prima service

Wat fijn dat er bedrijven zijn die kleine obscure onderdelen in huis hebben. Gewoon bestellen en leveren. Chapeau!

Past perfect

Paste perfect

Bestelling was snel en correct afgehandeld

Controleren wat je ontvangt

Onderdeel koffie machine is eerder gebruikt, zaten koffie restanten in. Is wel aan geboden om de toch wel vreemde verpakking met ruim voldoende tape !! Te openen voor controle maar dat hebben we niet gedaan. Afstand kamperland goes 20 km te ver om terug te brengen. Aanbevelen ja, maar controleren wat je ontvangt

Snelle levering!

Mijn eerste bestelling: no nonsens, direct geleverd!

Onderdeel was snel binnen en werkt perfect.

snel en goede prijs

Senel en goede prijs

Snelle volledige levering netjes verpakt

Prima bedrijf. Snel geleverd Netjes verpakt

Snelle levering, niet duur en goed verpakt.

Snelle levering, niet duur en gied verpakt

Levering en product grote pluim

Duidelijke site, betaling ideaal, direct alle papieren op de mail, levering de dag na bestelling, goed verpakt.

goede en snelle service

Betrouwbaar bedrijf , koop er af toe onderdelen. Tot nog toe altijd tot volle tevredenheid. Ga zo door

Doen wat ze beloven

Makkelijk gevonden wat ik zocht! Snel geleverd

prima service

Eerste ervaring, maar wel een zeer goede

Zeer snelle & correcte levering

Ik had een onmogelijk want schijnbaar nergens meer te verkrijgen product nodig, een matje voor in een wascentrifuge. Het stond bij mijnonderdelenhuis gewoon op de website, om 16 uur besteld, de dag erna geleverd! Wat ik ook fijn vind is dat er verschilkende bezorgopties mogelijk zijn

Het ging goed en snel

Duidelijke website. En als je wil kun je jouw product ophalen.

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijk en snel geleverd

Men komt hun afspraken na.

Niks op aan te merken

Goede productselectie, mijn bestelling kwam snel aan. Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan, deze werd zonder probleem weer geannuleerd. De bestelling was snel binnen, al met al een goede ervaring!

super

precies wat ik verwachtte,

Snel, goede prijs

Op zondag ging mjn koffiezet apparaat door eingen toendoen kapot. Heel snel kon ik een vervangend onderdeel vinden via onderdelenhuis. Maandag had ik hem al in huis! Top!

fantastisch

Ja, de prijs ook, was wel verwonderd, zo goedkoop. ok best veel verzendkosten maar nog zoveel goedkoper dan dat deze padhouder op bv bol.com aangeboden werd. Site ziet er ook overzichtelijk uit kon makkelijk zien welke versie ik nodig had. Ik hou jullie zeker bij mijn favourieten mocht ik weer iets nodig hebben. Ook snelle bezorging goed verpakt.

Geweldig!

Gemakkelijk te bestellen en heel snelle levering.

Aanrader!

Onderdeel voor de laagste prijs en snel geleverd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes