Pluspunten
Als ik bel voor een probleem dan word ik fantastisch geholpen en de vriendelijkheid en meedenken uitzonderlijk.
Pluspunten
Eigenlijk weinig klachten tot nu toe. Maar irritatie neemt toe vanwege genoemde punten rechts.
Verbeterpunten- ik kan mail niet/ nauwelijks lezen op mijn iPhone en iPad - de lay out is erg vervelend bij het beantwoorden van mail
Pluspunten
Betrouwbare en gedegen diensten.
VerbeterpuntenPrijs mag iets lager.
Pluspunten
Stabiel internet
VerbeterpuntenAls er iets misgaat duurder het een eeuwigheid eer het is opgelost. Afspraken worden niet nageleefd
Pluspunten
super goed internet
Verbeterpuntenvaste klanten korting ontbreekt net als in de rest van NL
Pluspunten
zeer klantvriendelijk (aan de telefoon vooral) , tot laat s avonds bereikbaar vind ik, weinig, heel weinig storingen
Pluspunten
Verbeterd overzicht mail op computer
VerbeterpuntenIk krijg geen goeie lay out op mijn iPad en de mail is daardoor onleesbaar
Pluspunten
Vandaag contact gehad met de helpdesk ivm aansluiting internet. Ongelooflijk maar waar ik had een medewerker aan de lijn met verstand van zaken. Met 110 % tevredenheid het probleem opgelost.
Webmail kan verbeterd worden: 1. Waarschuwing vooraf als de mailboxen voor bv 90% vol zitten. 2. Het percetage links onderin beeld werkt verwarrend. Mijn idee is dat het de vullingsgraad van de mailboxen aangeeft. Mijn vrouw denkt dat 100% betekent dat er iets OK is...
Pluspunten
De gewone dienstverlening is goed. De webmail moet verbetert!!
VerbeterpuntenWebmail format is verschrikkelijk. Verbe****** is zeer gewenst. De in/out box neemt veel te veel ruimte in. Dit gaat ten koste van de berichten. De oude format was niet fantastisch maar wel 'n stuk beter dan dit. Hoe is het mogelijk van zo'n gerenomeerde bedrijf?
Pluspunten
fik you
Verbeterpuntenkzirl
DNS beheer uit het jaar 0 Alles via formulieren op de website Verhuiscode via de post E-mail wachtwoord aanpassen werkt totaal niet
Pluspunten
Goed dat jullie proberen up-to-date te blijven.
VerbeterpuntenDe vernieuwde mailbox is minder overzichtelijk en minder gebruiksvriendelijk. We weten het wel: alles went. Maar wij blijven de vernieuwde mailbox lastiger en langzamer vinden.
Pluspunten
Ik had een aantal problemen met de overstap naar een nieuwe provider. Toen ik mijn situatie voorlegde bij xs4all werd er direct in oplossing gedacht en is er heel hard gewerkt om mij te helpen. Ik kreeg zelfs een medewerker als vast contactpersoon toegewezen! Deze hield ook contact met mij of alles goed verliep. Ben zeer tevreden over de gang van zaken.
VerbeterpuntenGa vooral zo door met je serviceverlening.
Pluspunten
Over het algemeen oké
Verbeterpuntenniet kunnen aanmelden op de webmail. Honderd procent zeker goede gegevens ingevoerd, en toch te zien krijgen: Ongeldige aanvraag! Er zijn geen gegevens opgeslagen. Niet bij je mail kunnen....!
Pluspunten
Goed advies en uitleg bij telefonische contacten. De medewerkers nemen echt de tijd.