Alles helemaal goed

Eenvoudig bestellen en betalen,snel en correct geleverd, wat kan je meer verlangen?

Goed gekregen en ontvangen

Makkelijk op te zoeken, duidelijke site, en snel geleverd, Gewoon goed

Good

Good

Snelle levering en goed verpakt. Zeer scherpe prijs.

Goede ervaring

Duidelijk en snel

Ik heb telefonisch om advies gevraagd en ben correct geholpen. Helaas liep dankzij Post NL de levering uit

Correcte site

Snelle afhandeling van mijn retour zeer betrouwbaar

Uitstekende service

Het slangetje van het melkreservoir van de Delonghi Prima Donna koffiemachine was kapot gegaan. Op zich is dit artikel eenvoudig online te bestellen maar bij het onderdelenhuis Goes stond dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dan is de keus snel gemaakt. Waar anderen er drie tot vier dagen over doen, werd het artikel inderdaad de volgende dag geleverd. Daarom krijgt onderdelenhuis Goes van mij een 10.

Prima snelle levering

Prima snelle service Met één E-mail met foto's, direct een advies ontvangen. Besteld en 2 dgn later bestelling in huis. Prima service dus en een aanrader.

Goede service bij verkeerde bestelling

Vriendelijk en snel

Snel bezorgd. Werkt prima.

Het bestelde onderdeel werd snel geleverd en werkt perfekt. Deze keukenspoelbak kan weer jaren mee.

Voor nu prima product

Product goed, verzendkosten belachelijk hoog

Onlangs een heel klein rubber dopje besteld, kwaliteit niks mis mee, verzending snel. Echter geen andere mogelijkheid dan verzendkosten van € 6,95. Een goed verdienmodel, want een dopje wat in een envelop verstuurd kan worden of desnoods als brievenbus pakket kan best tegen een lager verzendtarief aangeboden worden.

Prucies gekregen wat ik moest hebben.

Alles goed geregeld en snel

Voor eerste keer bestelling gedaan, perfect verlopen en goed verpakt

Pas precies!

De bestelde bakplaat past precies in onze oude oven. Super blij mee.

Prima snelle service

Met één E-mail met foto's, direct een advies ontvangen. Besteld en 2 dgn later bestelling in huis. Prima service dus en een aanrader.v

Super service; snel, vriendelijk en correct

Flitsend

Per email serienummer opgegeven, direct antwoord en volgende dag in huis

van website tot en met levering PRIMA

Via de website de goede lades gevonden voor onze vriezer. Heel erg prettig dat bij de product beschrijving de maten er bij staan zodat je in het "woud van lades" een goede keus kan maken. Goed verpakt en snelle levering!

Botetti oven scharnier, makkelijk te vinden op de site en keurig afgeleverd binnen 2 dagen na bestelling.

Doen wat ze beloven.

Prima geholpen