Ben niet blij met de nieuwe lay out van de webmail
Pluspunten
Betrouwbaar en klantgericht.
VerbeterpuntenKijk naar de prijzen van bv. Ziggo ;-)
Pluspunten
betrouwbaar, kwaliteit, vakkennis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De NVT punten
VerbeterpuntenVroeger had ik één wachtwoord, nu is er een nieuwe inlog (die ik helemaal niet kende) waarvan geen enkel -opgeslagen- wachtwoord
Veel problemen met het volume van de tv. Als ik bel zit ik minimaal een uur aan de telefoon en medewerkers zijn niet altijd op de hoogte van gesprekken die ik met hun collega's heb gevoerd waardoor ik het verhaal steeds op nieuw moet doen. Vorig jaar had ik 4 weken geen tv, telefoon en internet en toen het was opgelost werd niet aangeboden een maand abonnementsgeld terug te storten wat wel zo vriendelijk zou zijn gezien alle overlast.
Pluspunten
XS4All levert (al heel veel jaren) kwaliteit als het gaat om betrouwbaarheid van de verbinding. De meegeleverde hardware is goed verzorgd, helemaal compleet en van zeer goede kwaliteit. "Alle waar naar zijn geld" is helemaal van toepassing op XS4All. Het is zeker niet de goedkoopste maar de hoge kwaliteit van diensten & producten verklaart de hogere abonnementsprijs.
VerbeterpuntenHet helpdesk personeel is doorgaans (nog steeds) technisch terzakekundig. Voordat XS4All besloot om de helpdesk staffing uit te besteden, stond de technische expertise van de helpdesk aan de absolute top. Gelukkig heb je de helpdesk niet vaak nodig. Advies is wel om de positie van helpdesk personeel te blijven verbeteren waar mogelijk. Internetdiensten kan iedere ISP wel aanbieden. Een goede helpdesk (zoals die van XS4All) hebben ze doorgaans niet.
Pluspunten
Snelle bereikbaarheid
Deze vernieuwing van de inlog site van de mail is zeer en zeer slecht en niet te begrijpen voor een normale computer gebruiken dus ben ik van plan mijn abbonnement met xs4all.op te zeggen en een andere duidelijker prov.te gaan zoeken.
Pluspunten
Pre-Klote PTT Nederland reputatie
VerbeterpuntenSquirrelmail online houden, ronde kubus webmail is bagger. En doe eindelijk eens glasvezel, putje zit om de hoek.
Pluspunten
Ik was zeer positief over het bedrijf, maar nu niet meer.
Verbeterpuntenkan mijn mail niet meer openen
I can no longer zoom on my ipad. For us folks over 40, it's very hard on the eyes. The font is so small I can just, and I mean just, read it. I lked the old interface better for this reason. This is very hard on the eyes.
In mijn nieuwe tablet kan ik het beeldscherm in de webmail niet vergroten. In de oude webmail kon dat wel maar die bestaat blijkbaar niet meer
Pluspunten
Snelle helpdesk klantvriendelijkheid. En gratis service. Helpdesk
VerbeterpuntenLay out van webmail is abdominabel. Onwerkbaar. Slecht omdat je geen overzicht hebt. Kleine weergave. Was voorheen al een mogelijkheid om te gebruiken. Heb ik nooit gedaan. Juist door gebrek aan iverzichtelijke weergac Van inkomende mailtjes. Dat onder de balk na opening van mail tekst verschijn. Hopelijk komt de oude webmail weer terug. Heel snel Vriendelijke groet, Astrid de Haan
Pluspunten
de nieuwe webmail is heeel akelig. Op klein scherm heel onhandig, op mobile niet te gebruiken. Verdikkie weken tevoren zitten jullie ophef te maken over de nieuwe webmail, en heb je niet eens getest hoe het eruit komt te zien op verschillende devices.
Pluspunten
het was goed
Verbeterpuntenhet oude email werkt goed dit is *** ik denk dat ik op zoek gaan naar en andre
Pluspunten
Weten waar ze het over hebben, geven ook uitleg over dingen waar ze eigenlijk niet verplicht zijn je mee te helpen. bewaken mijn privacy voor me, en ik kan ze vertrouwen. De Experimentele diensten zijn ook leuk.
VerbeterpuntenIk zou ook graag enkel email afnemen, dus zonder hosting. Maar dat bieden ze niet aan. En de prijs is hoog.
Pluspunten
het was vroeger goed
Verbeterpuntennieuwe email is TERRIBLE. het is te langzaam,duurt te lang bij ieder actie, delete functie niet functioneel, inbox/sent/trash enzo lijst NIET ACCURAAT. En dat pas mijn 1e sessie. DISAPPOINTING.Ik overweeg abonn. opzeggen. **** YOU, xs4all,you used to be good,
Pluspunten
Weinig storing en goed helpdesk
VerbeterpuntenLagere prijs mag altijd
Pluspunten
kan niet goed meer emailen
Verbeterpuntenbeter en duidelijker email
Wat een ellende. deze vernieuwde site
Graag een complete en volledige uitleg over het in instellen van emailaccounts en -adressen en wel op 2 manieren: 1. stap voor stap (voor newbies) 2. een snellere (gevorderen)