Pluspunten
Heel veel!
VerbeterpuntenDe webmail kan op enkele punten nog beter. Met name op het moment dat de auto-save begint. Als je net op dat moment aan het typen bent, stagneert alles. En wanneer je dan net de subjectregel of een e-mailadres zit te typen, verspringt de cursor naar het tekstveld. Zodra de auto-save stopt, verschijnt hetgeen je net had getypt dus in het tekstveld. Verder zou het handig zijn wanneer je uit een verzendlijst enkele adressen kunt selecteren om een e-mail naar te verzenden, en dat deze adressen dan direct goed in het 'To'-vak of CC of BCC vak komen, zonder aanhalingstekens, waarover je dan een foutmelding krijgt (smtp-error). Ten slotte zou het fijn zijn als de adresvakken wat groter (hoger) zijn, of dat deze scrollen als er meer e-mailadressen in staan dan het vak nu kan laten zien.
Pluspunten
kan er niet 1 bedenken.
Verbeterpuntenmeer klantvriendelijk worden. opgezegd door ons 2015 en toch rekken tot mrt.2015 en dreigen met incasso bedrijf.
Trouwe klanten worden niet beloond alleen nieuwe klanten krijgen hoge kortingen op de abonnement, aangezien dat prijzen veel hoger dan de concurrentie zijn zouden de trouwe klanten met kortingen op de abonnement beloond kunnen worden.
Pluspunten
Perfecte deskundige klantenservice. 100% up time.
Pluspunten
De bereidheid te ondersteunen. goede Helpdesk. vaak wel lastig te bereiken policy betreft privacy,belangrijk te weten wanneer Nederlandse staat aan wie persoonsgegevens geeft.
VerbeterpuntenBij 2 moeilijke problemen krijg je nieuwe modems wordt je doorverbonden met AVM producent van Fritzbox maar ontbreekt een vast aanspreekpunt. Moet in principe steeds opnieuw beginnen het traject uit te leggen Gevolgde procedures van helpdeskers opnieuw opstarten etc Kost je uren bellen.Uiteindelijk is ons probleem niet verholpen.
Pluspunten
xs4all is al 15 jaar mijn internet provider en ik ben daar zeer gelukkig mee. Zelden problemen en als die er zijn dan is er een prima helpdesk. En ik heb geen aandelen bij xs4all en mijn familie ook niet
Verbeterpunten'k zou het niet weten
Pluspunten
ben al bijna 20 jaar klant, maar de positieve punten worden steeds minder...
Verbeterpuntenop dit moment teveel om op te noemen, maar in ieder geval zorgen dat de ADSL weer werkt
Pluspunten
Behalve email werk ik niet met XS4ALL en wat dat betreft ben ik zeer tevreden. Geen storingen, goed WIFI en als er een probleem(tje) is dan is de helpdesk redelijk snel
Verbeterpunten?
Pluspunten
betrouwbaarheid, snelheid,
Pluspunten
Sinds 2004 een contract bij xs4all. Zeer tevreden, perfecte ondersteuning. In al die jaren slechts 1x een verbindingsstoring gehad.
Pluspunten
meedenkende helpdesk
Verbeterpuntende prijs ??
Pluspunten
goede klantenservice
Verbeterpuntenze lossen het probleem niet op
Pluspunten
gewoon doorgaan zo als het nu is
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Je kunht je abonnement opzeggen
VerbeterpuntenUw bonussen afschaffen. Werkelijk ik denk erover te kappen met dit bedrijf. Schande!
Pluspunten
goed service en contact met de mensen is belangrijk en je kunt ook wel met hun onderhandelen in de zin van betalingen en zo,ze proberen te doen wat kunnen en hebben ook tijd dat wou ik ff zeggen over xs4all en dat is al heel wat voor mij normaal doe ik niet aan die z.g.n. ancete,s grt boersma Sneek
Verbeterpuntenhet is niet een tip of zo ,, maar ben blij met het nieuwe [meer t-v dat is wel tof begint een beetje op smart t-v te lijken zo ,hoop dat ze in de toekomst meer aaps maken grt boersma
Pluspunten
die zijn er op dit moment zeker net
Verbeterpuntenklantvriendelijkheid en klantenservice zijn ver onder de maat, onophoudelijke storingen die niet worden opgeloste en waarbij je met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Het zonder waarschuwing vooraf verbreken van de aansluiting want ja het modem is te oud en dan vervolgens weken geen internet, maar WEL BETALEN!
Pluspunten
Ter zake kundig. Bij de tijd, innovatief. Denken na over de maatschappelijke betekenis en de toekomst van internet, en de noodzaak van privacy van het individu.
VerbeterpuntenHet aanbod kan completer, bijvoorbeeld: - ook mobiele telefonie. - service aan websites - algemene compu service desk