Prima ervaring.

Prima ervaring

Snel en goed

Inlaatventiel besteld voor mijn miele wasmachine, het was snel gearriveerd en na installatie ervan werkt mijn machine weer perfect. Bedankt!

uitstekende service

vervangend klokje voor de Boretii oven besteld, dat was de volgende dag binnen, helaas was de bedrading van het nieuwe klokje anders als het oude, maar het ondersteunging van de helpdesk is dit probleem opgelost, prima service

Zeer snelle levering

Wij waren opzoek naar een nieuwe korplug voor de gootsteen. Op de website is het product duidelijk en volledig afgebeeld zodat we ervanuit konden gaan dat dit het juiste product was.

Perfecte en snelle feilloze levering

Snel juiste product uit web aanbod kunnen vinden, probleemloze betaling en snelle levering in goede verpakking. Ik kan mijn reparatie nu goed uitvoeren en hoef geen nieuw apparaat te kopen. Duurzaam!

Het pakketje is in goede orde ontvangen maar een pakketje zou wel kleine kunnen in een bubbelzak kunnen verstuurd worden kan het via de brievenbus

Al eerder iets besteld

Had vorig jaar onderdeel van Dyson besteld was prima alleen elke keer sins kort gaat er elke keer wieltje af schoefje gekanpt

Super goed advies en snel geleverd

Perfect afhandeling

Goedeservice en snelle levering!

Ik vind het een keurig bedrijf.

Mijn pakket op de geplande datum ontvangen, keurig netjes verpakt, voor de eerste keer besteld hier maar ga het absoluut vaker doen. Betrouwbaar bedrijf.

Alles ging prima!

Overzichtelijke website en snelle levering, alles ging goed !

Groot assortiment. Goede prijs.

Had eerst verkeerd artikel gekocht via internetshop,omdat ik dacht dat die goedkoper zou zijn. Niet dus. Daarna het juiste artikel bij het onderdelenhuis gekocht en nog goedkoper ook.

Alles super

Goede prijzen en snele levering ! Alles zonder problemen

Prima service!

Onderdeel past en was snel in huis.

Goede service !

Voor het bestellen van een flessenrek voor onze koel/vriescombi was het Onderdelen huis de enige die de lengte van het rekje vermelde!

Eenvoudig het juiste onderdeel gevonden

Goede prijs, snelle levering.

Pluizen filter voor droger besteld. Goede prijs, snelle levering.

Snel, simpel en prijsbewust

Was simpel te bestellen, prijs was concurrerend en snel geleverd. Zeer tevreden.

Goede website. En goedkoop

Goede website .En goedkoop

uitstekende levering!

Ik zocht een printplaat voor een defecte stofzuiger. Deze had ik gevonden bij Onderdelenhuiss Goes, besteld en binnen een paar dagen thuis ontvangen. Hardstikke fijn!

Snel geleverd!

De onderdelen werden de volgende dag al afgeleverd!

Snelle reactie en goede producten

De reactie is super snel en het product is ook heel goed

Ze doen wat je verwacht: snelle levering zonder poespas. Oh ja: en als extra een handje pepernoten :-).

Goede kwaliteit

Snelle levering en passend afzuigkap filter.

Netjes op tijd geleverd

Product voldoet aan verwachting. Snelle levertijd

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes