Netjes op tijd geleverd.

Snelle levering en top kwaliteit

Nooit gedaan, maar 2 schokdempers besteld bij onderdelenhuis Goes en vervangen in de wasmachine. Klaar voor 2 tientjes en we kunnen weer als vanouds wassen. Ook lekker vlot geleverd!

Duidelijke omschrijving, vlotte levering.

Ik was op zoek naar een compacte schemerschakelaar. Dankzij de duidelijke omschrijving kon ik onderzoeken of de schakelaar past in het kleine armatuur. Gezien de prijs twee stuks besteld, gelijk voor een volgend klusje.

Erg goed

In het weekend besteld en op maandag een dag eerder dan vermeld gekregen goeie service. Onderdeel bestellen was erg gemakkelijk en op voorraad ook een goeie service dat ik kon kiezen uit twee modellen.

Goed geadviseerd, snel geleverd.

Ik had een onderdeel nodig voor mijn Karcher hoge druk reiniger, telefonisch snel geholpen en online besteld.

Zeer goed geholpen na verkeerde levering.

Na verkeerde levering gebeld met het onderdelenhuis en na telefonisch gesproken en mailverkeer goed geholpen en kreeg ik het juiste onderdeel opgestuurd.

snel en secuur

snelle levering van het door mij bestelde product. Klasse!

Levertijd is veel langer en na bijna een week nog niks ontvangen

Bestelproces ging prima en het betalen ook. De bestelling zou de volgende dag geleverd worden. Na drie dagen heb ik een e-mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Helaas heb ik daar geen antwoord op gekregen tot nu toe. Helaas kan deze ervaring met dit bedrijf mij niet echt bekoren.

Zo snel zie je het niet vaak.

Prima website, zeer snelle levering.

Heel tevreden

Zeer snelle levering, en het juiste product.

Prima service, snelle levering

Twee stofzuigerfilters besteld, goede prijs en snelle levering, ik ben zeer tevreden

Correcte afhandeling

Duidelijke website, snelle levering

super service en goede prijs

snel geleverd en niet duur

originele kapje paste niet helemaal maar wasmachine doet het weer dat is belangrijker

top

top

juiste onderdeel snel geleverd

Alles goed, ik heb het onderdeel voor mijn broodbakmachine makkelijk kunnen vinden op de website. Het werd snel geleverd en voor een goede prijs. Ik zou dit bedrijf aanraden als je onderdelen voor reparatie nodig hebt.

Goede service en blij met product dat geleverd is.

Goede service/ product

Je wordt snel geholpen

Klant vriendelijk en snelle service een aan rader voor andere klanten

Mooie winkel, groot assortiment onderdelen op voorraad

Tijdens het klussen was ik op zoek naar een (heel specifiek) vriezerdeurtje voor een AEG koelkast. Uiteraard overal en nergens online te bestellen, maar daar heb je niets aan als je de klus meteen wil afmaken... Gelukkig hier op voorraad waarmee de klus wel meteen afgemaakt kon worden. Was het rijden vanuit Den Haag waard :)

Prima webshop

Snelle reactie en verzending. De bestelde artikelen geleverd.

Het juiste artikel. Uiterst snel geleverd en prima verpakt.

Ik zal deze site onthouden. Dank!

Snel en correct

Scherpe prijs,snelle levering

Na telefonisch contact gehad te hebben. Over het product. Overgegaan naar bestelling. Was bij hun niet op voorraad. Keurig op de hoogte gehouden. Snel geleverd,scherpe prijs

Snel en correct geholpen

Goede service over de telefoon, daarna bij het bestellen prima geholpen met het maken van de juiste keuze. De onderdelen keurig op tijd en in goede orde ontvangen. Een aanrader !

Zeer klantvriendelijk

Persoonlijk contact was vriendelijk. Praktische aanpak. Rappe en correcte afhandeling. Goed voorbeeld.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes