Snel, goed en voordelige onderdelen!
Voor mijn 21 jaar oude Miele wasmachine had ik een nieuw deurrubber (manchet) nodig. Onderdelenhuis had er 2 (voor mijn type in ieder geval), origineel en een alternatief.
Hoewel origineel goed had geweest ben ik voor het voordelige alternatief gegaan. Past, zit en werkt perfect! Ringen klikken als het ware letterijk zowel op de buitentrommel als op de voorplaat. Vultuit van oude deurrubber past precies in deze en zit (net als bij de oude) muurvast, als gegoten!
Rubber is voel en zichtbaar van degelijke kwaliteit. Dit is ook zeker te merken, omdat ik wel een stuk (extra) randje moest wegknippen (binnentrommel zit aan de onderkant dichter op de buitentrommelring dan aan de bovenkant). Dit rubber was voelbaar dik en gigantisch stug tegen een scherpe schaar, kwalitatief hoogwaardig. Ook waren de lekgaatjes niet door-en-door (productiefoutje gok ik). Bij elkaar 5 minuutjes extra werk, misschien iets meer.
De verzending was snel, 's avonds vroeg besteld, later op de avond mail dat het bij PostNL lag en volgende ochtend al binnen.
Zeker een partij waar ik andere onderdelen zal bestellen!