Pluspunten

Helpdesk uitstekend bereikbaar en behoorlijk deskundig of hebben een goede backup en zeer behulpzaam en vriendelijk. Het produktaanbod voldoet prima aan mijn wensen en is van goede kwaliteit. Er zit veel in het standaardpakket zoals spotify, internet onderweg en meer. Ik heb nog nooit een storing in de continuiteit gehad. Xs4all mag dan misschien niet de goedkoopste provider zijn maar het is zeker niet heel erg duur en ze zijn wel heel goed.

Voor sommige diensten is Xs4all afhankelijk van toeleveranciers zoals bv van KPN. Helaas kan Xs4all blijkbaar te weinig druk uitoefenen zodat hun service omhoog gaat. Voorbeeld: om een hinderlijk probleem op te lossen moest KPN software herschrijven. Dat heeft heel erg lang geduurd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

tot nu toe niets anders dan goede ervaringen. klantenservice werkt snel, helpdesk is ter zake kundig. En de betrouwbaarheid van de verbinding is hoog.

De website levert wel eens een zoekplaatje op.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Waar ik ook voor belde, ze hebben het altijd opgelost. Vriendelijk, met advies op maat, rekening houdend met mijn wensen, mijn portemonnee en sprekend op mijn kennisniveau. Ik weet dat ik erop kan vertrouwen dat het goed komt als ik ze inschakel. Daarnaast zijn ze voorvechters voor privacy. Dat is hard nodig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Behulpzaam, betrouwbaar

Glasvezel aansluiting in Hoogvliet

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbare verbinding, goede service (dat is .. die ene keer dat ik de helpdesk nodig had afgelopen vijf jaar waren ze er direct en hadden ze direct een goede oplossing).

Het is niet de goedkoopste aanbieder .. aan de andere kant is het -denk ik- wel de beste.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbaar.

Webmail is erg slecht geworden, webmsilclassic gaat matig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle service ,haast geen storingen ,als er storing is ,zo verholpen fritz bestand tegen ,zware onweer het is bewezen .met mijn fritzbox wat ze zeggen doen ze ook , kortom enkel positiev .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ik kan geen negatief verzinnen, daarom zit ik er al zo lang (12 jaar). eerst met internet , en nu met alles tot tv aan toe.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbaar en goed bereikbaar

Bestaande klanten beter binden. Ik heb heel veel moeite moeten doen om uiteindelijk nieuwe settopboxen te krijgen die gewoon kleiner en beter zijn dan de oude. Pas na dreigen met opzeggen werd ik naar de backoffice verwezen en is het uiteindelijk opgelost. Kijk ook goed naar je klanten, wij hebben 3 abonnementen en zijn een goede klant. Daar mag dan iets meer tegenover staan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Het is een schande zolang je aan de telefoon zit vanavond eerst 11minuten toen opgehangen.de laatste keer 22,13 toen was het 8uur dat is bij elkaar 33 min 13 sec nou als je zo met je klanten omgaat weet ik niet of de klanten blijven ,afzien h nunnikhoven

Pluspunten

Goed internet en tv ,Weinig storing echt kwaliteit voor je geld

Kan wat goedkoper ,toch wat aan de duren kant,Verglekken met anderen providers.

• Kennis & Vakmanschap

nieuwe webmail is onhandig: vereist te veel handelingen vorige versie was veel gebruiksvriendelijker

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Xs4all prijst zich uit de markt, en moet echt structureel meer dan 50% goedkoper worden. En de opslag van de mailbox begint veel te laag te worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bij het beëindigen van mijn account (formeel 27 augustus), zou ik nog twee maanden mails kunnen ontvangen. Echter alles is al geblokkerd. Ik was tevreden over xs4all. edoch zal nu iedereen adviseren geen xs4all. te nemen

geef klanten een korte overgangs perisode als ze door omstandigheden moeten wisselen van provider

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed internet en goede services!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eigenlijk alles is positief, maar de grote meerwaarde zit voor mij in de Klantenservice. Ook al lukt het niet iedere keer om een probleem meteen op te lossen, de medewerkers blijven supervriendelijk en zullen er alles aan doen om te zorgen dat alles uiteindelijk goed komt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zie boven, altijd bereid advies te geven als de helpdesk er niet uit komt, is Guidion beschikbaar

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbaar wat betreft de geleverde service

Tijdens verhuizing: Teveel fouten worden er gemaakt en ook de communicatie tussen Guidion en xs4all is slecht.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben 100% geholpen door medewerkers van XS4ALL toen mij e-mail wachtwoord geblokkeerd was, door derde (Hacker) en ik geen uitweg meer zag, daar ik een man van 70 jaar en niet zoveel pc ervaring heb. Bedankt Uw medewerkers Robert, Brian en Tjerk.

Na alle jaren als klant, vind ik de nieuwe webmail-site waardeloos. Ik kan mijn mail niet (meer) normaal openen. Verwijderen evenmin. Ik ervaar dit als verandering, om het veranderen. Op dit moment zou ik xs4all geenszins aanbevelen. Waarom deze verandering vraag ik me af?

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam