Op mijn vraag (via de website) kreeg ik heel vriendelijk antwoord. Ik ben goed geholpen. Het gezochte onderdeel was voorradig. Ik kreeg het snel toegestuurd

Alles was oké

Ik ben heel te vrede over mijn bestelling. Mooi op tijd

zeer deskundig en behulpzaam

ook zonder typenummer van de wasmachine wist Onderdelenhuis Goes mij feilloos het juiste onderdeeltje aan te leveren. Dit in tegenstelling tot andere onderdelenhuizen die alleen maar iets kunnen zodra ze een typenummer van je krijgen. Maar als dat gewoon simpelweg niet meer op de machine staat ga ik er juist vanuit dat de expert je dan toch kan helpen. Onderdelenhuis in Goes blijkt die expert te zijn.

Goed product

Met een onvolledige order toch een goede scoren halen!

Ik had onderdelen besteld voor mijn wasmachine. Daarbij had onderdelenhuis Goes een aanbieding voor een SET schokbrekers. Alles stond goed vermeld, maar bij de levering kreeg ik er maar 1. Qua prijs had kon ik helemaal begrijpen dat het er maar 1 zou zijn, maar ik had voor een set betaald. Om e.e.a. snel te laten verlopen heb ik er nog een besteld omdat de stapel was verder op liep. In het opmerkingen veld mijn klacht/opmerking verwoord en of iemand contact met me kon opnemen. Dat werd keurig netjes gedaan met excuus want er was een foutje gemaakt in het magazijn. Alles voor de nieuwe order werd netjes gecrediteerd en ik had de volgende dat het missende onderdeel in de bus. De wasmachine draait weer!

Snel efficiënt doelgericht.

Perfecte en snelle levering.

Perfecte snelle levering.

Gevonden wat ik nodig had en snelle levering

Positief

Snelle levering goed verpakt

Duidelijke omschrijving van producten zodat je het juiste onderdeel bestelt Snelle levering en artikelen waren zorgvuldig verpakt daarnaast mogelijkheid om te kiezen voor afhaalpunt

Snel en goed geleverd

Prima product en snelle levering

In 1 woord Top!!

snel, accuraat, 5 sterren waard

alles gegaan zoals gezegd

Fijn adres voor originele onderdelen een snelle levering

Gezocht naar onderdelen voor de keukenmachine. Uitgekomen bij het Onderdelenhuis. Ruim aanbod van originele onderdelen en snelle verzending.

Alles conform afspraak

Alles duidelijk en conform afspraak!

Snel

De volgende dag al in de brievenbus!

Lekker snel en accuraat. Ik bestelde precies om 17:00 en hoera! De volgende ochtend lag mijn deeghaak in de brievenbus. Dus kon ik weer brood bakken. Thanks!

Blij met mijn senseo switch padhouder, goed verpakt en snel geleverd :)

Super snel en goed.

Waterpomp van wasmachine was helaas kapot gegaan. Ik had eerst gebeld duidelijk antwoord en raad. Waterpomp besteld volgende dag thuis. Werkt prima

No nonsens en sne

Nadat een plastic stuk van de railsysteem in ons afwasmachine was atukgegaan ben ik per toeval op deze aite terechtgekomen. Na bestelling op zondag heb ik dinsdag een pakketje ontvangen met het onderdeel en instructies.

Adequate levering

Artikel snel gevonden op de website Snelle levering Goede prijs

correct

correct, snelle verzending, geen enkele opmerking

Snel afgehandeld

De bestelling ging vlot, net zoals de betaling en de levering. De verpakking was degelijk en zeker goed voor een delicaat product zoals glas.

net niet perfect

Na het bestellen en betalen kwam ik er achter dat ik per ongeluk 1 verkeerd artikel had besteld. Ik heb meteen een mail gestuurd met de vraag hoe dit op te lossen. Echter door hun razendsnelle verzendwijze was het verkeerde artikel al verzonden voordat mijn mail werd behandeld. Helaas was ik hierdoor dubbele verzendkosten kwijt.

Bestelling prima te vinden op de website. Goedkoopste van alle sites. Bestelling was heel snel binnen.

ok zeer tevreden

snel correct vlot