als je een vraag wilt stellen moet je je relatienr. invullen wie heeft dat nou bij de hand?????? walgelijk. Mails in de mailbox worden door xs4all gewist, al je mails kwijt !!!
Pluspunten
Bijzondere aardige mensen en heel hulpvaardig.
Pluspunten
- deskundig - internetproviding is al ~20 jaar hun core-business - hoge kwaliteit van dienstverlening, ook als je gewoon een consumenten SLA hebt - innovatief - hart voor het internet - zet zich in voor 'klanten-educatie', zodat ze beter en veiliger van het net gebruik kunnen maken - ik heb de klantenservice niet kunnen scoren, want daar heb ik nog nooit (in 15 jaar?) mee te maken gehad
VerbeterpuntenIk betaal nu 15,25 per maand voor alleen het gebruik van m'n e-mailadres; dat vind ik bizar. Ik woon op een adres waar KPN al op de lijn zit.
Pluspunten
Nooit downtime, uitstekende helpdesk, denken mee met bewoners van het buitengebied (ADSL-klanten).
Verbeterpunten-Betaalbare satellietverbinding -Niet wijzen naar kpn (en kpn niet wijzen naar XS4ALL)
Nee blijf zo door gaan
Pluspunten
Sterk en kundig met KPN als moederbedrijf. Zet zich in voor netneutraliteit en vecht schendingen ook echt aan.
VerbeterpuntenHeeft een enorme hoge dunk van zichzelf, maar zegt al tien jaar dat er een sneller netwerk aan zit te komen. Intussen kunnen ze niet meer dan 100Mbit leveren aan de rand van Amsterdam, terwijl Ziggo op dezelfde locatie tot 300Mbit gaat. Pocht ontzettend op de beoordeling van de klantenservice en het lage aantal storingen, maar kan dus intussen niet leveren wat de klant echt wil: snel en betaalbaar internet.
Pluspunten
Geweldige helpdesk met deskundige en geduldige helpers.
Pluspunten
Erg goede klantenservice, ik ben er zeer tevreden over.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Prima bedrijf, helpdesk weet waar hij over praat.
Pluspunten
solide, betrouwbaar,
Verbeterpuntenlever mail nog steeds zonder behoorlijk beveiliging die verder gaat dan loginnaam en wachtwoord. Dat kan echt niet meer! Waar blijft de 2 factor authetication?
Een beetje godkoper zou toch welkom zijn
Pluspunten
vele jaren goede ervaringen; nu gaat er iets mis en ze zijn onbereikbaar
VerbeterpuntenHelpdesk goed bezetten zodat je niet langer dan 10 min moet wachten. Ik ben ermee gestopt
Telefonische bereikbaarheid is slecht. Duurt veel te lang voordat men contact heeft met een medewerker
Pluspunten
de medewerkers van de klanten service zijn super. Ze hebben voor ons soort mensen (oudere) die helemaal niet handig zijn met mails en zo ENGELEN GEDULD en denken met ons mee . In al die jaren dat wij bij U abonnee zijn . is het eventuele probleem altijd heel fijn opgelost. In een woord "geweldig"
Pluspunten
Veel aandacht voor privacy en veiligheid.
VerbeterpuntenDoor werkzaamheden in de straat heeft bij mij regelmatig het internet eruit gelegen. Herstel duurde vaak dagen, soms weken. 3x zo lang als bij mijn buren (KPN, Ziggo). Televisie-kastjes hebben regelmatig een reboot nodig voor ze het weer doen. Er is geen klachtenprocedure (of de helpdesk was er niet van op de hoogte) dus dan maar op deze manier.
De keuze te hebben ...( i.v.m algemene prijsverhogingen ) de klant de KEUZE te geven of hij of zij wel gebruik wil gaan maken van de aller nieuwste aanpassingen waardoor je abb stil aan toch periodiek verhoogd wordt . Zou DIT gegeven nou niet de perfecte tegenhanger zijn tov bv een telfort. VB Ja ik kan het duurste VW model auto aanschaffen, maar ik kan ook nog steeds in mijn oude vertrouwde up/ fox modelletje blijven rondrijden. In essentie blijft de kwaliteit het zelfde, maar voor een prijs waar ik al consument in beginsel ook GEKOZEN voor heb., en niemand DIE MIJ VERPLICHT OM SNELLER MEER EN DUURDER VAN A NAAR B te rijden . VR GR Melanie
Pluspunten
Kon voor mijn email probleem geen hulp vinden, behalve via facebook en die hulp was alles behalve hulpvaardig en rete traag.
VerbeterpuntenEen helpdesk die te vinden is en iemand die een vraag netjes en duidelijk beantwoord.
Pluspunten
betrouwbaarheid, service indien problemen. Kennis van system en tot nu toe makkelijk bereikbare helpdesk
Verbeterpuntenmag iets goedkoper qua prijs, wellicht minder reclame maken? Laat de mond-tot-mond reclame zijn werk doen.
Pluspunten
De historie van dit bedrijf maakt het populair onder techneuten. Helaas hebben zij deze historie geheel laten varen.
Verbeterpunten99 euro vragen voor een 6 jaar oude modem, dat is wat je verwacht bij het Amerikaanse Comcast, maar zeker niet bij een bedrijf als XS4all. Maar blijkbaar gaat het financieel zo slecht dat dit moet. Ernstige teleurstelling. Duidelijk is dat alle verbindingen die ik beheer verhuist zullen worden.
Pluspunten
goede service maar wel met hoge prijzen, dat schijnbaar om klanten in onrendabele gebieden ook van internet etc. te voor zien
VerbeterpuntenXS4ALL / TELFORT net zo goed of zelfs nog beter...