Pluspunten
Sinds ik digitale televisie heb zijn er geen positieve punten meer te melden over dit bedrijf
VerbeterpuntenAfspraken nakomen, zorgen voor apparatuur die werkt, geen te hoge rekeningen sturen
Pluspunten
Xs4all doet het zelf prima
VerbeterpuntenMaar levert modems die doorlopend gereset moeten worden en maakt zich afhankelijk van de beroerde lijnen van KPN. Gevolg is dat je aan de hoge kwaliteit van xs4all niet veel hebt. Kunt net zo goed bij een 2e rangs provider met een afbraakprijs gaan zitten
Pluspunten
werken al bijna 20 jaar samen snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenverlies je klanten niet uit het oog zorg en houdt kwaliteits personeel binnen luister naar ze
Pluspunten
helpdesk
Verbeterpuntengoed opzetten nieuwe website xs4all. Tot ie tijd oude weer invoeren
Heb webmail programma is erg onhandig, wazig en overzichtelijk. Op mijn smartphone is er helemaal niet mee te werken. Het typebord schuift voor de tekst. Graag iets eenvoudiger dat perfect werkt.
Pluspunten
Betrouwbaar, weinig storing en leveren services welke normaal alleen voor bedrijven toegankelijk zijn.
Pluspunten
Erg goede service, vriendelijk, ter zake kundig en betrouwbaar
VerbeterpuntenDe prijs wat lager
Pluspunten
Anno 2015 is xs4all een betrouwbare provider met weinig storingen. Dat is naar mijn ervaring, zeker wat de telefoon voorziening betreft, in het verleden meerdere keren bedroevend slecht geweest. Zelfs zódanig, dat ik naar een andere provider had willen overstappen.Advies: Xs4all moet er alles aan doen om de huidige toestand nagenoeg fool-proof te maken.
VerbeterpuntenDe service is doorgaans vriendelijk en correct, maar heeft mij nooit echt snel uit de problemen geholpen. Het advies om dan GUIDEON in te schakelen gaf bijna steeds wèl de gwenste uitkomst. Zonder GUIDEON had xs4all anders veel beter met zijn team hulp aan huis kunnen bieden. Dan zie je immers met eigen ogen wat er fout gaat. De kosten, zoals GUIDEON die berekent, kunnen daarbij bijna onmogelijk beperkend zijn.
De nieuwe lay out werkt dramatisch voor Iphone. Tov vorige versie is dit zeker een achteruitgang.
Pluspunten
Tot kortgeleden al sinds jaar en dag zonder problemen op internet.
Verbeterpuntenwerd bij een storing op zondag geholpen door door een digibeet waarmee ik na een halfuur gestopt ben en op maandag opnieuw contact gezocht heb,kreeg iemand die er wel verstand van had met resultaat. Helpdesken uitsluitend bemensen met deskundigen.
helpdesk heeft geen verstand van product, leeft zich niet in de klant, 3 uur aan lijn gehangen en met de verkeerde oplossing geëindigd. daarna opgezegd. de groeten.
Pluspunten
De best denkbare klantenservice.. Probleem wordt altijd opgelost. Als ik een 11 kon geven zou ik het doen. En nee, ik heb geen aandelen.
Pluspunten
supergoede klantenservice!
Verbeterpuntennieuwe stijl en vormgeving van de mail vind ik persoonlijk geen verbe******
Pluspunten
Prima snelheid, service en overzicht. Aanpassingen vlot te regelen: goede backup.
VerbeterpuntenVrij aan de prijs maar gelet op het totale plaatje (pakket) overkomelijk!
Pluspunten
In het geval dat je een issue hebt en je krijgt de helpdesk aan de lijn weet ik dat er wat gedaan gaat worden. Ook schakeld de medewerker snel over als je laat merken dat je zelf in de ict zit. Dus niet mensen die dan een irritant draaiboek gaan nalopen. Dit vind ik een van de meest positieve punten van XS4ALL. Ook denken de medewerkers met je mee en zijn zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenWachttijd bij bellen is sinds krimpt van het aantal helpdesk medewerkers wat langer geworden.
Pluspunten
-betrouwbaar -kwalitatief sterk -goede uitstraling
VerbeterpuntenMeer differentiatie in producten/diensten. Als high end-speler verwacht je van XS4ALL dat zij met meer exclusieve producten/diensten komt dan concernrelaties KPN en Telfort. Voorbeeld: de mogelijkheid bieden om zelf een tv-zenderpakket samen te stellen. Ik kies voor XS4ALL omdat het een betrouwbaar merk met een goede reputatie is. Ook verwacht ik diensten waarbij geen concessies zijn gedaan. Ik ben immers bereid om meer te betalen dan een KPN of Telfort klant. Daarom wil ik ook toegang tot meer exclusiviteit.
Pluspunten
Heel klantvriendelijk
VerbeterpuntenIetsje zakken met de prijs........
Pluspunten
niets
Verbeterpuntenalles
Ga alsjeblieft TERUG naar het oude email systeem - het was veel en veel handiger en de nieuwe is alleen maar verwarrend!