Pluspunten

Telefonische helpdesk is zeer goed !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Webmail ziet er hopeloos ouderwets uit. priegelige lay-out die moeilijk is aan te passen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel stabiel en goed internet, eigenlijk amper storingen, hooguit het modem eens resetten.

De klantenservice is drama, al een paar keer geprobeerd te bellen om mijn abonnement aan te passen. Kennelijk door de optie die je dan kiest wordt je in een ellenlange wachtstand gezet. Na 10 minuten verbreek ik dan de verbinding maar dat heeft als consequentie dat ik nog steeds geen contact heb gehad..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

hoewel de prij-kwaliteit verhouding redelijk goed is, is de prijs-prestatie verhouding slecht, andere providers bieden veel sneller internet voor lagere tarief. Trouwe klanten worden niet beloond met kortingen op de tarieven, terwijl niewue klanten flinke kortingen in de eerste jaar krijgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkoop geen onzin en dienstverlening die niet waargemaakt kan worden, waardoor klanten met problemen worden opgezadeld. Doe niet daarna alsof niemand betrokken bij de organisatie er iets van afweet. Verwijs niet naar de ander (m.a.w. Van kastje naar muur) neem verantwoordelijkheid en los het op voor klant. Breng de klant niet alsnog kosten in rekening, voor iets wat niet geleverd is. Zorg voor goede bereikbaarheid en geen wachttijden van min. eenhalf uur. Zeg niet eerst dat iets kosteloos is en als klant instemd blijken er toch kosten aan verbonden te zijn. Jullie zijn zo duur, daar zou je een goede dienst- en serviceverlening voor mogen verwachten, helaas is niets minder waar. Overwogen wordt om over te stappen. Medewerker Xs4all heeft aangegeven dat kalnt tijdens verhuizing en op oude en op nieuwe adres tegelijkertijd voor een tijdje Internet kan krijgen. Als monteur langs komt weet deze nergens van en heeft ook geen (extra) modem bij zich. Niemand was zo slim om te bedenken dat er dan een extra modem nodig is. Blijkt dat bij een verhuizing oude modem meegenomen dient te worden en er dus helemaal niet op twee adressen tegelijkertijd Internet geleverd kan worden (zonder nog een modem). Niemand komt dan met oplossingen, enige wat gezegd wordt is, er is maar 1 modem dus geen Internet op nieuw adres mogelijk. Had men dit niet meteen bij eerste keer dat dit gevraagd werd aan kunnen geven of met andere GOEDE oplossing kunnen komen??? Ipvachteraf: niet mogelijk, zoek maar uit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Webmail terug naar het hoge niveau van leesbaarheid en bruikbaarheid op Smartphone en Tablet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk en betrouwbaard

geen, vooral zo blijven doorgaan

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

als er een 11 gegeven kon worden dan gaf ik die. Top! Klantenservice is zeer hulpvaardig, en vakkundig.

ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nooit problemen! Gratis virusscanner!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hulp wordt goed uitgevoerd

Enorme lange wacht tijden.Niet meer van deze tijd

Pluspunten

Xs4all is voor zowel particulier en zakelijk gebruik de beste keuze. XS4ALL doet wat ze zeggen. Heb je regelmatig problemen met de bereikbaarheid van de digitale wereld? En wil je van deze zorgen verlost worden? Sluit je dan aan bij de stabielste provider XS4ALL en je bent altijd online... XS4ALL.... Bedankt voor deze connectie met de rest van de wereld.. Met zeer vriendelijke groet, Roland Grond

Geen.. Gewoon zo blijven!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Indien contact dan snel en met goede kennis geholpen

Ik zou het niet zo snel weten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

stabiel, goede dienstverlening en service

prijs mag lager voor vaste klanten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende klantenservice

Inzicht in mijn situatie en mogelijke verbeterpunten is nu niet slecht, maar kan nog beter. Mogelijk via een dashboard

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer zelden een storing, maar als die er is dan is er een snelle service.

De wachttijd bij de helpdesk moet veel korter!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede servicedesk

XS4ALL is een dochter van KPN maar de rekening voor mobiele telefonie krijg ik via KPN. Ik wil graag de rekeningen via XS4ALL. Ik koop via de KPN krijg korting via XS4ALL. Dit is niet meer van deze tijd. Dat KPN de hardware levert vind ik goed maar financieel wil ik graag 1 partij.

• Kennis & Vakmanschap

De Klantenservice: De meeste perfect, sommige lijken niet te zijn geïnteresseerd, maar dat zijn er een paar. Internet uitstekend, TV minder, helaas geen gratis videotheek zoals UPC/Ziggo heeft.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Korte wachttijden bij de helpdesk. Deskundig en klantvriendelijk personeel Uitmuntende service XS4ALL staat achter hun product. TOP !!!

Houd u prijsniveau in de gaten in de huidige markt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed, betrouwbaar en vakkundige hulp op de schaarse momenten dat ik hulp nodig heb.

Misschien toch iets aan de vrij hoge prijs doen.

• Kennis & Vakmanschap

ik wil graag antwoord op mijn vraag ik had een rekening van 133.89 er zal naar gekeken worden o.a. door de hr hasselbank maar tot op heen niets gehoord

De prijs is hoog.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

kennis en kunde meer dan voldoende aanwezig om de klant te helpen met het oplossen van het probleem. elke keer de juiste diagnose gesteld. snelle afhandeling en opsturen van bv een receiver. ik zeg blijf zo doorgaan

zorg dat er een team komt die per email snel terug kan bellen naar klanten, of een chat functie ( zie knab.nl ). dit werkt echt goed. er moet iets te zeuren overblijven ( ha ha )

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd goed geholpen.

Ik probeer al 3x xs4all te bellen in een uur tijd. Maar zonder succes Mvg. Mevr van der Sluijs.

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam