Pluspunten
Service&support. Innovatief Staat voor open en Vrij interenet
De webmail op mobiele teleefoon is sinds de nieuwe update aanzienlijk verslechterd ! Het is niet meer mogelijk om de mail via smartphones te bekijken !
betere en efficientere klachtenafhandeling
Pluspunten
makkelijk contactgegevens vinden gewoon telefoonnummer vriendelijke en deskundige helpdeskmedewerkers alleen relevante informatie op website Xs4all innovatief kritisch op privacy
Verbeterpuntenprijs
GEEN IDEE
Pluspunten
Vriendelijk, hulpvaardig, productkennis, etc. Etc. .
VerbeterpuntenIk krijg mijn Outlook agenda niet tevoorschijn via webmail.
Pluspunten
Deskundige helpdesk die niet opgeeft voordat het probleem opgelost of onderkend is. Een prettige provider waar ik me thuis voel.
VerbeterpuntenHou aub het buitennetwerk goed in de gaten want er ontstaat na verloop van tijd zeker meer ruis in de (glasvezel) lijn wat resulteert in storende verbindingen. Ik ben mij bewust dat dit niet of niet geheel in jullie handen ligt maar misschien wel nuttig voor de partij die de infrastructuur buiten levert.
Pluspunten
Korte wachttijden Duidelijke begeleiding Service gericht. Nemen zelf initiatief als er iets niet werkt.
Pluspunten
Deskundig. Soms duurt het even voor je iemand aan de lijn hebt, maar tot nu ben ik altijd goed geholpen.
VerbeterpuntenBij het totaal pakket moet je voor iedere TV apart bijbetalen. Dat zou je kunnen limiteren tot 2 of na 2 jaar, als de kosten van de hardware er uitzijn, kunnen stoppen.
kan al weer een aantal dagen niet inloggen..... wanneer kan ik weer bij mijn mail?
Pluspunten
betrouwbaarheid
VerbeterpuntenTelevisie: zender pakketten zijn nu nog niet zelf samen te stellen. Het zou getuigen van keuze vrijheid als dat kan veranderen.
foutmeldingen verminderen
Pluspunten
Meest betrouwbare internetprovider.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid en de prijs (te hoog).
Pluspunten
altijd beschikbaar, als er al problemen zijn wijst de weg naar oplossingen zichzelf. Mijn computerkennis en ervaring is -gelet op mijn leeftijd (85 jaar) gering in vergelijking met die van de generaties die na ons komen. Mijnoordeel is dus maar eenzijdig. Maar ik ervaar deze provider als een uiterst adequate dienstverlener die ons goed op de hoogte houdt van de huidige ontwikkelingen. Dus: lof!
Verbeterpuntengeen vanuit mijn optiek.
Pluspunten
Uitstekende proactieve service, vriendelijke mensen bij de servicedesk, die alle tijd voor je nemen. De oplossing telt, niet het aantal afgewerkte calls per uur.
VerbeterpuntenZo doorgaan!!
Pluspunten
KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID
Ik vind de nieuwe lay out van mijn webmail verschrikkelijk onoverzichtelijk en ik kan er alleen zeer moeizaam mee werken. Ik hoop dat het went.
Pluspunten
Problemen worden kordaat en direct aangepakt.
VerbeterpuntenMail web interface op widows 8 phone is bagger. Half beeld op display in Explorer.