Pluspunten
Goede helpdesk, uitstekend modem, geode verbinding (als KPN zijn werk goed doet)
VerbeterpuntenGlasvezel op 9204. KPN direct hun gemaakte fouten kunnen laten herstellen en niet pas een dag later met de 'verplichting' thuis te zijn, terwijl de fout buiten de deur herteld wordt.
Pluspunten
* Snel telefonisch contact met klantenservice
Verbeterpunten* minder storingen * meer gedegen kennis van desktop adviseurs
Pluspunten
- Betrouwbaar / stabiel - Goede medewerking bij vragen en deskundigheid
Verbeterpunten- Kwaliteit van de datasnelheid in de glasvezellijn waarborgen. Vaak herstarten vereist om maximale datasnelheid te behouden - Webmail toegankelijkheid vanaf een mobile device (via de browser) verbeteren. Op dit moment is webmail op een telefoon / tablet bijna niet leesbaar vanwege de indeling van kolommen/velden.
Pluspunten
goede verbindingen
Verbeterpuntenzeer slechte bereikbaarheid,
Pluspunten
ben al heel erg lang klant bij XS4ALL. Mijn ervaring in al die jaren is dat het een stabiele provider is die vooral vroeger voorop liep. helaas is dat nu iets minder geworden maar volgens mij nog altijd boven gemiddeld. Zolang het allemaal goed werkt is het een zeer stabiele provider met een geduldige klantenservice/helpdesk
Verbeterpuntenbij tv kijken mis ik nog altijd de mogelijkheid om via een app de recorder in te stellen. (zie kpn app). Probeer wat te doen tegen het verloop van medewerkers aan de telefoon. heb met een langdurig probleem 2 keer te horen gekregen dat betreffende medewerker niet meer werkzaam was bij het bedrijf. Helppagina's van website up to date houden. bijv met info over web tv icm google chrome browser. dat werkt niet ivm silverlight plugin. dat is maar een van de voorbeeldjes.
Pluspunten
Snel internet
VerbeterpuntenOntsla de huidige klantenservice, zorg voor betere communicatie tussen bedrijf en monteurs, maak klantenservice een gratis nummer, lever op tijd,
Pluspunten
Als je geen hulp nodig hebt dan is het prima, betrouwbaar, snel en als je eenmaal iemand aan de lijn hebt is alles snel geregeld
VerbeterpuntenHelaas is de tijd die nodig is om problemen op te lossen veel en veel te lang geworden. Je staat uren in de wacht, emails worden nooit behoorlijk beantwoord en je bent als bedrijf helemaal bekocht als je afgesloten wordt door abuse om een of andere reden. Dan duurt het dagen voor je weer online bent. Dat kan echt niet, het kost veel te veel en het is in de 23 jaar dat ik klanten van xs4all verzorg ook, na overlijden of bedrijfsbeeindiging, de enige gelegenheid geweest waarbij xs4all verlaten is als provider. Vandaag vertrekt er weer een die 5 dagen geen internet heeft wegens een of andere abuse blokkade.
Lagere prijs
Pluspunten
uitstekend kennis van zaken wat Internet diensten betreft.
VerbeterpuntenHeel graag sneller verbindingen in 1012 (A'dam) - Kan er wat meer druk aan Regifiber hierover? Graag BBC 3 & 4 terug in het tv pakket - BBC First is waardeloos (BBC 3 blijft op het net beschikbaar!) Een beetje duur - maar kwaliteit kost geld...
Pluspunten
- bereik/kracht v/d router mag sterker/beter; - wanneer gaan jullie mobiele tel. aanbieden? - verder gaan jullie goed zo!
VerbeterpuntenWebmail-mailadres moet hetzelfde zijn als thuis. In mijn geval: [email protected] (webmail) vs [email protected] (thuis).
Pluspunten
BEST COMPANY in the WHOLE NETHERLANDS. They always made me happy and never made me angry. They answered even my stupidest questions, kindly & patiently. And all this since (I think) 1999. <3 I truly love them all - they are the BESTEST!! :D
Pluspunten
Ze bieden internet aan met een vast IP-adres, IMAP mogelijkheid voor e-mail.
VerbeterpuntenMeer maatwerk leveren en niet vastzitten in wat er in een uitvraagprotocol voorkomt. Voorbeeld: Klant kan door pairbonding hogere snelheid behalen maar XS4ALL doet niet niet omdat er in het systeem geen werkopdracht voor zou zijn. Klanten die direct bij KPN klant zijn kunnen wel door middel van pairbonding een iets hogere snelheid behalen!!!
Pluspunten
wanneer nodig een snelle service en goede begeleiding zeer geduldig
het internetten zou wat sneller kunnen.
Pluspunten
niet
Verbeterpunteneerlijker
communicatie
Pluspunten
Service is snel en goed. Extra laptop beveiliging door F-secure, een goed pakket, wordt bijgeleverd. Bij tv kijken is het Fritz!Box modem zeer eenvoudig te bedienen met een stevig en mooi vormgegeven afstandsbediening. Bedieningsmogelijkheden zijn uitgebreid, zo kunnen meerdere programma's op een zelfde tijd opgenomen worden. (met de harde schijf kon dat niet) Ook werkt de tv pauze knop mooi bij live uitzendingen.
VerbeterpuntenViop telefonie liet het afgelopen jaar het soms (uren) afweten. Vaste telefonie is geen sexy onderdeel, maar wanneer het aangeboden wordt moet de betrouwbaarheid voldoende zijn. Voor bediening van tv moet éérst teletekst afgezet worden. Webmail werkt niet snel, en foto's zijn niet meer netjes te lay-outen in een mail. Een paar jaar geleden gaf ik de kwaliteit een 9. Zet hem op xs4all !
Trage internet in mijn postcode gebied. Ik heb zelfs een abonnement voor een internetsnelheid die niet eens geleverd kan worden