Laden reviews...
1.121 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze verzameling reviews laat over het algemeen snelle levering, duidelijke informatie en betrouwbare verpakking zien. Klanten waarderen doorgaans de prijs-kwaliteitverhouding en een vlot bestelproces. Enkele opmerkingen gaan over vertragingen of verkeerde artikels, maar de algehele toon is positief.
Bestelling snel en goed ontvangen. Goede verpakking. Ik beveel deze website zeker aan.
Lieke
Landgraaf
Ga zo door het is allemaal goed gegaan
Judith
De Bilt
Frank
Oostzaan
Duidelijke communicatie ivm betaling, levering, tracering. Vlotte verwerking, geen lange wachttijden. Correcte prijs. Het juiste artikel werd geleverd, gloednieuw, netjes verpakt ..
Ronald
Kortessem
Snelle service Prima kwaliteit
Petra
Leiden
schoonvader meerdere jaren gezocht toppie
Paul
heerlen
snelle levering apparaat werkt weer naar behoren
Henk
Julianadorp
Alles netjes ontvangen en deed aan de verwachting van wat ik besteld had.
b.p
Sint Maartensdijk
Martin
Wassenaar
het defecte onderdeel van onze oven was niet via de website te vinden. In hele goede samenwerking met het service team hebben wij na veel zoeken, foto‘s maken etc. Het juiste onderdeel gevonden. 2 dagen later lag het reeds in ons thuis. Echt een SERVICE team! Nogmaals dank
Walter
Den Haag
Riem is goed, duurzaamheid moet zich wijzen, originele riem heeft het bijna 10 jaar volgehouden. De post liet helaas op zich wachten dus dat duurde langer dan gehoopt ( op een donderdag besteld dinsdag binnen).
Roi
Oost Gelre
Onderdelen zijn steeds minder te vinden maar bij deze winkel kun je nog goed uit de voeten en voor een goede prijs. Top.
Hans
Dronten
Alles ging prima.
Janneke
ROTTERDAM
Super en betrouwbaar
Peter
Dronten
Product is correct en snel geleverd
Rob
Valkenburg
Dat het ook met email kan raad vragen ? En dat is gelukt.
8 June 2026
Boxtel
7 June 2026
Ariska
Sassenheim
Zoals in tegenstelling bij veel zaken heel vlot geleverd,bedankt
7 June 2026
Claudine
Gent
Correct onderdeel (makkelijk opgezocht op de site) tegen een goede prijs. Verzending naar België wel redelijk duur: 7,97€ voor 11,00€ aan onderdelen; 3 dagen onderweg.
Kris
Lier
Heel goeie service. Snelle bediening.
Tom
Sint-Lievens-Houtem
Perfecte levering en goed verpakt. 1 kleine opmerking: miste alleen de stiller breekbaar op de doos zelf.
Anique
Almelo
TMC
Doorn
Voor de reparatie van mijn nespresso had ik een temperatuur zekering nodig. Inclusief verzenden 10€. Minder duur dan een nieuwe of de zot hoge reparatieprins (115€) van nespresso. Onderdeel besteld en de volgende dag in huis.
wilfried
Den bosch
Mijn bestelling was goed en snel aangekomen wel vreemd dat het via Zweden was gekomen.
4 June 2026
Jp
Heemskerk
Beste JP,
Bedankt voor het invullen van uw beoordeling. Wij versturen onze orders vanuit ons magazijn in Goes waar ook onze winkel gevestigd is. We zouden dan ook graag willen zien wat u aangetroffen heeft op of in de zending wat u het idee geeft dat het uit Zweden verstuurd zou zijn. U kunt wellicht een foto naar ons toe mailen via [email protected].
Bedankt voor uw bestelling.
Met vriendelijk groet,
Onderdelenhuis Goes - mijnOnderdelenhuis.nl