Netjes verpakt, alleen worden bestellingen voor 17.00uur niet dezelfde dag verstuurd, terwijl het wel werd aangegeven.

Prima levering

Snelle en correcte levering

Vlotte levering en keurig verpakt

De eerste keer besteld en prima ervaring!

Snel verzonden, prima prijs

Onderdeel van een vaatwasser gekocht. Snel verzonden, goed verpakt en een prima prijs.

Goede kwaliteit, snelle verzending

Heb snaren besteld voor mijn broodbakmachine en zij werken prima. Verzending was echter ook snel een zonder problemen.

Van bestelling tot levering liep makkelijk en snel.

snel en goed geleverd

betsteld maar was niet in huis, maar ook direct aangegeven wanneer. wel daarna ook direct geleverd.l

Gewoon wat.het zijn moet

Gewoon wat.het zijn moet Zoals je hoopt dat men het overal doet. Óók bij PostNL, maar dat bleek ijdele hoop. Maar één dag te laat, daar mag je niet meer over klagen, het is tenslotte bezorgd….

Snelle reactie

Snelle levering en ook exact de producten die ik zocht en nergens kon ik vinden

Echt FANTASTISCH

Ik had voor het eerst bij het onderdelen huis onderdelen besteld. Ik zag dat mijn onderdelen hier het goedkoopst waren en dat de webshop als zeer goed werd beoordeeld. Bij levering kreeg ik helaas de verkeerde onderdelen. Ik heb contact met de klantenservice opgenomen en. De volgende dag had ik beide juiste onderdelen in huis. Echt super snel en zeer netjes opgelost!

Alles zeer goed en snel geleverd

Artikel was snel gevonden op de site. Vervolgens op zondag besteld en op de dinsdag daarna al thuis afgeleverd.

Goede website en duidelijke info.

Goede ervaring en op tijd geleverd

Snelle levering, goed product

Product werd snel geleverd

Uitstekend geholpen

Op zoek geweest naar deuroven rubber en ok niet helemaal zeker welke type nodig zijn.Na contact met klantenservice zijn wij par foto’s gestuurd en automatisch antwoord gekregen wat nodig zijn. Zelfde dag besteld en volgende dag gekregen en zelf gemonteerd. Wij zijn blij met service dat hebben wij gekregen. Een dikke 10.

Heel goed en snel

Goed en snel

Prima levering

Snelle en correcte levering van de boven verwarmingselement voor onze Boretti oven. Monteren was heel gemakkelijk.

Vlotte reactie en afhandeling

Besteld en 2 dagen later bestelde binnen

Snel en juist

Ik had een schakelaar nodig voor een gasvuur met oven van 15j oud, en heb deze eenvoudig gevonden en niet duur ,dankzij de snelle levering kunnen we weer pizza's bakken.

Vlotte afhandeling

De website is overzichtelijk! Na het plaatsen van de bestelling meteen een bevestiging ontvangen. Het product is keurig verpakt afgeleverd.

Makkelijk en super snel

Kon het onderdeel goed vinden op de site. Overzichtelijk, snel geleverd Geen overdreven mailtjes ontvangen Zeker een aanrader om hier iets te bestellen

Breed assortiment Snelle levering en goede prijs

Aanrader

Makkelijk zoeken voor goede prijs

Makkelijk zoeken in ruim assortiment voor goede prijs

Erg tevreden, snelle levering en goed product

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes