TV van XS4all.slecht !! Service en kennis Internet wordt hoe langer hoe slechter! Overweeg na ca. 20 jaar mijn abonnement op te zeggen. Wel de prijs verhogen maar slechtere kennis en kwaliteit.
Pluspunten
Betrouwbaar.
Ik heb nu 3 weken het nieuwe e-mail programma geprobeerd omdat ik het eerst wilde uitproberen . Na deze 3 weken ben ik toch erg teleurgesteld in dit programma. Het is erg druk , onoverzichtelijk, sommige onderdelen ronduit onlogisch en ik mis een duidelijke handleiding. Je moet alles zelf maar uitvinden. Klein voorbeeld wat ik erg storend vind. Het verwijderen van mail. Je krijgt bij het aanklikken de inhoud van de mail te zien en als je de volgende mail wil verwijderen moet je maar hopen dat je niet te snel bent want als er nog een mailtje tussen staat welke je wilt bewaren kan het zomaar gebeuren dat die ongewild in je prullenbak beland. Het selecteren van te verwijderen mail op een andere wijze blijft voor mij een grote vraag. Van mij mogen jullie naar dit nieuwe programma nog eens goed naar kijken Ik vind het nog geen succes
het werkt niet goed op mijn Iphone
Het is mij in de loop der tijd meerdere malen gebeurd dat emailcontact met de Helpdesk stroef verliep, doordat a) een ticket door verschillende achtereenvolgende mensen behandeld werd, en b) deze mensen vaak de voorgaande correspondentie evident niet, of niet volledig lazen en met (soms evident standaard-)antwoorden kwamen die nergens op sloegen. Dat wekt niet alleen ergernis, maar is ook voor alle partijen inefficient. Dit de goeden niet te na gesproken: er zijn ook effectieve reacties geweest.
Pluspunten
Redelijk makkelijk op te zeggen
VerbeterpuntenZeer omslachtige bureaucratische eigenzinnige manier van denken en werken. Ze pretenderen altijd weer 1 vd beste providers te zijn, maar zijn zakelijk vrijwel onbruikbaar. Iedere keer dat ik een bedrijf laat overstappen van XS4ALL naar een ander is weer een verademing. En dan de enquete aan de telefoon met 5 irrelevante vragen waar je geen open antwoorden kunt geven, zelfs de enquete is afgebakend, vandaar dat ze zichzelf goed vinden
Pluspunten
Betrouwbaarheid ( qua verbinding)
VerbeterpuntenVoor geen onzinnige prijsverhogingen door zoals onlangs 2,50€ p. mnd extra omdat onbeperkt bellen naar België wordt toegevoegd. Heb daar helemaal geen behoefte aan, dus dat zou niet opgelegd moeten worden, hooguit als facultatief aangeboden. XS4all prijst zich langzaam maar zeker wel uit de markt.
een app voor mail op e smartphone want nu kun je niets met de mail op je mobiel
Pluspunten
Super betrouwbare provider met een uitstekende helpdesk via een normaal telefoon nummer
Pluspunten
vernieuwing is waardeloos.Graag oud systeem terug. Begrijp er niets van.
Verbeterpuntengraag eenvoudiger
wat denk je
Pluspunten
Stabiele verbinding Uitstekende klantenservice (snel bereikbaar en goed advies)
VerbeterpuntenGlasvezelkabel in Den Haag
Pluspunten
Goede kwaliteit van de diensten, helpdesk weet waar ze over praten.
Pluspunten
i migrated from demon to xs4all with some suspicion. kpn´s expensive option...! but over the years i have received value for money, particularly when it comes to customer service. one example: i found it difficult to pay with direct debit as my payday is every 4 weeks while the direct debit is monthly. no problem, said xsall. pay by bank transfer when it suits you. other companies put pressure on you to pay when it suits them, so charging you more if you use a bank transfer. lots of other examples where the customer comes first....!
Verbeterpuntenfor godś sake don´t lose this level of service. it is easily done. one major reorganisation, a mad manager or two and thatś the end of that.
Tijdig waarschuwen als de inbox dreigt vol te raken.
Pluspunten
Goede service afdeling met kundige werknemers.
VerbeterpuntenOnderhoud en updates beter aankondigen!!!! Deze geven daarna regelmatig problemen met o.a tv kijken enz. Is te veel afhankelijk van de kwaliteit van KPN helaas. Ook op het gebied van GSM kan er veel verbeteren, als je voor KPN kiest verdubbel je je te goeden.
M'n adresboek is onherkenbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenTrage servers op de glasvezel verbindingen Uitzending gemist is onoverzichtelijk
Pluspunten
Staan je altijd bij met raad en daad en heel erg safe
Het moet niet duurder worden.
Pluspunten
Werkt perfect