Pluspunten
Werken altijd aan een oplossing van problemen, Klantenservice is geen callcenter, maar een klantenservice.
VerbeterpuntenWat wel stoort is het wat hijgerige willen verkopen. Ieder gesprek dat je met ze voert loopt altijd uit op een verkooppoging van hun kant.
Pluspunten
Maak al jaren gebruik van xs4all tot volle tevredenheid.
Als ik de spam opruim uit de spambox, moet ik het daarna nogmaals wissen uit de prullenbak. Is er geen mogelijkheid om met het wissen van spam te volstaan?
Pluspunten
Altijd goede service. Voor telefonie, tv en PC. Zeer goede ervaringen.
VerbeterpuntenKosten, misschien iets lager?
Niks werkt, de WiFi, TV en telefoon doen het eigenlijk gwn nooit en als je de klantenservice belt duurt het jaren voordat ze opnemen.
Pluspunten
weinig storing
Verbeterpuntentotale service en afhandeling
te hoge prijs voor het basis product in vergelijkng met de hogere producten.
Pluspunten
Uiterst correct, professioneel en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenTe lange intro bij telefonisch contact.
Pluspunten
Stabiele internetverbinding Bereikbare helpdesk Verhoging internetsnelheid zonder prijsverhoging Informatievoorziening over cyber veiligheid
Pluspunten
Was goed, maar na de laatste migratie in jan 2016 gaat het helemaal fout. Exact een jaar geleden hetzelfde gedonder met de KPN meegemaakt. Daarom overgestapt naar xs4all. Nu doen zij precies het zelfde. Gauw op zoek naar een andere provider.
VerbeterpuntenEerst melden dat je dingen gaat aanpassen en daar de gevolgen van doornemen met de klanten. Nu zit ik als bedrijf ernstig in de problemen.
Pluspunten
bijna 100% online, beste bewaker privacy tov andere providers
Verbeterpuntenwebsite ziet er niet uit, somber zwart, ongeschoren mannetje. Onprofessioneel en onzakelijk. voor dingen moet je eerst een menu openen om door te gaan naar webmail e.d. Heldere schone startpagina zonder onzinnige achtergrond en met directe likns is beter. totaal geen greep op tv. Is feitelijk rechtstreeks KPN product waarvan de kwaliteit bepaald niet op xs4all niveau is.
Pluspunten
Stabiel als het werkt
Verbeterpuntenglasvezel aanvraag duurt eindeloos en zonder toezeggingen
Pluspunten
Altijd toch een goed bedrijf gebleven ondanks dat Ron het verkocht aan KPN.
Pluspunten
Stabiel onderdeel van KPN.
VerbeterpuntenGeen procedure Robots op de helpdesk, maar zelfstandig denkende mensen die creatieve oplossingen Mogen inzetten voor 'niet standaard' gevallen, ipv zeggen dat iets 'onmogelijk' is aleen omdat er geen standaard procedure voor is.
Pluspunten
Bijna altijd verbinding en accurate klantenservice
VerbeterpuntenWebsite te ingewikkeld met al die wachtwoorden
Pluspunten
slechte slechte slechte.....
Verbeterpuntenweg gegaan....
Pluspunten
XS4ALL heeft heel goede service. Ik ben heel tevreden met XS4ALL. En ik heb geen goede woorden voor. Bedankt aan XS4ALL.
De webmail is en blijft waardeloos en voor mij zo langzamerhand reden om te vertrekken bij Xs4 all. Het is gewoonweg niet mogelijk nu om onderweg te mailen en dat kan ik me niet veroorloven.