OK

ok

Snelle service, goede communicatie maar zelf retourkosten bij ruilen

Alles prima verlopen, alleen retourzending op eigen kosten. Wij hadden verkeerde item gekocht en wilden ruilen, maar ook dan betaal je de retourkosten . Zo uiteindelijk toch een relatief dure aankoop geworden .

Hoewel het product alsnog niet op voorraad bleek hebben ze dat direct op de website aangepast en mij gemaild dat het later kwam. Later gevraagd naar de voortgang en snel antwoord gehad dat ze het die dag binnen zouden krijgen. Dat bleek ook het geval te zijn en ze hebben het die dag nog opgestuurd.

Heel snel geleverd

Goed en snel geleverd

Goede artikel snel geleverd. Goede communicatie over het product

Sneller geleverd dan verwacht.

Snelle levering, sneller dan verwacht. Prima service. Bedankt.

Snelle levering, sneller dan verwacht. Prima service. Bedankt.

Snel, goed en netjes verpakt!

Keurig verzonden en de volgende dag gelijk in huis.

Ruim assortiment en snelle levering.

Na een speurtocht naar een specifiek indicatielampje voor mijn oven kwam ik bij Onderdelenhuis Goes terecht. Heel blij dat zij het lampje snel konden leveren. Alles prima en vlot geregeld!

Prima bedrijf.

Mengkom besteld,zeer snel geleverd.

Condensator besteld en afgehaald in de winkel. Erg voordelig en dus geen verzendkosten. En vriendelijke medewerkers.

Kon niet beter

Snel eerlijke prijs

Top levering

Het bestelde werd zeer snel en goed verpakt naar mij verstuurd en onbeschadigd ontvangen, TOP...!

Vriendelijk, behulpzaam, voordelig

Bij telefonisch contact vriendelijk en goed geholpen met vinden van juiste onderdeel dat (veel) voordeliger is dan bij andere webshops

Snel geleverd, goede informatie op site nette prijs

Snel geleverd, goede informatie op site nette prijs

Geweldig!

Prima geregeld alles:bestellen,bezorgen,track en trace.

Snelle levering, juiste onderdeel

Juiste onderdeel kunnen vinden en zo mijn fornuis kunnen repareren en een dure vervanging kunnen voorkomen. Top

Dik in orde

Gemakkelijk besteld en correct en snel uitgeleverd.

snel

Snelle en goede service

Alle onderdelen snel geleverd!

De dag erna geleverd en alle onderdelen pastn.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering, goed verpakt.

stipt, nauwkeurig, correct

Positieve, aangename koopervaring

correct geleverd

snelle en correcte levering

snelle levering, goede producten

Goede service en advies. Producten volgens verwachting, alles werkt weer zoals het hoort.

Mijn bestelling netjes en vlot naar tevredenheid ontvangen .

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes