Bestelling compleet en snel geleverd

Goed geregeld

Op voorraad en vlotte levering

Snelle en correcte levering met scherpe prijs

Snelle en correcte levering met scherpe prijs

Kärcher aansluiting van hogedrukreiniger 9.013-435.0

Door de supersnelle levering, de volgende dag, kon ik direct de Kärcher aansluiting van hogedrukreiniger K5 repareren. De lekkende Kärcher K5 was daarmee snel gerepareerd.

prima ervaring. retour heel netjes en snel afgehandeld

Onderdelen besteld die ik uiteindelijk niet kon gebruiken. Spullen terug gestuurd en netjes en snel afgehandeld.

Precies goed!

Wij bestelden een mesje voor de beker bij de staafmixer. Helaas kon ik het goeie typenummer niet vinden, maar na wat foto's opsturen is precies het goeie mesje, netjes verpakt, verstuurd en snel aangekomen. Heel tevreden!!

De plaat van mijn combimagnetron brak uit het niets. Ik was gewoon een cake aan het bakken en hij brak uit het niks. Mijn grootste hobby is bakken dus dan is geen glasplaat hebben drama. Dus ik had hem 20 augustus besteld, toen kreeg ik 21 een mail dat hij op 22 geleverd zou worden. Maar dat was op een tijdstip dat ik niet thuis was, dus ik liet hem de volgende bij een PostNL punt bezorgen. Nu heb ik weer een plaat:)

Snel geleverd!

Ik ben een nieuwe klant die door middel van Chatgtp er achter ben gekomen dat er een onderdeel van mijn wasmachine stuk is en vervangen moest worden. Besteld en binnen 1 dag geleverd. En alles werkt weer ;)

ouderwets degelijk

snel en compleet gekeverd

Goede snellen service.

Snel besteld en ontvangen. Producten zijn prima.

Opzetkam past niet

Na een opzetkam besteld te hebben voor mijn Braun (er waren 2 tanden afgebroken, zou Braun eens moeten gaan verbeteren bij een nieuw model) was het pakketje vlot geleverd. Maar helaas, de opzetkam past niet (goed) op mijn baardtrimmer, de standen 1 tot 4 mm zijn onbruikbaar omdat de kam dan nog niet vast kan klikken, dat lukt pas vanaf 5 mm. Jammer, jammer. Terugsturen dan maar? Maar dat mag je zelf betalen, dus ja, ga je dan 6 euro betalen om een kam van 9 euro terug te sturen? Maar besloten om dat niet te doen, misschien komt ie ooit nog van pas. Het had beter gecommuniceerd moeten worden op welke types Braun de betreffende opzetkammen passen. 2 sterren i.p.v. 1 voor de snelle levering en goede communicatie.

Goed gamma en gemakkelijk om te bestellen

Vlug besteld via internet. Keuze tussen opzenden en afhalen. Afgehaald in de winkel met vriendelijke bediening.

Top en snel geleverd

Toppie. De bestelde onderdelen waren de volgende dag al binnen en deden aan alle verwachtingen

Snelle levering voor een prima prijs!

Snelle levering voor een prima prijs!

Een nieuwe vrieslade gekocht. Mijn Onderdelenhuis was de goedkoopste. Snelle levering binnen een paar dagen. Zeer goed en veilig verpakt. Ik ben tevreden.

Alles verliep snel .

keurig netjes snel

Twijfelde of alles wel goed uitgezocht was, maar alles klopte perfect. Zeer tevreden!

Alles is prima verlopen

Sterkte condensator prima Alleen de dikte had 18mm moeten zijn is 14mm Is opgelost de decoepeer werkt weer

Elke keer lekker snel en probleemloos

Beste prijs, snelle levering

Gewoon goed, duidelijke website, goede prijs en kwaliteit. Vlotte levering

ben top geholpen

goede service korte wachttijd

Snelle en goede levering

Mooie voorraad van artikelen tegen redelijke prijs en snelle levering

Onderdeel voor afzuigkap

Wat een snelle service, top

Ik wist niet of het onderdeel ( 2 kunststoffen lampenkappen voor de afzuigkap) de juiste zou zijn / passen. Dus foto van het type plaatje gemaild, en Onderdelenhuis.nl heeft dat uitgezocht voor mij en mailde terug dat het zou passen. Ik heb daarna direct besteld en volgende dag in huis. PS, Alleen jammer dat de verzendkosten voor iets wat bijna niets weegt (brievenbus poststuk) toch een behoorlijk bedrag wordt gerekend. Misschien een idee om het totaal prijs inclusief btw en verzenden te vermelden bij de artikelen?... Maar voor de rest prima service, ga zo door!

product de dag na bestellen geleverd .

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes