Keurige webshop

Correct, op tijd, alles kloppend

Prima product, volgende dag geleverd.

Juiste onderdeel makkelijk te vinden, na een telefoontje werd er direct opgenomen en meegedacht.

Alles klopte

Op telefonische navraag of artikel in voorraad was werd prompt gereageerd om in het magazijn te kijken. Zekerder dan in voorraadlijst van de computer.

Heel goed.

Correcte en snelle levering

Snel en goed

Goed assortiment, makkelijk bestellen en snel geleverd!

Glasplaat liebherrvriezer

Glasplaat liebherrvriezer In goede staat ontvangen. Was perfect en heel goed verpakt. Zeer tevreden over de snelle bezorging.

Snelle levering, goede prijs

Goede correcte levering

Prima artikel . Zeer snel geleverd

Correcte snelle en juiste artikel geleverd

Smoothly purchase

Fast delivery, clear conformation, packed well.

Snelle en correcte levering, scherpe prijs

Snelle en correcte levering, scherpe prijs

Heel goed. Besteld en geleverd.

Geweldig snel

Goede kwaliteit

Duidelijke website, snel geleverd. Doen wat beloofd.

gekregen zoals gevraagd

beschermd verpakt

Lekker snel en ongecompliceerd

Levering was er sneller dan ik had verwacht! Supersnel zelfs. Kon daardoor sneller het apparaat repareren.

Snelle levering van lastig te vinden onderdeeltjes

Ik zocht onderdeeltjes om de TL-verlichting van mijn 20 jaar oude afzuigkap te repareren. Onderdelenhuis Goes bleek deze te verkopen en binnen twee dagen had ik ze in huis. Gewoon perfect.

perfecte service

Op een vraag per email werd snel en duidelijk geantwoord zodat ik het juiste onderdeel snel kon bestellen en vervolgens snel in huis had.

Top voor elkaar!

Hele proces goed voor elkaar, zoals het hoort!

Goede product snel en op tijd geleverd

Afwasmachine draait weer als een zonnetje.

Snel,correct en het juiste geleverd

Ik had eerst mijn twijfels om op deze site iets te bestellen,toch gedaan en ik kreeg direct een mail dat het klaar lag om te verzenden . En inderdaad een paar dagen later was het pakje er Ze zijn snel , en correct Ik twijfel volgende keer niet meer Dikke merci

Vlotte service.

Na telefonisch vriendelijk te zijn geholpen is ook de bestelling online de andere dag al aangekomen. Vlotte service.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

De beste prijs-kwaliteitverhouding. Was makkelijk om de artikelen te vinden en vergelijken.

Snelle levering, goede service

Snelle bezorging

Tevreden

Onderdeel voorradig en snel geleverd.

Alles duidelijk en snelle levering van het gevraagde onderdeel.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes