Ik heb een email-adres bij XS4all. Het gebruik van dit adres op mijn iPad is dramatisch. De layout ziet er niet uit en het gebruik is onprettig en vaak ook lastig. Doe ik iets verkeerd of is XS4all niet Apple vriendelijk?
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over het algemeen, want problemen worden altijd keurig opgelost, als ik bel en de mensen zijn vriendelijk.
VerbeterpuntenXs4all is de duurste van alle providers, dus het zou best wel wat goedkoper mogen. Het kan geen kwaad om de naam te hebben dat Xs4all goed is, maar om dan meteen als duurste te worden genoemd, is niet goed, al zaten jullie maar in het gemiddelde, dan zou het al beter zijn.
Pluspunten
Werkt gewoon (bijna) altijd, als er iets is dan is dat van korte duur.
BBC 3 en 4 terug in het TV pakket.
Pluspunten
Internet is in principe altijd betrouwbaar
VerbeterpuntenAls je klant bent, wordt je zoals de meeste bedrijven vergeten. Een modem update zou geen kwaad kunnen en dat zou het bedrijf moeten uitdragen en niet pas iets gaan doen als de klant belt.
Pluspunten
Men wil graag beter zijn da andere aanbieders en ik heb het idee dat de medewerkers daar ook hun best voor doen
Verbeterpuntenadministratief moet het beter, zoals de laatste keer toen bleek dat klanten te weinig aan telefoonkosten was berekend. De wijze waarop je als klant benaderd werd was beneden alle peil en zeker het bedrijf onwaardig.
Pluspunten
Goed, betrouwbaar, vriendelijke service
VerbeterpuntenIk zou niet weten
Pluspunten
bijna alles
Verbeterpuntenveel te lange wachttijden helpdesk
Pluspunten
heel stabiel. Mooie extra technische mogelijkheiden
Verbeterpunten- erg inflexibele producten, vooral bij switchen - er wordt erg hoog opgegeven over kennis en kunde maar bij elk probleem of vraag die ik gehad heb viel dat heel erg tegen
webmail (vooral op mobiel)
Ik heb soms moeite met het beheren van de webmail. Kan aan mij liggen maar ik vind het lastig opschonen en kreeg nu net ook steeds een foutmelding.
niet steeds om postcode vragen op de site
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, personeel is goed opgeleid.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Doen wat er beloofd wordt. Service vindt ik persoonlijk uitmuntend.
VerbeterpuntenHeb doorgegeven dat de automatische tefeonische infromatie bij storingen voor verbe****** vatbaar is, vooral voor bellen als er gebruik wordt gemaakt van een DSL verbinding
Pluspunten
zeer betrokken medewerkers bij de helpdesk
Verbeterpuntenveel problemen bij herinstalleren nieuwe FritzBox met meer geluk dan wijsheid de boel weer aan de praat gektegen bied mogelijkheid aan om tegen kostprijs monteur langs te sturen
Ik ben serieus interesseert om de glasvezel die hier in huis ligt te gaan gebruiken. Op uw site zwijgt u in alle talen over Radio. Ik heb een goede analoge geluidsinstallatie eventueel wil ik een nieuwe DAB+ tuner kopen maar ik denk dat ik voor Radio bij jullie helemaal fout zit dus toch nog maar even Ziggo met perfecte analoge en via de TV digitale radio.
Pluspunten
Prima service, zo goed als nooit storingen, vakbekwame helpdesk.
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant, hebben niet echt een goede oplossing voor de snelheid van WiFi ondanks glasvezel.
Pluspunten
aan vriendelijkheid licht t niet,
VerbeterpuntenAls iets niet werkt zoals de tv, niet iedere keer dezelfde tijdrovende stappen doorlopen zonder oplossing te geven, waardoor tv een kwartier tot half uur duurt voordat deze opstart. Meerdere malen aan uit moeten zetten.gevolg ruim 4 maand al een slecht werkende tv, zonder werkende oplossing. Na x malen uren aan de telefoon met de servicedesk te hebben gezeten.protocol is leuk aan de telefoon,maar leert veel frustratie op.