Goede kwaliteit en snelle levering

Erg tevreden

Supersnelle afhandeling!

Snelle afhandeling en een mooie prijs!

Juiste onderdelen, snel geleverd, goede prijs

Verder niets aan toe te voegen.

Perfetto

Tutto OK

• Ci consiglieresti? Si

Snel geleverd!

Betaling kan beter

Goede website, bestellen gaat goed, alleen betaling liep niet goed. Kon niet met iDEAL betalen waardoor ik via PayPal moest betalen en daar zaten weer extra kosten aan. Dat vond ik vreemd. Levering is verder goed verlopen.

Snel en precies wat ik nodig had.

Snelle levering, scherpe prijs

Zeer tevreden over mijn bestelde artikelen. Scherp geprijsd. Blij met de redelijk compacte verpakking en de snelle levertijd. Enige minpuntje was het vulmateriaal in de doos. Top dat het gemaakt wordt van oude kartonnen dozen, maar wat een enorme berg stof komt er vanaf! Absoluut geen reden overigens om hier niet meer te bestellen, ik ben erg tevreden over het Onderdelenhuis.

Vriendelijke en zeer behulpzame bediening

Zodra je de winkel binnenloopt weet je al, dit is professioneel. Grote winkel met alles zeer overzichtelijk uitgestald. Heel veel onderdelen op voorraad.

Onderdelen volgens specificaties geleverd. Dempers voor Miele wasmachine. Correcte onderdelen. Zelf geplaatst. Een paar honderd euro gespaard...

Snel de bestelling in huis en een goede prijs

Parket zuigmond Hetty

Snelle service, super snelle levering. Fantastisch geholpen met link naar het product.

Product zoals omschreven en snelle levering

Perfecte levering

Snel goede communicatie

Snelle levering, en een goede communicatie.

De onderdelen zijn niet altijd goed te vinden.

Alles top!

Fijn telefonisch advies, onderdeel past perfect.

Goed beschreven en snel geleverd

Gelijk de volgende dag een prima onderdeel voor onze Braun staafmixer ontvangen. Hij doet het nu weer!

Snel geleverd en het goede onderdeel. Het had wel in een enveloppe gestuurd kunnen worden.

Een uitstekend product

Een uitstekend product. Heet product voldoet aan alle eisen die ik gevraagd heb. Een uitstekende koop.

Niets op aan te merken

Snelle levering, goed assortiment, netjes verpakt

Vijf sterren zegt toch genoeg... perfect bezorgd.

Gewoon perfect Vijf sterren zegt toch genoeg lijkt me.. Keurig in België bezorgd..

waardeloos

Het contact was waardeloos, heb niet gekregen wat ik had besteld en het advies kwam niet verder dan slijp er maar een stuk af met een slijptol (lees mails) had een foto verzonden met daarop de condensator die ik dus nodig had maar er is een andere verzonden, ben dus zeer ontevreden en ga nooit meer iets bestellen bij deze firma!

Zeer goed en snel

Repair Café Vlissingen heeft geregeld (en dit is meestal maar één stuks) onderdelen nodig maar omdat online bestellen nogal wat kosten (bezorgkosten) met zich meebrengt kies ik er voor om dit in de winkel op te halen, dit is hier geen enkel probleem.

Levering en product waren goed

Overzichtelijke bestelpagina. Bestelde product was precies wat ik zocht. Voldeed voor 100 procent aan mijn verwachtingen.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes