niets
Pluspunten
gewoon een geweldige club,geen bla bla komen gewoon hun afspraken na!
Verbeterpuntengeen punten voor verbe****** vatbaar
nvt
nvt
Pluspunten
Nog nooit eerder een helpdesk gesproken die echt zijn best doet om niet alleen jouw vraag/incident te beantwoorden, maar ook de tijd heeft/neemt om je andere aardige tips & tricks te vertellen. Internet (via glasvezel) werkt eigenlijk altijd, voorheen bij Ziggo wel andere ervaringen. Verder vind ik de kosteloze 250MB (daarna unlimited 64kb) wireless internet card een super handige aanvulling. We hebben nu ook WIFI via XS4ALL in de auto, handig voor de kinderen.
Pluspunten
betrouwbaar internet, 14 jaar slechts 1 storing gehad
Verbeterpuntenprijs lager maken. nu heb ik internet en bellen van zingt voor 10 euro
Pluspunten
Alles
Pluspunten
betrouwbaarheid internet.
VerbeterpuntenSlechte klantenservice waar je vroeger gemakkelijk toegang had tot hulp vragen is dat nu een moeras aan keuzes. Die heel vaak niet tot nauwelijks hulp bieden. De informatie is er wel, maar de weg naar de installatie hulp en de andere technische vragen is echt zwaar problematisch. En beslist verre van logisch.
Pluspunten
Bereikbaarheid indien nodig. Snel en vakkundige service helpdesk!!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan ;-))
de telefonische helpdesk in het weekend is door mij afgelopen zaterdagmiddag zeer slecht gevallen wat een uiterst onhebbelijke jongeman was datwilde eigenlijk van abbonement wisselen hierdoor.....
Pluspunten
Goede kwaliteit van de produkten, deskundige helpdesk.
VerbeterpuntenNiet plompverloren zonder opgaaf van redenen een prijsverhoging aankondigen, en zeker niet plompverloren schriftelijk mededelen dat betalen per acceptgiro ineens 2,50 euro per maande gaat kosten, zonder opgaaf van redenen, terwijl ik al meer dan 10 jaar zonder kosten per acceptgiro betaal. Dit maakt op zijn zachtst gezegd geen prettige indruk.
Pluspunten
Kennis
VerbeterpuntenInvesteren in meer snelheid van netwerk.
Pluspunten
Kennis & betrouwbaarheid
VerbeterpuntenJullie aanbod toendertijd voor glasvezelaansluiting voor dezelfde prijs als ADSL2+ had voor mij toch wel een addertje onder het gras. Er ligt weliswaar al glasvezel in mijn meterkast, maar het doortrekken naar mijn FritzBox 7390 hoorde daar niet bij. Kortom de laatste 10 m. gaat via koper. Ook de aanleg van een 220 volt voorziening voor de Fritzbox als ik deze in de meterkast zou plaatsen, was voor mijn rekening. De 'aanbieding' van XS4ALL was toch niet helemaal volledig ...
Mail is niet te openen op mobiel of Ipad. Verzonden mail heeft volgens ontvanger slechtye opmaak.
Pluspunten
het was fantastisch
Verbeterpuntensinds felipe (een van hun ceos) is overleden is de bereikbaarheid van webmail verdwenen. Ik krijg niet op dit moment wanneer ik dat nodig heb. contact met de e-mail webserver. Terwijl dit tevoren altijd goed heeft gewerkt.
Pluspunten
altijd iemand bereikbaar als je een probleem hebt - nooit ongeduldig. Wat een team medewerkers!! Weinig storing.
Verbeterpunteneigenlijk zou ik iets minder moeten uitgeven maar door jullie superservice blijf ik toch maar, zolang als ik kan.
update modem eerder onder de aandacht brengen.