Alles super

Goede prijzen en snele levering ! Alles zonder problemen

Prima service!

Onderdeel past en was snel in huis.

Goede service !

Voor het bestellen van een flessenrek voor onze koel/vriescombi was het Onderdelen huis de enige die de lengte van het rekje vermelde!

Eenvoudig het juiste onderdeel gevonden

Goede prijs, snelle levering.

Pluizen filter voor droger besteld. Goede prijs, snelle levering.

Snel, simpel en prijsbewust

Was simpel te bestellen, prijs was concurrerend en snel geleverd. Zeer tevreden.

Goede website. En goedkoop

Goede website .En goedkoop

uitstekende levering!

Ik zocht een printplaat voor een defecte stofzuiger. Deze had ik gevonden bij Onderdelenhuiss Goes, besteld en binnen een paar dagen thuis ontvangen. Hardstikke fijn!

Snel geleverd!

De onderdelen werden de volgende dag al afgeleverd!

Snelle reactie en goede producten

De reactie is super snel en het product is ook heel goed

Ze doen wat je verwacht: snelle levering zonder poespas. Oh ja: en als extra een handje pepernoten :-).

Goede kwaliteit

Snelle levering en passend afzuigkap filter.

Netjes op tijd geleverd

Product voldoet aan verwachting. Snelle levertijd

Keurig verpakt en op tijd geleverd. Goeie communicatie.

Product zoals omschreven, niet duur en snel geleverd

Productomschrijving was helder, inclusief serienummers, waardoor ik precies snel het goede onderdeel kon vinden. Product zoals afgesproken en prijs was goed.

Alles zeer goed verpakt en snel geleverd Ga zo door !

Zeer snelle levering en nette prijs

Uitstekend!

Goede communicatie over vertraging in de levering. Ik had meerdere artikelen besteld en eentje was niet op voorraad. Vond het belangrijk dat alles in 1 keer verstuurd werd dus geen probleem om even een dag langer te wachten. Artikelen die ik besteld had zijn van prima kwaliteit en passen perfect.

Onderdelen die niet elders gevonden worden.

Goede ervaring door een prima webshop, snelle en degelijke levering en natuurlijk het feit dat ik hier onderdelen vond die ik elders niet kon vinden.

Supersnelle levering, goede prijs!

Zoals gesteld

Top klantvriendelijk en snelle aflevering

Eerst was er een foutieve levering van het bestelde. Na contact genomen te hebben met de nodige zorg het juiste pakket afgeleverd. De afspraken werden correct nagekomen en de communicatie verliep uitstekend. Als het goed is mag dat ook wel eens gezegd worden. Een aanrader dus als firma.

Wel correct geleverd

Levering duurde maanden. Werd tussentijds niet geïnformeerd over duur van de levertijd

Goede kwaliteit, goed advies over type onderdeel, gelijkwaardig als privé

Goed advies, goede kwaliteit van toegezonden onderdelen , snelle levering , onderdeel zelf geïnstalleerd en het werkt naar tevredenheid

Alles paste en snel

Ruim assortiment