abroment heb opgezegt hebben ze in eens tijd telaat voor wat ze mij bieden zijn ze duur
Verbeterpuntenbeter naar de mensen luisteren in plaats met eigen bezig te zijn
Pluspunten
zie hierboven
Verbeterpuntengeen mening
Pluspunten
Als je ze nodig hebt is het vaak als er een storing is. Maar ook voor internet verbe******en (modem vervandingen, bvdsl, etc) altijd bereikbaar en meedenkend.
Pluspunten
ik heb een probleem met mijn internet op de MAC. Ik word er na enkele minutes of zelfs seconden uit gegooid.
Pluspunten
Ben nu 10 jaar klant bij XS4ALL en heb in al die tijd geen enkele negatieve ervaring opgedaan. Alle lof voor zowel het produkt als ook de service
VerbeterpuntenHelaas niets te verbeteren
Pluspunten
weinig storing en stabiel plus een hele goede helpdesk!
Pluspunten
alles voldoet aan onze wensen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
niks
Verbeterpuntenalles moet beter
Pluspunten
Gewoon doen wat je belooft. Laatst gebeld voor info over Netflix. Was nieuw kastje voor nodig (TV ontvanger). Volgende dag 8.45 in huis en aansluiting precies conform instructie helpdesk. Werkte direct. Heerlijk!
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken. Pluim voor helpdesk en verdere afhandeling technische vragen.
Pluspunten
goed telefonisch bereikbaar, niet via betaald 0900-nummer en tot in de avond
Ik heb net na 10 minuten wachten het contact met de klantenservice verbroken. Ik vind ritten lang.