Pluspunten
internet
Verbeterpuntennieuwe webmail is waardeloos.
De nieuwe webmail is totaal onbruikbaar op een netbook. Het kader 'bijlage toevoegen' neemt teveel schermruimte in beslag zodat er geen ruimte overblijft om een bericht in te typen.
Pluspunten
Service veiligheig principen
VerbeterpuntenNieuwe Webmail lijkt em een stap achteruit. Ik zie geen mogelijkheid om heen en weer en terug eh vooruit te navigeren. Ik zie geen simpel duidelijk manier om meer dan een bericht te gelijk te deleten. Ook de volgorde van naam, email, subject zijn die verscuifbaar? Maar mischien moet ik nog wennen.
Pluspunten
Het allerbeste bedrijf qua klantvriendelijkheid en vakkennis. Ik gebruik dit bedrijf ans standaard voor andere bedrijven. Het enige bedrijf dat in de nuurt komt is TOMTOM, maar ook die haalt de standaard niet. Ook al zijn er goedkopere mogelijkheden, peins ik er geen moment over om over te stappen
Pluspunten
web site
Verbeterpuntentelefonische klantenservice eindeloos in de wacht staan zonder geïnformeerd te worden over het aantal wachtenden en de geschatte wachttijd Ervaring onder knop 3 van het keuzemenu hopeloos en frustrerend
De nieuwe webmail. DOET HET HELEMAAL NIET OP ANDROID-TABLET !! Testenjullie niet of zo ?? FAIL !!
Pluspunten
Ik moet er wel aan wennen voor de nieuwe site
VerbeterpuntenMisschien iets grote letters
Pluspunten
Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid
VerbeterpuntenOp dit moment zou ik het niet weten ... Misschien een Android app zoals Ziggo's 'Horizon Go' met hetzelfde zenderaanbod als ZIggo/UPC
Pluspunten
weet ik niet
Verbeterpuntenu bent onbereikbaar
Ik ben veel adressen en mappen kwijt door de omzetting op het nieuwe xs4all format. Zeer slechte zaak. !
zet de pude webmail terug
Webmail is nogal veranderd, zeg maar verknoeid. Luister naar klachten. en doe er wat mee. Het komt nu over, dat ik overgeleverd ben aan de grillen van een of andere programmeur, die het waarschijnlijk zelf geweldig vind en het eigenlijk niet nog mooier kan maken. Een verandering zou zelfs afbreuk doen aan haar geniale ontwerp.
Pluspunten
zeer kwalitatief personeel
Verbeterpuntenredelijk hoog prijsnivo
Pluspunten
vrijwel 100% van de tijd online
VerbeterpuntenTV is volledig KPN (medewerkers weten niets dan 3 trucjes om te resetten, storingen gaan op tickets naar KPN en worden nooit teruggemeld) Nieuwe webmail ziet er slecht uit. Site ook. Zou veel zakelijker moeten. Strak en zonder plaatjes en met maximale ruimte voor de info i.p.v. een klein kijkvenster met rommel eromheen.
Pluspunten
Internet is al jaren, stabiel en nooit storingen, interactieve tv doet het goed, na downgrade van de firmware in het Fritz modem. Veel vrijheid om servers en services te draaien vanuit huis. De helpdesk reageert redelijk snel, De verbinding is zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenEen zeer slecht punt is dat de webmail, die altijd goed werkte op windows Phone 8.1, en nieuwe interface heeft gekregen waardoor de webmail op mobiele apparaten gewoon niet meer goed werkt, Dit is een heel erg slechte ontwikkeling anno 2015, waarbij je toch steeds vaker via een tablet/telefoon je webmail wilt kunnen bekijken! De helpdesk geeft aan dat er aan gewerkt wordt maar waarom er bij de implementatie hier niet aan is gedacht is mij een raadsel. Een bruikbare alternatieve weergave optie is gewoon nodig, want als de webmail zo blijft dan ben ik over een jaar hier waarschijnlijk geen klant meer. Want ze zijn toch niet de goedkoopste dus mag je wel verwachten dat de basis functionaliteit zoals webmail gewoon goed is! Tevens had ik last van een hakkelende weergave bij digitale TV, mij werd geadviseerd de firmware van het modem te upgraden, maar ik gebruikte de nieuwste echter door een downgrade is dit wel opgelost. De kwaliteit/kennis is dus zeker aan het afnemen bij Xs4all, maar dat zal wel door de overname van KPN komen.
Pluspunten
over het algemeen ben ik heel lovend over xs4all maar met deze vernieuwing van de mailpagina hebben jullie mij geen plezier gedaan. Hanneke Kooiman