Uitstekende service en snel opgelost

De rubberen afdichting van mijn Boretti oven die ik bij onderdelenhuis Goes had besteld was in korte tijd gebroken. Een mailtje was voldoende om een nieuwe afdichting toegestuurd te krijgen. De volgende dag had ik het al in huis. Topservice!

Artikel (regelaar voor deur vergrendeling wasmachine) snel ontvangen. Via YouTube (andere leverancier trouwens) gevonden hoe te vervangen, snel gerepareerd. Origineel onderdeel van Samsung was ruim 70 euro. Dit was 18.

Helemaal klasse

Goed en snel

Filter voor waterkoker past precies en was al na een dag in huis

Uiutstekend

Besteld, zelfde dag bevestiging, volgende dag levering. Daar kunnen heel veel webshops nog wat van leren!

Uitstekend !Netjes op tijd geleverd

Uitstekend !Netjes op tijd geleverd

Snelle en correcte levering

Prima geleverd. Alleen had de verpakking wel wat minder/kleiner gemogen. Had gewoon in een enveloppe gekund ipv in een doos.

Snel en ok!

Winkel was mij niet bekend.

Snelle levering onderdeel paste peefect

Bedankt voor de snelle levering van mijn Reginox spoelbak plug. Heel blij mee!

Producten naar tevredenheid en tijdig geleverd

Producten naar tevredenheid en tijdig geleverd, prima!

Kitchenaid parts

Bestelling snel verzonden. Zeer goede verkoper. Commande expédiée rapidement. Très bon vendeur. Order shipped quickly. Very good seller.

Het lampje was goed

perfect

Works like a charm

Ik heb de wasbak korfplug besteld. Blijkt niet de juiste te zijn. Korte mail verstuurd en direct mail terug om wat foto te sturen om te kijken of er wel een is die de juiste maten heeft. De opgestuurde plug mag retour gestuurd worden. Nu even wachten of ze de juiste korfplug met rubbergrootte wel hebben.

Snelle levering en de juiste maat en niet duur. Alles is duidelijk met bestellen

Snel en goed

Kon gemakkelijk onderdelen vinden, zelfs onderdelen die bij soortgelijke bedrijven niet aangeboden werden. Ook alternatief producten aangeboden en vind het er goed uitzien. Levensduur kan ik nog niks overzeggen.

Prima bedrijf

We hadden een voorzet klep voor onze laden vrieskist besteld Alle merken waar hij op kon stond er keurig bij Hij stond als Atag op de site en wij hebben een erna ons typenummer stond erbij en inderdaad paste hij perfect Ook was het pakket heel netjes verpakt en werd alles prima zoals er in de app stond bezorgd Ik zou er zo weer wat bestellen Ga zo door

Snel, voordelig en goed!

Had een scharnier voor de wasdroger nodig. Onderdeel is nergens meer te krijgen, maar bij Onderdelenhuis lag een alternatief op voorraad. Voor slechts 2 tientjes kan ik 48 uur later onze wasdroger weer gebruiken, top!

Kapot product geleverd, na mail direct een nieuw product nagestuurd zonder kosten. Goede service.

Waardeloze kastfitting

De kastfitting was snel besteld en bezorg. Echter niet uit elkaar te draaien waardoor de elektriciteitsdraden niet zijn te bereiken. Uiteindelijk met geweld opgemaakt. Waterpomp tang op moeten zetten!! Daarna brak er iets af en was het wel te openen. Wat er afbrak geen idee maar hierna was de fitting wel te gebruiken. Overigens wel gepruts om de elektriciteitsdraden aan te sluiten maar met geduld lukt dat wel. Tip: neem alleen gedemonteerde kastfittingen van dit bedrijf af of bestel hier niets!!

snel geleverd

Snel goed en voldoende op vooraad

Top geregeld

Scherpe prijs en snelle levering.

Scherpe prijs en snelle levering.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes