mooi op tijd

prima levering

Vriendelijk personeel. Ouderwetse service. Onderdeel is correct.

Wij zijn heel blij met het moeilijk te vinden onderdeel. Personeel is ouderwets vriendelijk en service gericht. Top online shop!

goede service

snelle correcte levering

Snelle levering en onderdeel was goed verpakt.

Duurde veelste lang dat het geleverd werd

Daarbij kon het gewoon als briefpakketje verzonden worden en niet in een grote doos.

Is zoals het moet zijn.

Het ontvangen duurde wel langer dan verwacht maar dat ligt ook aan de vervoerder.

Ze doen wat ze beloven. Snelle levering en goede prijs

Paste perfect!

Wieltje voor Philips stofzuiger besteld. Snel in huis en paste perfect!

Snelle levering.

Besteld, en de volgende dag in huis.

Goede snelle service

Onderdeel binnen 24uur in huis en keurig verpakt bezorgd,werkt perfect

bestellen en retourneren ging heel soepel

De bestelling was de volgende dag in huis. helaas toch niet het goede product. Deze simpel terug kunnen sturen en binnen drie dagen afgehandeld.

Correct en snel geleverd.

1 dag na bestelling is het afgeleverd. Helemaal goed.

Snelle,goede service

Ik had iets verkeerd besteld,maar na 1 telefoontje gelijk goedgekomen.Vriendelijk te woord gestaan en gelijk verstuurd. Top service!!

Goed verzorgd

Pakketje was goed verzorgd ingepakt

Super levering

Voldoet precies aan de verwachtingen probleem met de vaatwasser opgelost

Juiste product voor goede prijs

Goede prijs, maar helaas door PostNL weer een wat verlate aflevering. Gelukkig paste het door de brievenbus, want de PostNL pakketdienst weigert structureel om bij ons te leveren (buitengebied, is blijkbaar te ver rijden)

Concurrerende prijs, snelle levering

Nieuwe pomp besteld voor mijn Bosch wasmachine. Op de site was exact dezelfde pomp te bestellen, voor een prijs die inclusief verzenden lager was dan hem lokaal bij de onderdelenwinkel te halen. Binnen een uur had ik al een mail dat het onderdeel ingepakt was en klaar om te verzenden. Via de T&T pagina steeds een update en onderdeel is in het verwachte tijdsvenster geleverd.

Duidelijke beschrijving

Oven scharnieren besteld, zo als gezegd binnen 2 dagen binnen. 10 minuten werk en oven klep deed wat ie moet doen. Super blij.

Super snel geleverd tegen top prijs

Het ging om een boretti onderdeel. Boretti zelf had een lever tijd van 2 weken, onderdelen huis leverde de volgende dag tegen een lagere prijs. Ik ben fan

Prima service!! Top

Heel tevreden. Snel geleverd. TOP!!

Snel het product ontvangen

Overzichtelijke website. Ik zocht een onderdeel voor de defecte kitchenaid van mijn vrouw. Ik kon alleen het tandwiel bestellen maar de website wees mij ook meteen een alternatief aan, nl. Een complete behuizing voor een paar euro meer. Dat was veel slimmer. Artikel was snel binnen en was prima verpakt. De kitchenaid werkt weer als een zonnetje. Happy wife, Happy life! ;-)

Snelle levering juiste prijs

Onderdeel wat ik zocht snel gevonden, snelle levering en eerlijke prijs

Onderdeel snel gehad .alleen het andere onderl wat er bij had gemoeten heeft u niet .

Snel geleverd alleen jammer dat dat onderdeel wat hem vergrendeld op de plaat niet via u kan worden geleverd.Miele leverd niet meer aan tussen handel .alleen via Miele zelf .neemt u handel gewoon af .ik vind dit gewoon schandalig .en zelf bij hun gebeld na 20 min opgehangen nemen gewoon niet op .bedank voor u meede werking mvg Ruud Ente..

Mooi op tijd goed verpakt

Goede site op tijd geleverd

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes