1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

reageren veel en veel te laat op klachten

direct klachten verhelpen en niet de smoesjes we zitten hier maar met 2 mensen op kantoor sneller internet help organisaties in de provincies direct mee als ze handtekeningen hiervoor verzamelen

geen

• Kennis & Vakmanschap

Ik vind de prijsverhogingen van het laatste jaar erg veel, nu is het natuurlijk zo dat kwaliteit zijn prijs heeft, maar XS4ALL was al hoog in de markt geplaatst qua kwaliteit en prijs, en met deze recente prijsverhoging nijg naar scheefgroei.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer stabiel. Weinig storingen. Helpdesk over het algemeen wel goed

1. Helpdesk kwaliteit is niet meer wat het geweest is. Er zitten volgens mij nu ook gewoon schoolverlaters die een script af lijken te werken om het gros van de bellers op te vangen. Dat snap ik best maar het kan erg frustrerend zijn als je zelf wel weet waar je het over hebt maar de helpdeskmedewerker mist de kennis. 2. De prijs. Ik raad niemand xs4all aan. Ik krijg niet uitgelegd dat er zo'n bizar groot prijsverschil zit tussen de verschillende providers en xs4all steekt met kop en schouders boven de rest uit qua prijs.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

sorry maar er zijn geen positieve zaken te melden helaas

Diverse keren gebeld maar er wordt niet opgepakt en de verbinding wordt dan ook gewoon verbroken. Schandalig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prima provider, met een vertrouwenwekkende historie en, gelukkig geen opdringerige 'toeters en bellen' Bravo!

ik zou het niet weten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg goede helpdesk met mensen die er verstand van hebben. Daarnaast nog erg vriendelijk en geduldig ook. XS4all is misschien niet de goedkoopste prijsstunter, maar het voorkomt me veel ergernis en frustratie en dat is me ook wel een paar euro waard.

UI van webmail mag wel wat duidelijker/gebruiksvriendelijker

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

door blikseminslag mediabox kapot zondagavond goed geholpen door medewerker en heel klantvriendelijk!

Leg een glasvezel in Roermond

Alles opzeggen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De behulpzaamheid en het geduld van de servicemedewerkers aan de telefoon is werkelijk voortreffelijk. Oók als 't 'n probleem betreft dat slechts "zijdelings" met de XS4All aansluiting te maken heeft. Chapeau voor die jongelui!

Opslagcapaciteit vergroten.

niks

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Qua prijs zal er altijd wel iemand goedkoper zijn, maar op elk ander vlak is xs4all met afstand de beste. Altijd perfect, vriendelijk en kundig, hulp gehad. Zowel door de monteur als telefonisch.

Als langdurige (en tevreden) klant verouderd je apparatuur door de tijd. Met name de 'oude' fritzbox voelt wat gedateerd. Misschien dat xs4all hier actiever op in kan spelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte service!

Bepaalde gegevens niet meer te vinden op de site zoals b.v. Out of Office. Afdeling service is verdwenen en ook de bereikbaarheid via een telefoonnummer is niet meer te vinden. Héél jaamer. Ook nu nog zoek ik me de blaren naar Out of Office. Vragen stellen kan niet meer op de site. Jammer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Internet van XS4ALL is een verademing in de wereld van prutsers. De helpdesk is deskundig en storingen zijn uiterst zeldzaam.

XS4ALL levert Interactieve TV van KPN en dat is op zich een geweldig product, ware het niet dat betrouwbaar opnemen niet mogelijk is. Er wordt uitgegaan van "gids tijden". Erger is bovendien dat sommige functies zoals vooruit spoelen vaak gewoon niet werken. De software van KPN is een wat "buggy" geheel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

echt veel te lange wachttijd bij bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positieve punten:Geen storingen meer.Router start snel op- snel verbinding.Ik zet hem uit i.v.m.straling!?Doet wat het beloofd. Alleen met privacy,daar heb ik nog geen antwoord, Ik twijfel nog om diensten verder uit te breiden,ik zit op de wip. Ben tevreden,maar het knaagt!!.

Antwoord op mijn vraag! Wie of welke diensten ONDERSCHEPPEN mail(Lekken mail) verkeer,waarbij plotseling mijn roepnaam in mail verschijnt.Dat XS4ALL.NL privacy hoog in het vaandel heeft haal ik met bewijs mail aan mij onderuit.Dus IEMAND zet XS4ALL.NL te kijk.Dus iemand berokkend u imago schade,die onbetaalbaar is!!!!!!!!!!!!!!!. Vriendelijke groet a.j.wokke. (wederom géén roepnaam)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

relatienummer staat op geen enkele brief. dit is nodig om de helpdesk te bellen. soort kafka. Helpdesk geeft eerst een verhaal en allerlei keuzes van een paar minuten en is daarna niet bereikbaar. erg enerverend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice is goed. Apparatuur ook goed

Prijs is vrij hoog, en dat recente privacy gedoe doet XS4ALL geen goed!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verder een goede internet provider

als je je wachtwoord wil opvragen om inteloggen op xs4all maar je gebruikt niet hun e mail adres,dan wordt het weer lastig om dat wachtwoord te verkrijgen......dus graag de mogelijkheid je eigen e mail adres in te vullen

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam