Perfect werkende site. Bestelling was snel en keurig geleverd

Het artikel was niet op voorraad maar werd goed op de hoogte gehouden over de status, prima service en zeker een aanrader.

Perfecte aflevering en onderdeel paste ook perfect

Wat een goede service

Niets op aan te merken. Ze hebben echt verstand van zaken.

Precies wat ik besteld had en snel geleverd

Artikel stond niet op de site, even gebeld, en binnen een uurtje kon ik het online bestellen, vervolgens binnen 2 dagen in huis, dat noem ik nog eens service !!!

Snelle correcte levering

Snelle levering tegen een goede prijs.

Snel en precies wat ik zocht

Razendsnel vond ik precies wat ik nodig had. En de volgende dag had ik het in huis.

Precies het product wat ik nodig had, volgende dag in huis.

Ik had een specifiek onderdeel nodig voor mijn keukenmachine. Gelukkig was het op voorraad en had ik het de volgende dag al in huis.

Goed aanbod en vlotte levering

Bestellen gaat, zoals het tegenwoordig gebruikelijk is bij goede bedrijven, eenvoudig en intuïtief. niet binnen 24 uur, maar daags erna. En daar kan ik prima mee leven.

Goedkoop en snel

Vervangend onderdeel voor mijn vaatwasser, snel ontvangen en veel goedkoper dan bij concurrentie.

Super !

Veel info op de site en mijn borstelmaschien werkt weer als nieuw

Ze hebben mooie en goede producten En Alles past zoals het origineel klik en play Super

Mooi product en goede communicatie

Mijn product was niet op voorraad, maar kreeg een duidelijke mail en het werd snel opgestuurd.

Geleverd volgens afspraak

Onderdeel voor een oude stofzuiger, snel ontvangen!

Wij hadden een onderdeel nodig die niet overal verkocht werd. Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Zeer tevreden!

Topservice

Nieuwe scharnieren besteld voor mijn inbouwkoelkast. Snel geleverd en het juiste scharnier dat ik nodig had voor een alleszins redelijke prijs.

Artikel snel ontvangen

Professioneel informatief

Heel prettige winkel, nog afgezien van snelle levering en goede communicatie. Vooral de uitgebreide informatie over de producten met serienummers en compatibiliteit met allerlei merken was heel nuttig. Bij andere sites staat er dan "breedte 8cm", maar hier worden binnenmaten en buitenmaten apart aangegeven. Dat maakt dat je snel besteld, want je weet zeker dat je het juiste product/onderdeel krijgt. Aanrader dus.

onderdeel paste perfect

onderdeel van de Miele vaatwasser mand paste perfect

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd!

Bestelde een nieuwe Siemens frisdrankenrek voor onze koelkast via de site. Kreeg direct een mail met de bevestiging van de bestelling. Twee uur later een verzendbevestiging en de volgende ochtend werd het door PostNL afgeleverd. Product was keurig ingepakt en paste perfect!

Zoveel onderdelen

Getande V-snaar van mijn broodbakmachine was stuk. Model van zeker 10 jaar geleden en van de Aldi. Gegoogeld en zag dat Onderdelenhuis Goes deze V-snaren nog verkocht! Ook juist omschreven voor mijn merk/type broodbakmachine. Verder keurig en goed verpakt, afmeting brievenbuspakketje, en snel geleverd.

Betrouwbaar

Duidelijke website, onderdeel snel verzonden en veilig ingepakt!

Onderdelhuis had wel de onderdeling die ik zocht

p zoek naar een bakplaat en rooster voor een ouder type combimagnetron, en ook naar maten die geen standaardmaten zijn. Op diverse sites kon ik wel een bakplaat vinden, maar geen rooster. Een aanpasmodel wilde ik niet. Toen kwam ik op deze site. Hier waren ze beide beschikbaar. Besteld en de volgende dag in huis. Top!!

makelijk te bestellen

snelle levering top