Gewoon perfect

Onderdeel besteld voor een 15 jaar oude vaatwasser. Het exact het gewenste producten snel geleverd.

Ervaren als een goed bedrijf goede service en goed bereikbaar

snelle levering van het bestelde

uitstekende snelle service

Vriendelijk beleefd snel

Vriendelijk beleefd en snel

perfect

Alles perfect verlopen. Product goed en snel geleverd.

Makkelijk besteld, volgende dag geleverd.

Snel besteld en snel bezorgd!

Makkelijke bestelling en snelle bezorging!

Ruime selectie, goede prijs

Prima, alleen werd het niet op voorraad zijnde artikel niet na de aangegeven 10-14 werkdagen geleverd, maar na 6 weken, maar dat was voor mij geen probleem.

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd

Snel, goed en professioneel

Eenvoudig een onderdeel gevonden dat bij Panasonic niet meer voorradig was. Goede prijs, origineel product, snel geleverd en scheelt aanschaf van een geheel nieuw apparaat

Is exact dezelfde

Goede omschrijving en snelle levering.

Zeer snelle en correcte service / levering

Vanaf bestelling tot ontvangst alles perfect gegaan. Zeer tevreden!

Snelle levering maar onderdeel past niet.

De tandriem voor de Afk BM-2 broodbakmachine werd snel geleverd allen bleek bij montage dat de riem zó strak stond dat de motor niet meer draaide. Nadat ik de montagegaten van de motor ongeveer 2 mm heb uitgeveild om de riemspanning te verlagen werkte de machine weer.

All as expected. Thumbs up!

All as expected. Thumbs up!

Snelle levering originele onderdelen

Snel geregeld en prijs was goed

Was eerst bij Fixparts... alleen deze kwam niet. Daarna besteld bij Onderdelenhuis Goes en was de volgende dag binnen! Plus het was veel beter geprijsd!

Duidelijke informatieve site

Ik zocht een stofzuigerslang van een ouder model stofzuiger. Op de site stond precies welk type slang bij welk model hoorde. Besteld, de volgende dag geleverd

Snel service!

Mijn wasmachine ging in het weekend kapot. Erg vervelend met 2 kleine kinderen en veel was te doen. Op zondag het defecte artikel besteld en maandag geleverd, top service en snelle levering! Ik kende deze winkel/webshop nog niet maar kom hier indien nodig zeker terug!

heel goed

een dagje later geleverd dan geplant , maar dan is het nog snel !

Snel en goedkoop

Juiste onderdeel

Zeer snel geleverd zondag besteld maandag geleverd

Snelle levering en prima prijs.

Snelle levering, prima prijs en een duidelijke site

Goed product, scherpe prijs. Super snelle verzending

Goed product, scherpe prijs. Super snelle verzending

Goede beschrijving en snelle levering

Onderdeel voor mijn Kärcher de volgende al in huis

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes