Snel, goed en precies wat ik nodig had!

voldoet aan de verwachting

Snelle levering goed product!

Lang gezocht naar een onderdeel van mijn saunakachel en gevonden bij het onderdelenhuis in Goes! Kon het ook in Frankrijk bestellen maar daar was het 35% duurder.

Net geen tien

Altijd fijn om zo'n onderdelenwinkel in de buurt te hebben waar je zo binnen kunt lopen om samen met de medewerker een oplossing te vinden voor je probleem/te vervangen onderdeel. Waarom dan toch geen 10? De communicatie per mail verloopt minder soepel en telefonisch is het helemaal niet gelukt om ze te bereiken. De telefoon wordt niet opgenomen in de 9 pogingen op verschillende tijden.

Tevreden klant

De garde van mijn melkopschuimer was kwijtgeraakt. De garde van het merk van mijn melkopschuimer was niet te koop. Maar ik vond op de website van Onderelenhuis een garde van Inventum als perfect alternatief. Door de goede beschrijving (afmeting) en foto’s kon ik goed inschatten en zien dat de garde zou passen on mijn melkopschuimer. En dit klopt ook. Pakje was snel ontvangen. Enige minpunt: het artikel was verpakt in een doos. Het is heel klein dus had gemakkelijk via brievenbus post envelop verstuurd kunnen worden.

Prijs ok, snelle verzending, en snelle reactie op vraag

Onderdelenhuis was een van de weinige aanbieders die ook tussen kerst en nieuw hun onderdelen verzenden. Onderdeel werd de dag na de bestelling verzonden, PostNL had wegens drukte vertraging, communicatie hierover werd direct verstuurd door de klantenservice. Kortom: ik ben heel tevreden over het onderdeel en over de service.

snelle en correcte levering

Goed verpakt en, ondanks de feestdagen, snel geleverd.

Alles in orde

Snelle service, netjes verpakt, gunstig prijs vergeleken met andere leveranciers.

Snelle en keurige bezorging.

Maar helaas was het dopje voor de bak van mijn airfryer dat ik besteld had te klein. Mijn eigen fout overigens. Dacht dat het een universele maat zou zijn. De service was verder prima.

Producten in goede orde ontvangen

Onderdelen zoals besteld ontvangen + montagehandleiding

Onderdeel werd snel geleverd. Paste perfect.

Prijs kwaliteit perfect

Prijs Kwaliteit perfect inclusief snelle verzending

Juiste onderdeel en snel binnen

Snelle en juiste levering

Levering en prijs kwalitijt zoals het moet zijn

Gewoon goed

Goed en zeer snel geleverd ook heel goed verpakt top.

zeer snel geleverd, dank u.

snel geleverd, wasmachine draait weer.

Goed verpakt en snel geleverd ondanks de feestdagen. Helemaal top

Mijn bestelling is snel afgehandeld

Ik had niet verwacht dat het pakketje zo snel afgeleverd is, en de bestelling klopte.

Snelle levering , was defect . Nieuwe geleverd ook snel.

snelle levertijd

Juiste onderdelen en snel geleverd . De oven werkt weer als voorheen.

Helemaal goed

De mengkom van mijn Kitchenaid keukenmachine was kapot gegaan. Gelukkig heb ik niet lang zonder hoeven zitten. Ik kwam al snel bij Onderdelenhuis Goes terecht en binnen een paar dagen had ik een nieuwe mengkom in huis. Helemaal top!

S'midags besteld andere morgen al geleverd

Goed verzorgd, snelle levering. Product ook helemaal naar wens.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes