Setje van een lampje en glaasje voor de afzuigkap besteld. Snel geleverd. En ik had specifiek om een brievenbuspakketje gevraagd. In de bevestigingsmail van de bestelling stond dat het inderdaad in een brievenbuspakketje zou komen. En dat werd netjes afgeleverd een paar dagen later. Helemaal goed!

Snel en goed

toen mijn koffieapparaat bleek te lekken, direct in Goes gekeken. HYet onderdeel was snel gevonden en direct besteld. De volgende werkdag was het onderdeel bezorgd en is de lekkage verholpen.

Besteld

Hij past

Gewoon slecht

Bestel een rooster voor een type magnetron, krijg ik een rooster wat volgens het systeem bij deze prutsers. Daar kan ik niets aan doen. Dat ze dan kosten in rekening brengen om het terug te sturen vindt ik ronduit belachelijk. Zorg dat je onderdelen systeem goed is en geen verkeerde artikelen bij een product geeft. Dan heb je minder klachten en ontevreden klanten

Had niet beter en sneller gekund

Goeie en snelle service tegen aantrekkelijke prijzen

Koffiekan

kan kwam heel aan en was goed verpakt, aanrader om hier wat te bestellen!,

De bestelde scharnieren zijn heel snel geleverd!

Ik geef een 10 omdat ik geen enkele reden heb om een minder cijfer te geven. De bestelde scharnieren zijn heel snel geleverd en in uitstekende conditie!

Duidelijke site. Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering.

Betrouwbaar en klantgericht

Ik heb het als bijzonder prettig ervaren hoe mijn bestelling is afgehandeld Een onderdeel was niet leverbaar en is keurig gecrediteerd Super gedaan

Heel goed en snel verzonden.

Een aanrader

Goede zaak komen afspraken na.

prima service denken met je mee

Snelle levering. Fijn dat je een onderdeel kunt kopen. In dit geval een nieuwe hakmolen bij bestaande staafmixer.

Zeer ok

Zeer goed ,korrekt en vlot afgeleverd,dank,

Gewoon goed!

Niets op aan te merken. Onderdeel dat ik bestelde was aangeduid op de website als zijnde niet in voorraad. Dat werd nog eens netjes per e-mail gecommuniceerd en een paar dagen later was het er wel. Dus gewoon goed! Andere webshops zeggen tegenwoordig soms dat ze iets in voorraad hebben, tot je het bestelt en ze het toch niet blijken te hebben. Onderdelenhuis Goes lijkt zich hier niet aan te bezondigen, wat ik heel erg op prijs stel.

goedkoop en snelle levering

had wat spullen nodig voor m'n vaatwasser op de site had ik het snel gevonden volgende dag lagen de spullen al klaar bij het ophaal punt

Super snelle service en levering

Duidelijke website goede prijs en zeer snelle levering. Top service!

Prima kwaliteit en snelle levering.

Zeer concurrerende prijzen en daarnaast nog een zeer snelle levering. Prima (web) winkel. Een echte aanrader.

Precies zoals je het graag wilt

Bestelling, afhandeling, vervoer en levering: alles vlot en goed.

Niets op aan te merken. Doet wat het moet doen. Snelle levering. Goed product.

Niets op aan te merken. Doet wat het moet doen. Snelle levering. Goed product.

Supersnelle levering

De zetgroep van onze Philips koffiemachine was op na 4 jaar gebruik. Voor een schappelijke prijs bij Onderdelenhuis Goes een nieuwe gevonden. En supersnel geleverd!

Dankzij dit bedrijf een vervangende thermostaat gekregen voor een verouderde koelvrieskast. Zelf gemonteerd en nu werkt ie prima. 250 euro verdiend!

Alles gegaan zoals het hoort.

Zoals gezegd alles ging zoals het hoort. Makkelijk bestellen en zeer snelle levering. Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. En niet in de laatste plaats het passende onderdeel geleverd.

Snelle en doelmatige levering

Duidelijke productomschrijving

Klasse geholpen

Prima geholpen

Prijs kwaliteit top, snelle levering!!!

Overzichtelijke website mooie prijzen, super service!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes