Pluspunten
niet veel
Verbeterpuntendit is kpn met een geel jasje. dus alle regels van kpn gelden ook voor xs4all er is geen verschil qua regels. misschien een hogere SLA met je leverancier kan helpen.
Pluspunten
Goede klanten service !!! Duidelijk eerlijk en goede service
VerbeterpuntenPrijs verhogingen voor nieuwe abonnees in het eerste jaar NIET doorvoeren. Je gaat een contract aan voor 12 maanden als consument zit je er 12 maanden aan vast , dan gelijk de eerste maand al een verhoging aankondigen noem ik niet klant vriendelijk. Ja ik weet er staat iets over in jullie voorwaarden maar zo wil je toch niet behandeld worden. Gelukkig snappen jullie medewerkers dit wel maar kunnen daar niks aan doen vanwege beleid.
Pluspunten
Klantenservice inhoudelijk perfect
VerbeterpuntenKlantenservice telefonisch moeilijk bereikbaar en geen informatie over de tijd dat het duurt voordat je geholpen wordt. Een ogenblik geduld is op maandagochtend rond 11.00 al gauw 10 min!
Pluspunten
Hoge betrouwbaarheid van een stabiel internet, ik ben al 20 jaar klant en ik kan het aantal storingen waarbij ik zinder internet verbinding zat op 1 hand tellen. Klantenservice is ook goed
VerbeterpuntenDe website met klantinformatie kan wat beter, ik moet soms wat langer zoeken. Maar als ik bel is de support perfect
Pluspunten
kwaliteit is ok maar niet zonder storingen
Verbeterpunten2 x zo duur als fiber.nl 2 x zo langzaam als fiber.nl e-mail meteen weg als je weg gaat of 15 euro per maand betalen als je de mailbox nog even wilt houden
Pluspunten
- Niet continue doorverbonden worden naar andere afdelingen - Helpdeskwerker doet zijn best het probleem te verhelpen en belt terug om niet weer in de wacht te terecht te komen.
VerbeterpuntenRedelijk lange wachttijden
Pluspunten
Totaal NIET Ben nog niet aangesloten maar heb er nu al spijt van als haren op mijn hoofd !!!!
VerbeterpuntenBen 1 dag te laat met het opzeggen notabel omdat xs4all niet kan leveren wat ze mij beloven. En dan kan ik opzeggen voor @480,- niemand die coulance kan bieden. Niemand die mij kan helpen !!!!WAARDELOOS
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbereikbaarheid is ver onder de maat, lange wachttijden aan de telefoon, meer dan 15 minuten is domweg te lang en wellicht nog langer, want opgehangen....
vroeger... was het beheer van je eigen content veel overzichterlijker...nu , als je iets witl cancelen..., lijkt facebook wel... jammer... ik ga na 10 jr. goede ervaringen toch overwegen over te stappen...
Pluspunten
goede en snelle service
Pluspunten
Klantvriendelijk en luistert naar de wensen van de klant.
Pluspunten
De Xs4all crew is vriendelijk en doet zijn/haar best.
VerbeterpuntenHet zwakke punt is in mijn optiek PostNL die grove steken laat vallen en vervolgens doodleuk zegt niets voor je te kunnen betekenen. Heel erg slecht!
Pluspunten
altijd super goed met verhuizen!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
no nonsens eerlijk bedrijf. Doet wat ze zeggen, zeggen wat ze doen
Pluspunten
alles!
Verbeterpuntengeen, prima bedrijf
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk , helpdesk toont begrip voor mijn probleem.
Pluspunten
Bij een probleem of vraag wordt je snel tewoord gestaan en adequaat geholpen, verder zie mijn beoordeling
VerbeterpuntenDe prijs die je (moet) betalen voor een vaste telefoonaansluiting. Waarom is de prijs niet nihil of zoals bij sommige mobile aanbieders zelf gratis. We hebben toch een abonnement bij xs4all.
Pluspunten
Altijd snel geholpen, goede service en dienstverlening.
VerbeterpuntenVanuit de XS4ALL web-tv app ook je opnames kunnen programeren, en je hele tv pakket kunnen inzien. Zo word tv kijken op andere mobile devices toch weer beperkt.