Pluspunten
Goede service en veel kennis bij de helpdesk, goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede keuze van pakketten en aanvullende diensten. Zeer weinig storingen.
Pluspunten
Stabiel als een huis, internet/telefoon/televisie werkt altijd
VerbeterpuntenIk ben ruim 15 jaar lid van xs4all, maar alleen nieuwe leden/abonnementen krijgen de kortingen.
Pluspunten
Alles wat ze doen veranderd in goud
Pluspunten
adequate reactie op mijn mail met duidelijke handleiding
Verbeterpuntensnelheid van downloaden?
Pluspunten
perfect werkend internet, valt nooit uit. Telefoon werkt ook goed. Ik gebruik ook TV en webmail. Deze producten zijn niet goed genoeg.
VerbeterpuntenWebmail is slecht geprogrammeerd (na update) vele klachten hebben niet tot verbe****** geleid. TV is gewoon een KPN product, helpdesk heeft daar totaal geen verstand van, kent 3 trucjes, die ik inmiddels ook ken. Zelf een goede webmail programmeren moet een topprovider kunnen, en ook snel. Ruime eigen instelkeuzes vwb presentatie van de webmail moeten de gebruikers hebbe. Ook de site van xs4all ziet er rommelig en amateuristisch uit.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls er een telefoonstoring is zou het toch goed zijn daar sneller wat aan te doen en er in ieder geval voor te zorgen dat de gebruikers het weten. Mijn moeder wordt geopereerd en het ziekenhuis zocht contact, maar wij stellen nu vast dat we niet bereikbaar zijn. Ook het afluisteren van de voicemail gaat niet (de telefoon doet het immers niet). Hartelijk dank.
Pluspunten
het was vroeger heel goed
Verbeterpuntennew email is erbarmelijk! Ik zie new technische director gezocht. Zeker omdat vorige zo'n **** UP van email heeft gemaakt. U heeft zeker 1 fan en mog. 1 klant verloren in me.
Meer out of the box denken. risico's nihil / 0 dan de servive verlenen ook buiten de kaders. Dit komt zeer star en ouderwets over.
Pluspunten
Goede en snelle service en betrouwbare verbinding Goede ervaring met klantenservice
Pluspunten
Voortreffelijk en zeer betrouwbaar internet Uitstekende klantenservice
VerbeterpuntenWaardering wordt negatief beïnvloed doordat een deel van het TV aanbod ronduit inferieur is: betrouwbaar opnemen van uitzendingen is niet mogelijk. De gebruiker heeft geen controle over begin- en eindtijd van de opname.
Pluspunten
VerbeterpuntenTerug naar oude webmailapp aub. De nieuwe app is niet begrijpen en onbruikbaar.
Pluspunten
Goede service, weinig storing, geen duur 0900 klantenservice.
VerbeterpuntenDe prijzen zijn toch wel hoog.
Met het afsluiten van internet smeren ze je computerbladen aan waar je niet om gevraagd hebt, en achteraf moet je ze nog betalen ook! 1 woord voor. **********
Pluspunten
Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn absoluut TOP bij dit bedrijf !!
Pluspunten
Weinig storingen; goede bereikbaarheid van de helpdesk.
VerbeterpuntenDe nieuwe vormgeving van de mailpagina is niet echt overzichtelijk. Een concept is moeilijk op te halen om te verzenden. Na drie pogingen heb van één concept er drie kopieën bijgekregen en is het bericht nog steeds niet verzonden.
Op alle fronten dienstverlening en service verbeteren. Aan loze beloften hebben consumenten niks.
Dit bedrijf kan niet communiceren met zijn klanten. Wacht tot er problemen zijn en u leert XS4all echt kennen. Het motto is: wij doen het beter dan de rest dus u mag niet klagen.
Pluspunten
moeilijk te bereiken als er problemen zijn
VerbeterpuntenDe opzet van de email
factuur ook per mail versturen niet alleen de aanmaning, contact zoeken met klant (al meer dan 15jr)
Pluspunten
Eigenlijk nooit uit de lucht, zeer goede helpdesk
Verbeterpuntenzou graag glasvezel zien voor XS4ALL over CIF net in gemeente
Pluspunten
Kundig en sterk in netwerk. Voorbeeld is dat xs4all wel al ip versie 6 klaar heeft en andere partijen dit nog steeds niet rond krijgen. Betrouwbaar en stabiel jarenlange ervaring.
VerbeterpuntenDe prijs is wat aan de HOGE kant. Voorbeeld voor het houden van een Nederlandse domein naam betaal je ruim 30 euro per jaar en kan er dan nog niets mee. ( geen email geen hosting)