Goed én snel

Het bestelde onderdeel werd snel en goed geleverd: prima service.

Super netjes en zeer snel geleverd

Geen negatief woord, super webwinkel

zeer goed

geen problemen

Duidelijke website en super snelle levering.

Prijs kwaliteit verhouding van onderdelen van de diverse merken is goed. Ruim aanbod en een overzichtelijk website, daarnaast snelle levering.

Snelle correcte levering prijs goed

Snelle correcte levering prijs goed

Goed product, scherp geprijsd en snel geleverd.

Helemaal goed

Goede service.

Correct.

Probleemloos

Geen problemen, snelle verzending

Snelle levering en uitgebreide keuze

Ik had een onderdeel voor mijn KitchenAid keukenmachine nodig wat niet echt meer goed te vinden was bij diverse webshops, maar bij deze shop wel. Snel besteld en ook snel in huis. Nette verpakking eromheen. Ik ben tevreden!

Prima website en goede producten

Voor onze gootsteen een zeef gekocht. Prima product en zeer snelle levering

Vrijdagmiddag besteld zaterdagmiddag in huis,sneller kan niet

kwaliteit

correcte in goede staat en op tijd ontvangen en goede kwaliteit

Goede kwaliteit tegen lage prijs

Supersnelle en betrouwbare levering.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Goede service.

Goede service, professioneel en vriendelijk antwoord op mijn vraag. Snelle levering.

Op zoek naar een reserve korfplug voor mijn Reginox New York spoelbak kwam ik bij deze winkel uit. Normaal geprijsd en snel geleverd. Verzendkosten neem ik op de koop toe... daar kan je met de huidige energie prijzen niet voor gaan rijden.

Perfect geholpen snelle levering onderdeel past

bestellen moeizaam, levering perfect

Ervaring goed, alleen op het scherm van mijn computer niet het hele beeld van de site, rechts niet te zien en daar staan de zaken mbt betalen, ging moeizaam. Daarom staat er ook een bestelling die niet is betaald!

Eerlijke prijzen en snelle levering.

doet wat het moet doen.

Snel en conform de afspraak

Goede prijzen, snelle bezorging

Goede prijzen, snelle keurige bezorging

niets op aan te merken.

Top bedrijf

Vriendelijke telefoniste die mij wat handvaten aanreikte waardoor ik een bestelling kon plaatsen die snel geleverd werd. Oven werkt weer perfekt.

snel gevonden, snel verstuurd

Verwarmingselement van de oven was defect. Via google bij Onderdelenhuis Goes terecht gekomen. Duidelijke informatie bij het onderdeel zodat ik zeker wist dat het het juiste was

Onderdeel makkelijk gevonden en snel in huis

Het onderdeel was snel gevonden, betaald en thuis ontvangen

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes