ok

correcte levering

Perfect passend!

Voor mij de eerste keer om koolborstels van een wasmachine te vervangen, door de ouderdom van ongeveer 15j was het dit of weggooien maar het is helemaal gelukt en ben er erg blij mee.

Bestelling werd snel geleverd

Product voldeed aan verwachting en werd snel veleverd

onderdeel snel gevonden en vlot geleverd

De aandrijfsnaar van de meer dan 10 jaar oude broodbakmachine was gebroken. Het onderdeel was snel op de website gevonden en de levering was binnen 2 dagen. De machine bakt weer als vanouds.

Gelukkig het onderdeel gevonden en op tijd geleverd

snelle en juiste levering,raad het zeker aan

zie boven

Good Quality

snelle levering, product zoals belooft.

snelle levering, product zoals belooft.

Snel en goed

Goede prijs, goed product, snelle levering, prima verpakt.

Snel uit voorraad geleverd

Prima ervaring. Ventilatormotor in goede orde ontvangen. Afzuigkap doet het weer zoals het hoort.

Prima zaak om bij te bestellen

Zeer snelle levering en goede communicatie

Mooi produkt voor een nette prijs

Besteld onderdeel van een scheerapparaat is de volgende dag al bezorgd. Top!

Artikel makkelijk besteld en afgehaald in de winkel.

Origineel onderdeel voor een vriezer besteld. Het was op voorraad en kon de volgende dag worden opgehaald in de winkel.

Prima service, geen poespas.

Prima service, geen poespas.

Binnen 48 uur in huis en pakket goed traceerbaar

Alles is goed gegaan.

Goed en snel

Goede omschrijving op de site en snelle levering. Ook goed verpakt.

Vlugge verzending

Correcte communicatie

Niet exact het juiste artikel

Ondanks het zoeken / bestellen op typenummer van het apparaat is het geleverde waterreservoir niet exact gelijk aan het origineel. Zelf met een aanpassing alsnog geschikt gemaakt.

Niet de juiste onderdeel

Via de webshop heb ik een bedieningspaneel besteld van BoRETTI, vervolgens ook een monteur langs laten komen om het te installeren, en vervolgens doet het aansturing van afzuiging wel Maar lampen werken niet, een verkeerde onderdeel en dus veel te dure grap terwijl bij het bestellen de serie nummers wel overeenkomen met elkaar , zo jammer dit, uiteindelijk meer dan €300 kwijt en toch zonder verlichting koken, supper irritant . Jammer"

Verpakking heel erg goed

Koffiefilters passen niet.

De aangeboden koffiefilters passen niet echt. Ze zijn te hoog en te smal. Nu heb ik hier nog 3 grote niet aangebroken dozen staan waarmee ik niets kan. Geen beste informatie.

Onderdelen goed te vinden. Snel binnen.

uitstekend

uitstekend