Pluspunten

Betrouwbaar in dienstverlening

Zorg dat het personeel up to date is met alle technieken en veranderingen. Gooi ze voor de "leeuwen" door problemen op te lossen of te leren hoe ze dat moeten oplossen. Laten ze door de wol geverfd zijn. Ben al zeer tevreden, deskundigheid wordt zo gewaardeerd i.p.v. mooie verkooppraatjes en dozen schuiven. Daar bedoel ik mee iets verkopen waar je zelf de ballen verstand niet van heb. Iedereen maakt fouten oke! maar laat uw service ongekend zijn.

• Kennis & Vakmanschap

De nieuwe format is nog wel langzaam.............Even wennen of zijn er kinderziektes?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Verhuizen van een glasvezelaansluiting is een ramp. XS4all onwaardig. Ik heb er slapeloze nachten van gehad. Wat een gepruts!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Veel technische kennis in huis, prettige ervaring met servicedesk.

Relatief hoog geprijsd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zéér professionele (en dus correcte) houding. Uiterst betrouwbaar. Super webmail.

Iets meer helderheid in de (grote hoeveelheid) dienstverlening houden/brnegen. Goede stap is het toewerken naar éém webmail.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Naar prive klanten ook een zakelijke dienstverlening.

Voor oude klanten naast het 'pack' pakket ook een 'pack + InternetOnderweg' pakket voor een redelijke prijs. Bijvoorbeeld voor €15,- (en €10,- in de aan bieding). Of Pack + InternetStart (10 Mbit zonder fritzbox) + InternetOnderweg voor €20 (€15 aan bieding)

• Kennis & Vakmanschap

Klantenservice duurt veelste te lang om te bereiken via de telefoon kan soms 10 minuten duren.

• Kennis & Vakmanschap

Filters in de nieuwe webmail werken niet

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Behulpzame en geduldige mensen. Het bedrijf levert waar voor het geld en dat betaal ik dan graag.

Zou het mogelijk zijn een eigen internetplek te krijgen, ongeveer zo als een eigen facebookgroep, maar dan zonder de pottekijkerij van facebook cs. En ook zonder dat het een hele webpagina wordt, want dan vraagt het veel kunde en tijd. In 1996 kon ik tamelijk moeiteloos een eigen webpagina maken bij XS4ALL, waarop nog steeds informatie staat. Een zeldzaam enkele keer refereert iemand daar naar.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd goede en betrouwbare service, maar vanwege de hoge kwaliteit behoeft daar maar beperkt gebruik van worden gemaakt. Toch springt dan de service er behoorlijk bovenuit.

Die zijn er eigenlijk niet, ja misschien de prijzen wat lager?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze zijn behoorlijk competent voor een internetprovider en de dienstverlening is doorgaans zeer betrouwbaar. Het netwerk is ook in orde.

De prijs voor DSL-verbindingen (zeker daar waar maar lage snelheden haalbaar zin) mag omlaag, net zoals de telefoontarieven. De mailboxen zouden ook best groter mogen worden. Er zijn gratis diensten die veel grotere mailboxen aanbieden.

2 sterren: slechter dan verwacht

betere kwaliteit en betere prijs

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Stabiele internetverbinding. Stabiel televisiesignaal. Prima klantenservice. Zelfs over koetjes en kalfjes praten tijdens het wachten is leuk en gezellig. Altijd netjes antwoord op alle problemen. Medewerkers/sters weten waar ze het over hebben.

Ik zou heel graag glasvezel willen hebben, maar het is veel te duur. Prijs mag wat mij betreft naar beneden. Niet dat dit mogelijk is, maar dat zou ik als tip kunnen noemen. Internet zou iets sneller mogen aangezien andere providers vaak net iets hoger liggen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ter zake zeer deskundig en uitermate klantvriendelijk ! Al vanaf (bijna) het begin klant bij XS4all !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijkheid, en openstaan voor gedachtes, gedrag maar ook de houding van andere.

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer betrouwbaar en nooit spam!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel,correct,en begrip met een zeer heldere uitleg en zelden een moment ik verbind U door met mijn collega (dat is echt een dooddoener).voor mij

Het zal best nog beter kunnen,maar ik ben al blij met xs4all.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Proberen alles voor je op te lossen :-)

wat meestal niet lukt :-(

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, maar ze luisteren niet altijd goed.

Ze moeten beter leren luisteren: als je bv contact zoekt met afdeling opzeggingen (omdat je weg wilt en niet tevreden bent) om te informeren over die 30 dagen opzegtermijn (ivm lopend contract) dan moeten ze niet gaan lopen zeuren over aanbiedingen en kortingen om je toch maar te laten blijven. Als ik bel met de vraag over vanaf wanneer ik kan opzeggen (omdat ik nog een contract heb tot half juli) dan moeten ze die vraag beantwoorden en verder hun bek houden en niet gaan lopen zeiken over sneller internet of korting op de abonnementsprijs als ik al heel duidelijk aangegeven heb dat ik weg wil. Ze moeten ook eens zorgen dat alles gewoon goed werkt! VOIP-selfcare werkt slecht (je kan koffie pakken als je bezig bent met inloggen) en bijna drie maanden werkte de Newszilla-server niet goed (binaries waren allemaal incompleet). Dan kunnen ze wel zeggen dat het een experimente server is, maar als je iets aanbied moet het gewoon werken (soms een storing kan natuurlijk gebeuren) en anders moet je gewoon de stekker eruit trekken en het NIET meer aanbieden. Ik vind het ook een hele kwalijke zaak dat je bevestigingsmails krijgt met links die niet werken, zoals bij aanvraag bellen. Dit heb ik gemeld, maar bijna 9 maanden later werken ze nog niet allemaal terwijl ik dit meerdere malen heb gemeld. Stelletje prutsers!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Positieve kritisch maatschappelijke instelling vakkundigheid en klantvriendelijkheid medewerkers goede beveiliging en spamfilters

prijs layout mail online minder storingen tv

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam