Vlotte en correcte aflevering van het bestelde, maar belachelijk verpakt

Ik heb een batterij besteld die niet gemakkelijk verkrijgbaar is. Dus ik was blij dat Onderdelenhuis het in huis had. Het gaat om een heel klein batterijtje met de dikte van een AAA batterij en ongeveer 1/3 van de lengte. Nu zou je denken; dat past gemakkelijk in een brievenbuspakje. Maar nee hoor, ik moest het ophalen bij een afhaalpunt omdat de doos 18 x 13 x 10 centimeter groot is.... En dan nog natuurlijk de extra kosten die daarmee gemoeid zijn.... Jammer.

Snel geleverd!

Alles klopt

Snel besteld, snel geleverd

Perfecte leveringng

Snelle en goede service

Direct de volgende dag mijn pakket binnen. Goede info op de site over het product.

Snelle service en prima prijs

's Avonds besteld, volgende dag al in huis. Product was toevallig ook nog in de aanbieding.

prima site supersnelle levering

bij het bezoeken van deze site en na telefonisch contact kon ik precies het type vaatwasser vinden en de juiste afvoerslang voor mijn vaatwasser.

Goed geholpen

Toppe medewerker heeft mij uitmuntend geholpen. Perfect advies op maat Manny thx An

Super snelle levering

Super snelle levering

snelle service, goede status van de order, goede prijs

snelle service, goede status van de order, goede prijs

Snelle en correcte levering

Mijn eerste bestelling. Niets op aan te merken. Snelle en correcte levering.

Gewoon goed

Nvt

Snelle bestelling geplaatst omdat mijn nespresso onder deel binnen is gekomen

Goede ervaring de post door drukte gaf vrijdag en toen zaterdag de volgende dag is het op vrijdag toch gekomen

Groot assortiment en snelle levering.

Uitstekend en erg duidelijk

Met onderdeel nummer en wasmachine nummer kon direct het juiste onderdeel geselecteerd worden. Jammer dat de verzendkosten niet in verhouding stonden met de prijs van het onderdeel en wat gebruikelijk is voor verzendkosten.

Deurrubberband wasmachine

Good quality, good price. Zeer tevreden.

Goedkoopste die ik kon vinden en supersnel

Goedkoopste die ik kon vinden ol internet en de volgende dag keurig afgeleverd. Bij deze nog bedankt voor de snelle service.

Perfect, zoals geadverteerd.

Binnen twee dagen in huis

Snel geleverd en het juiste (originele) onderdeel.

Original parts at good price delivered quickly.

Vlotte levering

Vlotte levering, duidelijke informatie Onderdeel is correct

Prima !

Goede service en snelle levering

Makkelijk besteld, Duidelijke site en de onderdelen zijn snel geleverd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes