Verpakking heel erg goed

Koffiefilters passen niet.

De aangeboden koffiefilters passen niet echt. Ze zijn te hoog en te smal. Nu heb ik hier nog 3 grote niet aangebroken dozen staan waarmee ik niets kan. Geen beste informatie.

Onderdelen goed te vinden. Snel binnen.

uitstekend

uitstekend

Snel

De volgende dag werd het al bezorgd

Klantgericht en snel

Wat een prima service, meedenken met de klant en binnen 1 uur reactie op email. Kwam je dat maar vaker tegen

Snelle en accurate service

Snel geleverd en de juiste onderdelen. Fijn dat we niet helemaal nieuwe producten hoefde aan te schaffen, maar slechts een onderdeel hoefde te vervangen.

Prima snelle betaalbare levering van onderdeel

Zie boven

Alles zoals verwacht.

Onderdeel voldoet aan de verwachtingen. Alleen kritiek op Post NL. Pakket werd niet aan huis aangeboden.

Super snelle levering en prima product

Artikel volgende dag al geleverd wat fantastisch is!

Lang wachten - geen contact

Mijn product was niet op voorraad. Ik probeerde te bellen om mijn bestelling te annuleren zodat ik ergens anders het juiste product kon kopen (zonder 4 weken wachttijd). Op het telefoonnummer kreeg ik niemand te pakken (tot wel 10 x toe geprobeerd op verschillende dagen en dagdelen). Product uiteindelijk wel geleverd. Maar duurde te lang en met slechte communicatie.

Onderdeel snel verstuurd.

Onderdeel voor de oven snel verstuurd, goed verpakt.

Prima prijs en levering van een originele espressomachinepomp

In de zoekmachine vond ik op Mijnonderdelenhuis.nl een vervangende pomp van het originele merk en type. Goedkoper dan op andere websites. De order werd snel verwerkt en opgestuurd. Jammer dat door PostNL de bezorging niet goed lukte maar na een e-mailtje naar Mijnonderdelenhuis.nl hebben ze snel geantwoord en is de bezorging toch gelukt. Ik zet mijnonderdelenhuis.nl bij m'n favorieten.

Goede ervaring

Mijn artikelen heb ik netjes verpakt en op tijd ontvangen. Ik ben een tevreden klant.

Onderdeel snel gevonden en besteld

Lekker snel geleverd. Top

Juiste product. Vlotte aghandeling

Goede nieuwe sproeiarm voor vaatwasser!

Zeer goed.

Prima en overzichtelijke website. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Besteld op zaterdag, maandagochtend binnen. Dikke prima

Goede en snelle service.

Goed geholpen via de telefoon en vervolgens via de web kunnen bestellen.

Goede correspondentie en snelle levering,onderdeel werwarmings element past precies perfect.

Snelle verzending

Snelle verzending, de dag erop al in huis!

Één dag sneller dan voorzien geleverd. Top service

Uitstekende service

Goed aanbod. Na bestelling supersnel geleverd.

Snelle levering .plus site duidelijk

Ze waren de goedkoopste, volgende dag in huis en goed verpakt

Zoals ik zeg: Ze waren de goedkoopste, volgende dag in huis en goed verpakt

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes