xxx

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze helpen je goed en zijn snel met oplossingen

De prijs mag wel scherper vind ik voor de tv abbo's

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit van de hardware die wordt geleverd, de FritzBox is een geweldig apparaat en zou niet meer zonder willen. Maar ook de dienstverlening met name de helpdesk is geweldig te noemen.

Wellicht het TV pakket wat uitbreiden, maar is geen must.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbaarheid van de internetverbinding door de jaren heen. Weinig tot geen problemen met bellen en TV.

Kwaliteit van de communicatie met de klant wordt wat minder. Vooral bij glasvezel en TV, waarbij meerdere bedrijven betrokken zijn. Aansluiting van glasvezel kan beter gecoördineerd worden. Niet iedereen kan overal verstand van hebben, dus stem eerst af met iemand die over een onderwerp meer kennis heeft voordat een antwoord gegeven wordt. In geval van TV is de enige bron van nieuwigheden en oplossingen, het KPN forum.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

gewoon prima en betrouwbaar.

bij het inloggen staan (ongewenst en ongevraagd) al heel lang een (verkeerde) inlognaam en inlogcode. die willen we graag verwijderd zien, maar het is volkomen onduidelijk hoe dat te doen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eigen, dus niet ingehuurd, personeel met kennis van zaken en ontzettend veel geduld in voorkomende gevallen. Vriendelijke, behulpzame benadering van de klant. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Technische ondersteuning perfect. Geen onverwachte extra kosten of andere **********praktijken. Betrouwbaar.

Er gaat soms technisch wel wat mis. Maar dat kan ook liggen aan de speciale omstandigheden op mijn woon-werkplek.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig

I pad web tv

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De webdienst werkt altijd, ik heb nooit problemen.

Ik heb een maand geleden een brief ontvangen over het ontvangen van het glasvezelmodem, tenzij ik er bezwaar tegen maakte. Ik heb geen bezwaar gemaakt, maar tot op heden nog niets vernomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel met oplossen van problemen

Internet binnens huis boven op zolder heel slecht en buiten een km om de hoek super verbinding. Geef het mij maar anders om.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik kom hier om te klagen over het "Beschrijf uw ervaring"-veld bij de webmail van xs4all, dat wil zeggen het veld rechtsboven met de knop die naar dit Kiyoh-evaluatieformulier leidt. Hierna genoemd het Kiyoh-veld. Ik kan namelijk beginnen met het invoeren van mijn loginnaam en wachtwoord vóórdat het Kiyoh-veld goed en wel geladen is. Dat is ook wat ik wil doen als ik op die pagina ben, want ik wil naar mijn webmail. Maar op het moment dat mijn browser (Firefox, recentste versie) klaar is met het laden van het Kiyoh-veld, worden mijn loginnaam en wachtwoord weer gewist, en kan ik weer opnieuw beginnen. Bovendien is er een kans dat ik net bezig ben mijn wachtwoord in te typen, en dan komen er karakters uit mijn wachtwoord in het gebruikersnaamveld terecht. Ik kan ook wachten totdat het Kiyoh-veld klaar is met laden, maar WAAROM? WAAROM? WAAROM? Als je een mogelijkheid biedt om een beoordeling te plaatsen, waarom ga je dan JUIST DAT DEEL van de user-interface vernachelen?

Pluspunten

William Moore Fotografie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was ooit uitstekend. Sinds overname door KPN holt het achteruit.

Meer hulp en flexibiliteit beschikbaar zeker voor oudere klanten.

• Kennis & Vakmanschap

stop met de kiyoh banner

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

je wordt met geduld en uitleg geholpen

de site vind ik niet overzichtelijk , met een klik moet je jou gegevens kunnen overzien maar dat is niet zo, ik kan mijn bundel niet vinden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Verschrikkelijk traag

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede en terzake kundige geduldige helpdesk.

Soms is de de internetverbinding overdag traag.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer betrouwbaar, alles werkt naar behoren. Bij problemen (zelden) of onduidelijkheden (zelden) altijd goede service gekregen. Ben al heeeel lang klant. (Ik denk meer dan vijftien jaar.) Daarvoor was ik bij Planet en KPN. Huilen met de pet op! Ben veel in het buitenland, ook van daaruit werkt alles altijd ok.

Sinds medio 2015 met de Voip-tarieven niet echt meer concurrerend. Daardoor voor prijs maar vier sterren. Zou de enige reden zijn om overstap te overwegen naar bijvoorbeeld UPC.

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam