Hele snelle levering en perfect ingepakt

Snelle levering! Goede prijs verhouding.

Snelle levering icm mey goede prijs kwaliteit verhouding. Inpakken in de doos enige minpunt voor 5 sterren. Het artikel zat los in de doos en een los stukje bubbelplastic. Hebben mazzel dat het niet stuk is gegaan tijdens vervoer.

Gewoon goed geregeld

Perfect op tijd geleverd , eerste keer gebruik maak van dit bedrijf.

Voortreffelijk geholpen

Goede spullen voor een goede prijs

Makkelijk opzoeken op het OEM nummer van het oude onderdeel en een verbazend goede prijs voor een complete set schokdempers van de Siemens wasmachine.

Makkelijk en snel.

Prima onderdeel makkelijk besteld en betaald. En snel kunnen afhalen.

Product werd snel geleverd, helaas door PostNL minder snel maar daar kunnen jullie niks aan doen. Past precies dus wij zijn blij.

Duidelijk snel en attent

Bestelling is mega snel klaargelegd en het afhalen was zo voor elkaar, erg attente winkel medewerkers. Ik kom hier graag terug!

Zoals het hoort

Je bestelt en de volgende dag in huis

Keurig bedrijf !

Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle verzending !

Snel en goed

Ik zocht onderdelen voor een type.koelkast. Deze op de site gevonden en zeer snel in huis. Hopen dat deze ook niet breken want het waren de laatste.

Duidelijke website, snel geleverd

Goede omgang met kopers.

Goeie service.

Het juiste onderdeel snel geleverd!

Kende Onderdelenhuis niet, maar duidelijke website met goede foto van onderdeel met artikelnummer. Uitstekend voor de herkenbaarheid.

Zeer snelle levering

Voor de eerste keer hier besteld,gelukkig hadden ze mijn stofzuiger onderdeel op voorraad Contact via de mail zeer goed en de volgende dag al bezorgd

Snel, goed en goedkoop

Een drogerfilter kun je overal kopen, Onderdelenhuis Goes was het goedkoopst. Mijn onderdeel werd niet groter verpakt dan nodig. Hierdoor kon het door de brievenbus. En was het snel bezorgd. En ik hoef niet thuis te blijven. Onderdelenhuis Goes denkt met u mee. Dat is pas service. Ik ben heel tevreden.

Superrelaxed

Wasmachine ging definitief stuk en ik had de onderdelen niet meer nodig. Na mailtje kon het zonder problemen terug.

juiste artikel en snelle levering

ik kom hier nog wel eens vaker kijken

Prima bediening, groot sortiment

Bij onderdelen nodig, direct naar Onderdelenhuis Goes gaan.

Onderdelen zeer snel geleverd en voldoen aan de verwachting

Matige service

Reageren niet op reacties wat je schrijft. Op bestellingen

Zeer duidelijke omschrijving, snel geleverd

Ondanks dat mijn type fornuis er niet bij stond op de website kon ik door de zeer duidelijke omschrijving inclusief maten zien dat het het juiste onderdeel was voor mijn Boretti oven. Geïnstalleerd en de oven werkt weer.

Correcte en snelle levering

Prima geleverd

Prima geleverd wat ik bestelde

In 1 woord perfect

Meteen juiste produkt en vooral snel geleverd. Top

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes