Pluspunten
werkt altijd prima
Verbeterpuntenvink vakje voor bericht om weg te gooien! rij met adressen boek uitgebreider ivm. dubbele adressen bij 1 naam! ook het verzend adres zichtbaar houden.
Pluspunten
de beoordeling zegt genoeg, toch??
de nieuwe webmail : als ik het opstart sluit mijn browser af
Pluspunten
Echt alles: van de overzichtelijke administratie tot de joviale doch respectvolle klantenservice. Ik heb werkelijk geen klachten.
VerbeterpuntenGa zo door, mensen!
Pluspunten
Loopt vooraan In ontwikkéngen
VerbeterpuntenKinderziektem met webmail
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, veel inzet en toewijding om klachten/problemen op te lossen, zelfs na "sluitingstijd" wordt doorgegaan om de klacht afdoende op te lossen
Pluspunten
Stabiel Jammer van de laatste verandering in de layout
VerbeterpuntenUitleg aan de klant
Pluspunten
Excellente helpdesk. Overigens weinig nodig gehad met mijn internet/telefoon/tv pakket.
Pluspunten
Het werkt meestal.
VerbeterpuntenStop met zelfverheerlijking. Stop met Kiyoh.
Pluspunten
Goede service. Bijna geen storingen internetverbinding
VerbeterpuntenKwaliteit telefoonverbinding via internet.
Pluspunten
op een enkeling na weet men het "probleem"op te lossen.
VerbeterpuntenNa de gegevens door gegeven te hebben duurt de wachttijd van de klantenservice te lang.....het zijn dure minuten..............
Bij mij werkt niets zoals het hoort, dus alles is voor verbe****** vatbaar
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntenwachttijd bij hotline zenderaanbod televisie
Pluspunten
Stabiel
Verbeterpuntennieuwe mail is nog een puzzeltocht adresboek is niet lekker mee te werken. Is lastig mee om te gaan.
Pluspunten
ik heb internet en telefoon
Verbeterpuntenmijn internetverbinding valt regelmatig uit mijn modem is verouderd, maar ik heb geen nieuwe aangeboden gekregen toen ik dit vorig jaar bij verhuizing aangaf service vind ik behoorlijk achteruit gegaan, wat niet verstandig is als er concurrenten zijn die een goedkoper totaalpakket bieden
Pluspunten
We zijn 100% tevreden over dit bedrijf. Geen klachten.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Webmail is niet te doen via mobiel. Roundcube veel te langzaam. Flink vrsnellen en dan automatisch laten doorschakelen naar Roundcube.
Pluspunten
uitsluitend goede ervaringen
Verbeterpuntende nieuwe webmail is minder handig dan voorheen
Pluspunten
Technisch zeer goed. Daardoor een betrouwbaar signaal. Wat ook erg goed is, is het optreden tegen BREIN en andere (semi)overheids organisaties die censuur op internet willen brengen cq opleggen. Internetvrijheid is van wezenlijk belang.
Verbeterpunten1. Weg met de FRITZ-box. Waardeloos apparaat!! 2. druk op kabel-organisaties (als KPN) om glasvezel aan te leggen. (ik wil glasvezel maar niemand kan aangeven wanneer ik die kan krijgen) -->Ik moet een ZIGGO internet-abonnement erbij hebben, om nog een beetje snelheid te krijgen. Met de coax heb ik 100Mb/s terwijl ik met XS4all max. 24Mb/s kan krijgen door de telefoondraden !!!!!!!! ====> Doe hier iets aan <=====