Goed geregeld.

Super snel geleverd, netjes verpakt

Snel geregeld

Snel en correcte levering

Supersnelle levering!!

Fijn klantencontact en snelle levering!!

Zeer correct, goede onderdelen.

Per mail duidelijk, telefonisch hebben ze liever niet......wat tegenwoordig te begrijpen valt. Ook niet direct, ala minuut antwoord per mail, MAAR : dan wel het juiste antwoord , met de juiste onderdelen. Zorgvuldig behandeld. Dus : prima zaak.

Hele goede snelle service

De levering was snel en goed verpakt klasse

Obscure onderdelen voor een goede prijs op voorraad en snel in huis!

Mijn wasmachine van 17 jaar oud maakte een bonkend geluid, maar deed het verder nog prima. Na wat googelen wordt duidelijk dat dit door versleten schokdempers kan komen. Wasmachine uit elkaar en inderdaad, dempen deden ze niet meer, de rubber ringen waren helemaal verduurd. Googelen op het onderdeelnummer leidt naar Onderdelenhuis Goes, die ze voor een goede prijs op voorraad heeft. Top en bedankt!

Snelle levering en alles naar tevredenheid

Ik kende het bedrijf nog net, maar ik ben zeer tevreden. De site is overzichtelijk. Alles snel besteld, betaald en netjes snel geleverd. Dik tevreden dus!

Niet Klant gericht handelen

Probleem oplossen met iets wat op mijn kosten komt...

Snel en goed

Snel en goed

Heel goed. Nog binnen de beloofde tijd geleverd.

Volgens afspraak gewerkt

top

zoeken, bestellen, betalen, snelle levering, en het juiste onderdeel, alles prima verlopen. geweldig aangenaam.

snel en correct

snel en correct

Perfect!

Besteld onderdeel goed aangekomen in deugdelijke verpakking. Perfect!

Alles naar verwachting

Nieuwe afzuigkapmotor snel geleverd en werkt inmiddels prima.

Gewoon goed

Prima service en een super snelle levering

goed geholpen snel geleverd

prima website, goede prijs, snel geleverd

prima website, goede prijs, snel geleverd

Een snelle levering,

Het product werd snel geleverd, maar ik had een vraag over hoe ik de transformator moest aansluiten. Die vraag stuurde ik via de mail. Het duurde toen wel even voordat ik antwoord kreeg, maar uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen dankzij het antwoord. Compliment!

Accuraat en snel, uitstekend

Ruime sortering

Ruime sortering, onderdeel snel gevonden, levering zou wat sneller mogen

Eerste maal bestelling bij Onderdelenhuis. Bingo ! Jawel binnen 24 uur geleverd op adres in Belgie.

Duidelijk en snel

Site was duidelijk, onderdeel was voor een element voor IKEA whirlpool oven. Het was bij hun duidelijk dat het bauknecht alternatief onderdeel zou passen . En dat deed het ook. Levering netjes op tijd en snel . Navigeren op de site makkelijk en duidelijk. Geen 10 omdat er altijd ruimte is voor verbetering, al zie ik die op dit moment niet.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes