Gewoon top service

Ik kwam in de winkel voor een stroomadapter. Deze was niet op voorraad en stond nog niet op de site. Medewerker zei tegen mij dat hij de adapter op de website ging zetten die middag en ik kreeg een kaartje mee met het zoekadres, zodat ik hem kon bestellen. Dat is inderdaad gebeurd en diezelfde middag heb ik mijn adapter kunnen bestellen. Dat noem ik goeie service!

krups koffiemachine waterpomp

Na een telefonischcontact, het artikel besteld. Het advies was prima en mijn bestelling werd snel geleverd en het apparaat werkt werk prima.

Doen wat je belooft?

Na een verkeerde bestelling van een LED lampje heb ik contact opgenomen met het bedrijf omtrent het retour sturen van het product. Tijdens een telefoongesprek werd mij op grappige en nonchalante wijze verteld dat het terugsturen op allerlei verschillende manieren kon, zolang het product maar aan zou komen. Het oorspronkelijke artikel werd geleverd in een standaard verzenddoosje en het feit dat deze niet meer te gebruiken was voor de retour, vormde voor het bedrijf geen probleem, aldus de medewerker. Op 10 januari is het product retour gestuurd, in een enveloppe, omwikkeld met bubbeltjes plastic. Bijna twee weken later informeer ik toch maar even naar de status. Ik krijg te horen dat er nog geen tijd is geweest om de retouren te verwerken. Op 6 februari informeer ik nog eens en blijkt dat er een dag eerder een mail is gestuurd. In de mail staat dat ik niet heb voldaan aan het retourbeleid en dat de lamp stuk is. De terugbetaling zal niet worden uitgevoerd. Wanneer ik vervolgens aangeef dat ik heb gehandeld naar het advies van de collega die ik had gebeld, krijg ik te horen dat dit niet klopt (?) en dat het retourbeleid duidelijk is want, zegt de medewerker, "bij PostNL wordt gegooid met pakketjes". Uiteindelijk gaat het mij niet om het bedrag, het gaat mij om het principe en de opstelling van dit bedrijf. Ik handel naar eer en geweten, op het (relaxte) advies van het bedrijf en wordt later toch geconfronteerd met een strak retourbeleid. Daarbij, wie zegt mij dat de lamp in de vier weken dat het bij het bedrijf heeft gelegen daar met zorg is behandeld? Slechte ervaring, service die voor verbetering in aanmerking komt!

Vragen duidelijke informatie over het product, zodat ze vlot aangeven wat het juiste product is. Vlotte verzending

prima!

Produkt was niet op voorraad maar na een paar dagen toch keurig geleverd. Hoewel imitatie was het exact zoals de orginele Miele die erin zaten.

Goede service en communicatie

Bestelde artikelen waren niet op voorraad. Netjes op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Op mijn verzoek de gehele bestelling in één keer verstuurd i.p.v. in meerdere pakketjes. Netjes op de hoogte gehouden tien bestelling compleet was.

Prima, het correcte product in de goede afmetingen en gewenste vorm

Correcte product in de goede afmetingen en gewenste vorm, snel geleverd

Bestelling perfect en erg snel geleverd BEN ERG BLIJ. Nog nooit zo snelle aflevering meegemaakt.

Goede service geleverd door het onderdelen huis team

Snel en correct

Snelle levering, onderdelen waren prima.

Snel geleverd met duidelijke instructies

Nvt

Xx

Perfect store , I will buy again

Wat ik had besteld was snel geleverd en het product was van goede kwaliteit.

Snel geleverd!

Het pakket met Braun koffiefilters was netjes verpakt en snel geleverd.

Mijn broodbakmachine loopt weer als een zonnetje

Uitstekend geholpen met het vinden van de juiste aandrijfsnaar.

prima service!

Ik had een klein onderdeel nodig voor mijn melkopschuimer. Het Onderdelenhuis had dat op voorraad. En het werd snel geleverd. Helemaal prima!

producten zijn prima

heb een artikel besteld va die site, goede prijs en kwam zeer snel bij ons op de mat, echter de bet Onderdelenhuis was telefonisch lastig te bereiken!

Nette prijzen

Ik was op zoek naar onderdelen voor mijn philips koffiezetapparaat. Na wat zoeken op internet vond ik bij Onderdelenhuis Goes de goedkoopste onderdelen. Scheelde echt veel met anderen. Dan is de keuze snel gemaakt. Helaas was het onderdeel niet in voorraad bij hun en moest ik er wel even op wachten. Maar de prijs maakte dat weer goed. Goed verpakt geleverd.

Goed verpakt, juiste model en supersnel.

Top verzending.

Snel en goed

Bestelt en de dag erna al geleverd

uiteindelijk gevonden wat ik al lang zocht

Snelle levering en het orginele onderdeel wat ik zocht.

Dankzij de snelle levering en het perfect passende onderdeel is de reparatie vl

Snel gevonden wat ik zocht. De levering was stipt en het onderdeel past perfect. Top service, aanrader!

goede snelle levering

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering, ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis, goed verpakt. Voor deze firma gekozen omdat zij voor het onderdeel wat ik moest hebben een heel stuk lagere prijs hadden dan de concurrent en dan ook nog snelle levering, ik ben erg tevreden.

Alles positief

Snelle levering, duidelijke informatie.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes