Pluspunten
Op het moment niet (voor mij).
VerbeterpuntenDe bereikbaarheid van de klantenservice. (afgelopen weken meerdere malen 10 minuten en langer in de wacht gezeten voor ik iemand aan de telefoon kreeg) Interesse, wil en kundigheid om succesvol te assisteren bij storingen, ontbreken momenteel nogal voor mijn gevoel.
bereikbaarheid
Pluspunten
superservice, klantvriendelijk en superstabiel
Verbeterpuntengoedkoper abonnement aanbieden voor minima
Pluspunten
Geweldig internet en stabile. Tv kwaliteit ook super. Doodgewoon niks op aan te merken.
VerbeterpuntenDe HD tv kanalen zitten niet erg logisch. Je verwacht dat op kanaal 1, NPO 1 in HD zit etc. Jammer genoeg moet je of het hele tv kastje omgaan gooien qua zenderlijst om het logisch te krijgen. Zou fijn zijn als alle HD zenders op de lage kanalen beginnen.
Service Center zou overzichtelijker kunnen. Nu moet men nog door te veel menu's heen klikken voor men uitkomt bij de kern van hetgeen er gezocht wordt.
Pluspunten
Weinig storingen
VerbeterpuntenArrogantie bij wijzigen diensten. Gaan bijzonder veel zaken fout. Waarbij er nog slecht wordt gecommuniceerd.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en zeer vakkundig. Ben al klant vanaf (bijna) de 1e dag
webmail kan veel beter, dit is niet hanteerbaar op een iphone ik wil graag een paar gig storage in mijn abonnement
Pluspunten
na vandaag geen enkel positief punt over volkomen onbetrouwbaar en arrogant bedrijf
Verbeterpuntenalles
Pluspunten
snelle reactie bij bellen stabiel netwerk
Pluspunten
Geweldig personeel aan de service balie,s. Geduldig en deskundig.
Het is een grote rotzooi bij XS4ALL, onze website en email ligt er al 2 dagen uit omdat ze de domeinregistraties hebben verknalt!
Kan een automatische back-up gerealiseerd worden??
Voor de e-mail zijn er enorme keuzemenus.Ik heb de uitleg van al die begrippen niet kunnen vinden. De afzenders van e-mail staan rechts bij mij. Dat is voor mij onlogisch: ik lees van links naar rechts en wil de afzender als eerste zien. De e-mail lijkt niet stabiel:plotseling in onverwachtse volgorde. http://genial.guru/consejos/7-excelentes-ejercicios-para-librarse-del-dolor-de-espalda-528/vroeger was dat beter.
snellere klantenservice,heraansluiting sneller,duurt meer dan een week
Pluspunten
Niet veel nodig, maar als je belt goede service en snel geholpen.
Pluspunten
betrouwbaarheid
Pluspunten
Uitstekende technische kennis, verstand van zaken, grote betrouwbaarheid, prima klantenservice die prima advies biedt, alles-in-1 pakket is echt prima, met Internet onderweg een prima keuze. Ben al jarenlang klant van XS4All en zal dat zo lang mogelijk blijven
VerbeterpuntenOp sommige punten mag de website wat verbeterd worden, met name de aanbiedingen: het is niet altijd duidelijk dat aanbiedingen ook voor bestaande klanten gelden
Pluspunten
Weeks altijd en overal
VerbeterpuntenService bij problemen hoewel moeilijk