Pluspunten
Waar XS4ALL voor staat, al jaren lang. kwaliteit en betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenIk erger me dood aan de wifi en de hotspots, met name van kpn fon en ziggo. Deze overrulen mijn basis op mijn mobiele telefoon (welliswaar T-Mobile, maar op de gewone kpn kon ik inloggen met mijn xs4all). Ik zou liever zien dat gemeentes in zee gaan met bedrijven die serieus met internet omgaan zoals xs4all en hun de free wifi laten verzorgen, zoals dat in Frankrijk ook het geval is.
Pluspunten
goede service, bereikbaarheid is goed,
Nieuwe mailbox is zeer slecht uit te lezen via smartphone
Pluspunten
zeer pretige medewerkers op de helpdesk
VerbeterpuntenKwaliteit van het 7360 modem laat regelmatig te wensen over.
Pluspunten
Goede service, snelle hulp.
VerbeterpuntenDe mail weer in zijn oude vorm herstellen, het is nu niet meer te lezen op je mobiel, was juist zo handig. Nu onleesbaar en onbruikbaar.
Pluspunten
Een van de eerste internet providers van Nederland. Heeft als het goed is nog steeds mensen met 'clue' ergens in dienst.
VerbeterpuntenZe zijn hun vijand van vroeger achterna gaan streven: een klantenservice die meer moeite doet om 'nee' te verkopen ipv met diezelfde energie oplossingen te vinden om 'ja' te zeggen. Elk jaar weer gezeik over wel/niet nieuw apparatuur... Nu ook weer - tariefsverhoging - waarvoor dan? Nergens voor: gewoon meer geld willen hebben. En als het je niet bevalt, dan zeg je toch kostenloos op? (een ware KPN mentaliteit aangemeten - gefeliciteerd ermee, xs4all!)
Pluspunten
nooit gezeur of gezever of ongevraagd of opdringerig benaderd worden of je iets anders of meer wilt als klant. De informatie daarover is altijd voorhanden en toegankelijk. Complimenten voor de klantenservice. De klantenservice helpt altijd echt, wat er ook aan de hand is en hoe erg digibeet je ook bent, ze blijven altijd geduldig. Prima bereikbaar en hulpvaardig. Kortom: een voorbeeld van klantvriendelijkheid.
VerbeterpuntenHoop dat jullie ondanks groei de hoge standaard van kwaliteit kunnen blijven leveren.
Pluspunten
zo tevreden over xs4all.nl dat intussen 3 van onze zoons zijn overgestapt.
Verbeterpunteneen enkele maal storing op software van opname systeem.
Pluspunten
Prima dienstverlening en goede helpdesk, persoonlijk
Ik weet niet hoe ik nu snel allerlei onzin berichten kan deleten. Voorheen deed ik dat met de hokjes die voor het bericht staan maar er staan nu sterretjes, en als je daarop klikt gaat het bericht open GRRR
Pluspunten
Prima klanten service en zeer betrouwbare internet provider
Pluspunten
luisteren en aandacht voor klanten
Verbeterpuntenom bij TV van xs4all de voorkeurzenderlijst te hernummeren zodat je "eigen" volgorde kan ontstaan en je niet blijft zitten met kanaalnummers...603, 604 etc maar gewoon 1, 2, 3, etc
Pluspunten
Zeer goede klantenservice! Zowel qua service als qua kennis een verademing :-)
VerbeterpuntenEen enkele keer gaat het met programma's opnemen binnen tv via internet fout. Reeds gewiste programma's blijven zichtbaar of de programmering van op te nemen programma's blijkt plotseling verdwenen.
Betere kennis eigen pakketten
Pluspunten
Goede service, kwaliteit en aan de telefoon wordt je goed geholpen
VerbeterpuntenDe vernieuwde webmail is (sorry) echt totaal onoverzichtelijk , de blader functies zoals zoek en verwijder , en omhoog en omlaag zoeken enz , zitten erg verstopt en zijn niet duidelijk aangegeven , net als zo'n ****** klein afleesschermpje, wat je met wat gepuzzel groter kan krijgen, Nee sorry dit is geen vooruitgang, het is dat mijn zoon eruit kwam , maar anders had ik n andere manier voor het lezen van mail gezocht!
het nieuwe webmail design is verschrikkelijk op mobile devices. ik kan mijn mails NIET meer lezen op mijn smartphone. Mails deleten is ook een crime. Ik vraag mij af of jullie wel zelf geevalueerd hebben hoe de nieuwe interface er op een klein scherm (5,6,7 inch) uit ziet (!) Er is niet mee te werken.
Pluspunten
Snel en goede service, erg geduldige medewerkers, zeer correct al 18 jaar dat ik bij XS4ALL ben
Pluspunten
Als het verbeterpunt wordt aangepast, dan zou ik deze webmail eerder aanbevelen.
VerbeterpuntenIk vind het nieuwe uiterlijk van de mail er niet overzichtelijk uitzien. Buiten dat vind ik het vervelend dat als ik op 'beantwoorden' klik, het bericht verdwijnt en ik er niet op kan reageren. Dit zou ik graag veranderd zien.
de nieuwe webmail is op onderdelen nauwelijks contrastrijk en daardoor zijn knoppen/ functie-aanduidingen echt heeeeel slecht te lezen; niet alleen op laptop, maar nog erger op mobiel...wie bedenkt die grijswaarden? irritant dat ik ook enquete moet invullen om dit bericjt te versturen
Ik kan mijn mail niet meer goed zien op mijn mobiel