Prijs mag wat concurerender
Pluspunten
zeer stabiele provider weinig problemen.
Verbeterpuntenhet word tijd dat xs4ll/kpn sneller met de tijd meegaan. want de internet snelheid laat wel de wensen over. zit nog heel lang aan 20mbit per seconde das niet veel ten opzichten van de concurrenten.
Pluspunten
DE internet provider van het 1ste uur. Als je de add-ons meerekend (zoals virusscanner) is ze niet eens zoveel duurder.
VerbeterpuntenHelaas wordt langzaam maar zeker wordt klantenservice en marketing van het moederbedrijf, KPN, in de XS4ALL organisatie overgenomen. Stop daarmee!!
Pluspunten
Werkt vrijwel altijd zonder problemen. Klantgericht en met oog voor ethiek. Veel aandacht voor veiligheid. Klantenservice eigenlijk vrijwel nooit nodig. Communicatie vanuit het bedrijf zorgvuldig. Prijs/kwaliteit daardoor prima. Ik denk er geen moment over om te veranderen.
hosting kan veel goedkoper
Pluspunten
De service is werkelijk excellent!!!!!!
VerbeterpuntenIK zou graag minder storingen willen hebben met de t.v. Maar vandaag heb ik een nieuwe t.v. ontvanger gekregen, dus hopelijk is het probleem hiermee opgelost.We gaan het zien.
Jullie zijn zo slecht bereikbaar met de telefoon. Ik vind t belachelijk. Heb gewoon een halfuur aan de telefoon gezeten in de wacht. Belachelijk dit!
Pluspunten
Klantgericht en vakkundig
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
Vriendelijke mensen
VerbeterpuntenTe vaak storingen
Pluspunten
Lieve mevrouw bij de klachtendienst/helpdesk. Zij is opvallend goed getraind in zeggen dat ze het begrijpt en dat ze het niet kan helpen. De afsluiter: 'kan ik verder iets voor u doen' zou komisch zijn als het niet zo zou getuigen voor absolute minachting voor de klant.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen en zorgvuldig werken. Internet wordt opgezegd wegens extreem lage snelheid en overgang naar glas. Daarbij wordt mondeling en schriftelijk op het hart gedrukt dat de businessmail in stand blijkt en NIET wordt opgezegd. Ja hoor, 1 december email uit de lucht. Alle e-mails zijn teruggestuurd, 'nee we kunnen niet bijhouden wat dat is geweest, jammer hè'. Bij melding: 'we zullen het binnen een uur herstellen'. 3 uur later: 'dat had niet beloofd mogen worden'. Volgende medewerker: 'ik heb het in een kwartier hersteld.'Vraag waarop niet meteen?' Geen antwoord. In 2012 ook zo een vuiligheidje met XS4all gehad, het wordt tijd om over te gaan naar een provider die z'n werk wel serieus neemt.
Pluspunten
Positieve ervaring met de helpdesk
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Zijn er niet ten opzichte van vorige galsvezelaanbieder KPN
VerbeterpuntenNa landelijke storing bij KPN is mij duidelijk geworden,dat xs4all een aanhangsel is van KPN. Klanten van KPN uit mijn omgeving hadden laat in de avond weer televisie, wij pas de volgende dag. Telefonie met de DECT telefoon werkt slecht op het Fritzbox modem. Nieuwe telefoon moeten kopen van Gigaset werkt ook nog steeds onvoldoende. Internet niet stabiel;mijn Net tv valt regelmatig uit en daardoor is het programma onderbroken en eventueel pas weer uren later te bekijken.
Pluspunten
Heel goede help/servicedesk. Betrouwbaar en stabiel internet Goede vaste telefoon via modem/router
VerbeterpuntenOp een concurrerende prijs blijven letten (prijzen liggen hoog t.o.v. andere providers). SMS per vaste telefoon mogelijk maken net als KPN. Indien nodig verouderd modem/router vervangen (voorstel vanaf de provider).
Pluspunten
klant- en oplossingsgericht.
Pluspunten
Alles perfect. Allen de iPhoneapp vind ik een drama. Priegelig, onoverzichtelijk. Onbegrijpelijk, halve schermpjes. ik kan er niks mee
Pluspunten
Altijd online, bijna nooit problemen en als probleem, dan is het omdat onze verbinding via KPN loopt. Toch is dat positief, want de communicatie daarover is prima. De helpdesk had terecht een bandje op staan, omdat ze werden overspoeld met telefoontjes. Ik had een internet formulier ingevuld en er kwam een reactie op : omdat we zijn overspoeld met reacties zijn we wat langzamer met reageren, kunnen we iets voor u doen? Prima!
VerbeterpuntenDe pakketten, die ze aanbieden. Ik heb één kanaal nodig uit het geavanceerde televisie pakket, geen nut om dan hele pakket te bestellen. Internet iets sneller? Meedenken met de klant?
Pluspunten
goede informatie en kennis.
Verbeterpuntengaarne iets goedkoper omdat kpn zelf goedkoper is en meer aanbiedingen heeft.
Pluspunten
Procedure tot aansluiting ging voortvarend....
VerbeterpuntenMeer mensen aannemen voor de telefoon. Ik heb 1x 20 minuten gebeld en iemand aan de lijn die absoluut niet luisterde en geen service vood. En dus graag mensen die kunnen luisteren. Sneller dan 5 dagen reageren op mail en graag inhoudelijk. Het irriteert mij mateloos dat ik na 12 dagen nog steeds geen antwoord heb op mijn vragen. Monteur die weg gaat als alles het doet zodat ik niet met zoveel irritatie hoef te lopen. Geen mail sturen dat alles geïnstalleerd is want dat klopt niet. Wellicht is een telefoontje op een mail met open vragen beter!
Pluspunten
Goede televisie internet en telefonie vriendelijke mensen bij de klantenservice
VerbeterpuntenDe webmail op mobiel zou een verbeterpunt kunnen zijn. Ik zou graag ook onderweg mijn webmail willen bekijken. Ik maak dan gebruik van de classic/mobiel versie helaas werkt dit ook niet. Als ik mijn mail en wachtwoord invoer waarvan ik na 15 keer toch echt wel zeker weet dat hij goed is krijg ik aanmelding mislukt..... wat er dan precies niet lukt is mij een raadsel maar mij mail bekijken kan ik dus niet.
Pluspunten
Kennis, service, spamfilters en vooral prettig in de omgang, persoonlijke betrokkenheid en inzet. Het werkplezier spat(te) er af!
VerbeterpuntenQua digitale helpdesk: iets meer inlevingsvermogen met digibeten. Blijf s,.v.p. onafhankelijk van KPN en hou je eigen identiteit en sfeer. Jammer dat er geen workshops e.d. meer zijn over nieuwe ontwikkelingen op digitaal gebied en internetveiligheid!! Daarin liep XS4ALL voorop. Dat was zo inspirerend, vooral die nieuwe mogelijkheden en trends!