Alles prima geregeld

Makkelijk en snel geregeld

Supersnelle levering

Binnen 24 uur geleverd. Keurig ingepakt. Top bedrijf, dankjewel.

Snelle levering, prima service

Prima snelle levering. Onderdeel was net wat ik zocht en paste perfect.

Snelle levering; prima product

Snelle levering; prima product

Snelle reactie op de gestuurde vraag via e-mail, om onnodig retourneren te voorkomen. Met het juiste advies nu weer een complete Smeg koelkast. Scherpe prijs. Snel en goed verpakt verzonden. Helemaal tevreden! Als we weer een onderdeel nodig hebben weten we waar we moeten zijn!

Goed product, prima passend te maken.

Men heeft keurig gedaan wat er van hun verwacht werd; gewenste product leveren

De bestelling bleek niet op voorraad; was ook moeilijk verkrijgbaar. We hadden prettig contact via de mail over de voorgang en het apparaat is netjes geleverd. Betrouwbare partij om zaken mee te doen.

Correct, snel en goed van prijs

Correct snel en goed van prijs

Onderdeel snel gevonden en bestelling net zo snel geleverd. Het was het juiste onderdeel en alles draait weer vlekkeloos.

Goede kwaliteit van de onderdelen.

Donderdag besteld en de volgende dag geleverd.

Geweldige service, goed advies, goede prijs

Ik kreeg de mogelijkheid om een artikel online te bestellen vanwege aanbieding: binnen een tel geleverd uit magazijn. Erg sympathiek. De beschrijving van het artikel op website was niet eenduidig. Verpakking geopend om artikel te kunnen bekijken (klopte). Goedkoper, maar vooral veel sneller, dan via servicepoint fabrikant. Goede combi van web- en winkel. Dit wordt mijn startpunt voor verdere aanschaf van (vervangende) onderdelen.

Erg snel geleverd

Goede ervaring

Goed en goedkoop!

Zocht naar rubberen o Ringen voor mijn 25 jaar oude Topcraft (Aldi) hogedrukreiniger. O ringen waren bedoeld voor de koppelingen tussen slang en machine en hulpstukken. Bij Onderdelenhuis Goes vond ik de juiste O Ringen voor de scherpste prijs. Besteld en volgende dag in huis.

Snelle bezorging en prima prijs

Doen wat je verwacht. Helemaal prima!

Correcte communicatie/levering

Snelle levering van het niet te dure onderdeel. Ook de email communicatie was goed, niet te veel mailtje, wat je wel een bij bedrijven ziet dat tussen bestelling en levering zo'n 6 á 7 mailtjes voorbij komen, was het hier met 3 goed gedaan. Goed verpakt, ik verwachte eerst als brievenbuspost, maar het zat toch in een doosje, wat ook beter was vanwege het eventueel breken van het plastic onderdeel. M.a.w. Perfect

Perfecte hulp en eerlijk advies!

Zoals velen voor mij een Boretti fornuis dat de aardlek eruit gooide. Mijn probleem en mogelijke oorzaak voorgelegd en gezamenlijk tot de juiste conclusie gekomen dat de standenschakelaar van mijn oven de schuldige was. MijnOnderdelenhuis vond voor mij het juiste artikelnummer en na verificatie het juiste onderdeel de volgende dag in huis. Resultaat: Probleem opgelost en de 22 jarige oven doet het weer als voorheen. Ze hebben een ruime hoeveelheid onderdelen direct op voorraad voor concurrerende prijzen. Aanrader dus!

Voor de eerste keer een onderdeel besteld , heel gemakkelijk . Het was op voorraad dus dat was ook fijn . Netjes op de hoogte gehouden van het hele proces . Ik ben happy en mijn apparaat doet het weer :-)

prima ervaring

keuze voor mijn onderdeel snel gevonden en snel geleverd volgens volgen de site en voor een mooie prijs

Vlotte levering, goede communicatie

Goede site en goede afhandeling

Uitstekende service

Het benodigde onderdeel was uit voorraad leverbaar en kon na 20 minuten afgehaald worden.

Goed produkt

Goed en snel ontvangen