3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In verleden adequate hulp bij problemen

De huidige versie van securewebmail reageert slecht op pogingen mails te bekijken .de praktische bruikbaarheid /toegevoegde waarde neemt daarmee snel af ! Ook zijn de letters kleiner en daarmee is eea minder leesbaar...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het ken altijd net nog iets beter, het gaat om de detailles

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gaat dit over de beoordeling van de nieuwe WEB-mail, nou gewoon waardeloos.

Graag terug naar het oude systeem, was veel simpeler.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waarom geen handleiding bij dit geheel veranderde systeem? Hoe leeg ik bijvoorbeeld de prullenbak? Ik ervaar de veranderingen als een achteruitgang. J. Kok

Pluspunten

Altijd verbinding

Denieuwe webmail vind ik vreselijk. Op school hebben we roundcube en ik heb hemel en aarde bewogen om xs4all te mogen blijven gebruiken. Nu moet ik met xs4all alsnog naar dat onoverzichtelijke mailgebeuren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed ! In het verleden had ik XS als klant, een kritische en eigenwijze dienstverlener, sinds een paar jaar ben ik zelf klant van XS. Goede ervaringen, vrij flexibel. Nieuwe webmail interface..... top ! Het doet mij deugd te zien dat deze/een vernieuwing niet overhaast of volgelijk is. GUI is goed qua visuals. Een heel fijn detail dat altijd al was, is de cursor die dienbaar knippert in het invoerveld van gebruikersnaam.. Slechts weinig dienstverleners bedienen zich van dit kleinood, groot genot ! groet Patrick Burgers voormalig datacom/internet engineer, nu Docent Informatica

Iets meer downloadsnelheid vind ik prettig maar is niet inwisselbaar voor stabiele connectie/DSL signaal en de goede service. Dus niets veranderen dan maar ;-) PS : wat is 'Kwaliteit' in de beoordeling die ik invul? Kwaliteit is te algemeen. Daarvoor zijn de overige vragen lijkt me.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Nieuwe webmail is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Mis alleen bij het gebruik van een tablet de mogelijkhied tot vergroten om duidelijker te kunnen lezen. Als ik het goed heb heet responsive website.

Zie het postieve gedeelte!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd betrouwbaar. Zelden storing.

• Kennis & Vakmanschap

Nieuwe webmail pagina beroerd en onoverzichtelijk. Uitgedokterd door bureau nerds. Berichten verwijderen zeer onhandig. Krijg geen overzicht welke ik verwijder en ik moet weer terug in postvak om te bewaren en of overslaan met verwijderen. Oude werkte prima. Wanneer komt er een appmom de webmail site op te storten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima service, weinig storingen

De nieuwe emailbox is een ramp. Onoverzichtelijke lijst, aanklikken kan per 1 bericht, bericht zelf komt niet groot op 't scherm, antwoorden of andere handelingen zijn slecht zicht- en bruikbaar. Geef mij het oude, vertrouwde maar vooral uitstekende scherm maar!!!

Nieuwe webmail ook geschikt maken voor tablet en smartphone. Venster met alle kolommen. Makkelijker maken om mail aan te klikken en in 1 keer te verwijderen zoals bij vorige versie wel kon.

Pluspunten

Voor mij al jaren de beste keuze. Bij XS4ALL is de klant nog steeds koning !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klantenservice lang bereikbaar

kwaliteit van internet in Gelderland (Apeldoorn) slecht, trage verbindingen, veel storingen, helpdesk matig adequaat bij lastige storingen, sommigen heel bereidwillig te helpen en anderen ronduit slecht en ongemotiveerd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik klaag al jaren over de service die veel bedrijven leveren. XS4ALL vormt een uitzondering op die regel. Hun service is juist uitstekend en dat zijn de prijs, de betrouwbaarheid, de kwaliteit en het vakmanschap eveneens. Heel erg fijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit

Betere snelheden ondersteunen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wat is de nieuwe webmail ontzettend slecht. Niet te gebruiken op mobiel, heel jammer, maar ik vind het echt waardeloos. Kunnen jullie aub snel een nieuwe, gebruiksvriendelijke versie maken die goed te gebruiken is op een mobiele telefoon? Als die zo blijft, ga ik echt op zoek naar een andere provider. Jammer, want ik ben al jaren trouwe klant. Maar hier kan ik niet mee werken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit de geleverde service ook de beschikbaarheid is veel beter dan bijvoorbeeld een ziggo

Vooral bij de TV zenders wordt er veel gerommeld de laatste tijd dit resulteerd in het verdwijnen van doelgroepzender (djazz tv, iconcerts vh1 en daarvoor terug komt alleen maar eenheidspulp. Het idee achter digitale tv was volgens mij dat er meer mogelijk was maar inmiddels zit ik al weer terug op minder zenders en meer van het zelfde dat vind ik wel teleurstellend en is voor mij een reden om te overwegen van alles in 1 af te stappen en weer een schotel op mijn dak te zetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Moeilijk te zeggen. Ik heb niet voor niets mijn abonnement opgezegd! Stabiele verbinding zou positief kunnen zijn, maar dat is gewoon een KPN-lijn.

- zorg ervoor dat links in bevestigingsmails gewoon werken! Bij bellen werkte in eerste instantie alleen de tarieven, maar de rest niet. Na 6 maanden aanpassing abonnement werken annulerings-kosten, annuleringsvoorwaarden nog steeds niet! - technische afd. soms ook slecht. Na 6 keer gebeld te zijn door 3987654 (te zien op selfcare-pagina & op modem) gezegd dat dit moet stoppen. Medewerker is ruim 5 min. aan het zoeken en kan niets vinden in logfiles. Wat ik terugzie moet hij ook kunnen! - stomme foto's van website. Het is geen facebook. als ik foto's wil kijken ga ik wel naar Google-afbeeldingen. - telefonische wachtijden van zo'n 10 minuten is te lang!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prachtige nieuwe website. Erg overzichtelijk :-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

als de verommelde nieuwe versie wordt teruggetrokken dan blijf ik klant, maar mocht het nieuwe wanporduct blijven dan moet ik maar naar outlook overstappen (of hebt u een beter advies)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede service, prettige mensen

De nieuwe inlog- en webmailsite vind ik echt waardeloos!!!!! Jaren 50 lay-out, onduideljk, klein, onoverzichtelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

service en klantencontact prima

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam