Snel geleverd, maar 1 filter is merkloos.

1 Filter is merkloos geleverd en had Euro Filters besteld. Blijkens hun site hebben ze ze wel. Waarom dan niet die geleverd??

Aandrijfriem broodmachine snel gevonden.

Duidelijke omschrijving product. Goede prijs en snelle bezorging.

Geweldig !!!!!

Ik moest een moeilijk onderdeel van een Karcher hebben . Het onderdelenhuis heeft lang gezocht en mij een plaatje gestuurd onderdelen waar het kapotte bij moest zitten . Dit klopte inderdaad en heb het besteld . Na 9 werkdagen in huis . Super service .

Good price, speedy delivery

Arrived within 24 hours of ordering- much quicker than scheduled. Good price for the items purchased. Happy to recommend

Snelle bezorging

De volgende dag was het meteen bezorgd!

Gewoon perfect

Het onderdeel dat niet op voorraad was, toch met een paar dagen geleverd..... gewoon geweldig... en het past ook nog.... gewoonweg perfect... Ook kreeg ik een mailtje dat 1 van de onderdelen niet op voorraad was. Dat is toch fijn..

Zijn goed en ben tevreden.

Zijn goed en ben tevreden.

Goede advies

Goed advies over gasslang gekregen en de volgende dag geleverd.

Goed en origineel product, snel geleverd.

Geen.

Goede ervaring juiste artikel geleverd

Was even spannend of ik juiste articel zou krijgen kon zelf in eerst instansie niet vinden op type nummer maar de web site gaf wel een alternatief voor mijn koelkas deur flessen rek en die paste presies blij me goed gedaan

Gelukkig nog een op voorraad! En de volgende dag in huis.

Duidelijke omschrijving van het online product en snelle levering

Na zoeken op internet kwam ik bij het juiste onderdeel uit, daarop heb ik contact gehad met een medewerker van het online support team om er zeker van te zijn dat het artikel het juiste was. Na bevestiging het artikel besteld en een dag later had ik het artikel in huis.

Goede service en snel geleverd

Onderdelen voldoen aan verwachting en zijn snel geleverd.

Nieuwe koolborstels besteld voor onze wasmachine. Deze waren niet duur en de volgende dag binnen. Imiddels draait de wasmachine weer op volle toeren.

Infortmatie

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Na wat speurwerk op internet bij het Onderdelenhuis voor onze vaatwasser een zeef gevonden die een stuk goedkoper is dan de originele versie. Snelle levering en goede communicatie erover.

Fijn dat je kan afhalen in een winkel

Juiste onderdeel. Lampje voor oven veel goedkoper dan bij anderen

Manchet voor wasmachine besteld. Bij elke handeling een mail ontvangen. Onderdeel volgende dag al in huis.

Prijs/kwaliteit en zeer snelle levering

Mooi op tijd

Eerste keer,,,zeer tevreden.

snel en goed

Navraag over alternatief product code werd snel en goed beantwoord. Daarna ook de levering prima.

Prima vervanger voor origineel

Prima product. Veel goedkoper dan origineel AEG. Past perfect. Montagetekening ontbreekt helaas.

Super snel geleverd en alles was op orde!

top bedrijf

Alles is naar wens gegaan.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes