Goed advies en geholpen!

Ik had een verkeerde dubbele bestelling gedaan en werd er op gewezen. Het bedrag werd meteen geretourneerd na een gesprek en ik kreeg een goed advies om een ander product te bestellen. Ze zijn behulpzaam en correct.

gewoon goed

duidelijke website; eenvoudig bestellen; snelle levering

Mooi assortiment, snelle levering, goede prijs.

Voldeed aan de verwachting! Aanrader

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

nvt

nvt

Goede en snelle service voor een goede prijs

Zie hierboven

Snelle levering, product als omschreven

Stofzuiger onderdeel (stofzak houder) besteld, eerst opgezocht via de zoekfunctie en besteld. In twee dagen in huis (nieuwjaarsdag besteld). Prima service!

Super snel

Nvt

Mijn bestelling werd binnen 3 dagen goed ingepakt en onbeschadigd geleverd. Meer valt er niet te wensen. Een tevreden klant dus.

overzichtelijk, ruim assortiment, snel

zie boven

Makkelijke site en snel verzonden

In plaats van een hele nieuwe tondeuse aan te moeten schaffen een nieuw kammetje besteld bij Onderdelenhuis. Makkelijk te bestellen en snel ontvangen.

Snelle levering!

Snelle levering en keurig verpakt!

goed zoals het heurt

Mijn wasmachine werkt weer goed.

Keurig op tijd geleverd

Onderdeel voor Nespresso apparaat besteld. Past perfect.

Goede en heldere website. Makkelijk te bestellen en betalen. Zeer snelle levering

Goede communicatie. Snelle levering.

Snel de reservedelen voor mijn koffiemachine

Online wat onderdelen besteld voor mijn koffiemachine, kon ze in de winkel afhalen dus geen verzendkosten!

Prima en snelle levering

Alles tóp!

Zowel bestellen via de website als communicatie en levertijd zoals je wil dat het gaat. Super!

Snel en correct geleverd

Snelle levering. Ruime keuze van producten, met goed vermelding van serie en productcode zodat het juiste exempllaar besteld kan worden. Kwaliteit goed.

Snelle levering geweldig

Prima product en snelle levering.

Alles soepel verlopen,netjes verpakt.Goede communicatie en snelle levering.

Goede ondersteuning, snelle levering

Goede ondersteuning, snelle levering