Prima service en snelle verzending

Voor een specifieke vraag over een product contact opgenomen. Bedrijf ging extra checken in het magazijn voor me. Daarna binnen een dag in huis

Heel erg goed

Mooie onderdelen voor een zier scherp prijs

Echt super

Iets verkeerd besteld. Van mijn kant uit. Alle hulp gekregen met het goede onderdeel te bestellen, perfecte hulp gekregen met het terugsturen van het door mij verkeerde artikel. En het nieuwe (goede) artikel direct weet verzonden. (Dank je wel. Perfect geregeld)

Vlotte levering

Product OK!

Snelle en correcte levering

Dag na bestelling reeds geleverd

Goede service en vriendelijke klantenservice

Niks aan toe te voegen. Doen het allemaal goed.

Super bedrijf, aandacht , begrip enz. Zie je bijna niet meer tegenwoordig.

Top bedrijf. Aandacht voor de klant, service en zeer relaxte personen. Super!

Bestelling en uitlevering perfect en snel verlopen

Snel geleverd en juiste product

Goede site leveren wat er staat en gefotografeerd is goede prijs en kwaliteit erg tevreden

Snel

Uitstekend!

Zeer goede ervaring, vandaag besteld, morgen geleverd! Geautomatiseerde afhandeling van het hoogste niveau.

Goede ervaring.

Juiste onderdelen ontvangen met snelle levering. Super goed verpakt, compliment.

Goede keuze en snelle levering.

Kon het onderdeel snel vinden is van goede kwaliteit en met een super snelle levering in huis.

Snelle goede service en overzichtelijke site

Snelle en adequate levering

Product voldoet aan verwachting en heeft een goede kwaliteit/prijsverhouding.

Snelle levering, juiste onderdeel.

Prima bedrijf

Heel goed.

Het product was heel goed verpakt.

Juist en snel geleverd.

Idem.

Top 1 dag bezorging

Zondag besteld, maandagmiddag geleverd, 's avond draait de machine weer

Product snel geleverd en zonder problemen geïnstalleerd en getest.

Lijkt goedkoop maar, is het niet

Bestellen ging makkelijk en levering was op tijd maar de verzendkosten maakten het artikel toch nog duur. Het pakketje had makkelijk door de brievenbus gekund waardoor de verzendkosten veel lager hadden kunnen zijn. Nu echter in een doos verzondenen ophalen bij Post NL. Jammer, een gemiste kans.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Makkelijk zoeken op de site. Artikel besteld laat in de avond. Ondanks dat dat het de volgende dag netjes in de brievenbus. Supertevreden over de hele gang van zaken.

Prima geholpen

Toppie

Zeer snelle levering (1dag)

Koffiekan besteld..dag erna binnen. Uiteraard exact dezelfde kan.

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering…prima