Donderdag besteld, vrijdagmorgen in huis.

Duidelijk en begrijpelijk in het aanhoren en toepassen van het antwoord(product) op mijn hulpvraag.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering! +

Informatie mbt het product staat duidelijk omschreven op de website. Meerdere betaalmogelijkheden en een zeer volle afhandeling + verzending van het product. Top!

Immer wieder gerne

Perfekt, Ersatzteil passt, schnelle freundliche Rückmeldung, schnelle Lieferung, vielen Dank nochmals

Top levering met goede prijs.

Snel het juiste onderdeel gevonden en snel geleverd.

SNELLE GOEDE LEVERING

Schokdempers voor mijn Samsung was. machine besteld goede prijs - kwaliteits verhouding

Prima afhandeling

Precies wat ik vroeg en goed geleverd!

top winkel

snelle levering goed verpakt dus een top winkel

Snel

Heldere site

beste prijs en directe levering

beste prijs en directe levering

Goederen ok! Snelle levering.

de juiste onderdelen en heel snel geleverd! Top!

Snelle levering goed product

Gewoon goed

Snel, goede communicatie, niets te klagen

Niets te klagen

Snelle en correcte levering

Goed toegankelijke website, duidelijk en prettig

Goede snelle levering

Onderdeel snel in huis voor een keurige prijs!

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden met de spullen

Onderdeel past perfect

Snel geleverd perfect passend onderdeel

het onderdeeel snel geleverd.

makkelijke interface op de site , en veel onderdelen voorradig.

gelijk goed

Moest een onderdeel hebben voor onze vaatwasser. Op de site van mijnOnderdelenhuis was het makkelijk te vinden en ook om te zien dat het de juiste is. Dit alles ging zeer voorspoedig

Goede product en levering.

Prima website, duidelijk bestelling en informatie. Goed en op tous geleverd.

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Via type nummer snel gevonden op de site. Netjes geprijsd en snel ontvangen.

Snelle en uitstekende service. 5*

Volgende dag in huis en perfecte service toen het bestelde kapot bleek door bezorging. De dag erop wederom een nieuwe levering.

Perfect afgehandeld

Overzichtelijke site. Levering product zoals beloofd. Telefonische terugkoppeling van technieker na vraag per email. Geweldig.

Snelle verzending, product beschadigd

Ik had een nieuw handvat voor een koelkast nodig. OG had een prima generiek model, dus die heb ik besteld en die was één werkdag later snel in huis, en netjes verpakt. Maar al tijdens het openen zag ik dat het handvat beschadigd was: de "voorkant" (die op de achterkant klikt) lag los in de zak en de pinnetjes waarmee die twee delen aan elkaar moesten klikken, waren deels afgebroken. De delen bleven niet meer aan elkaar zitten. Dit was duidelijk al kapot voordat het verzonden werd, dus dit is gewoon slechte controle aan de kant van OG. Gelukkig ben ik vrij handig en omdat ik geen zin had om te gaan klagen over een handvat van een paar euro, heb ik de delen aan elkaar gelijmd. Maar bij een duurder product had ik toch echt aan de bel getrokken!

Geweldige service en prettige website. Ook telefonisch snel bereikbaar en hulpzaam.

Een bedrijf wat vertrouwen uitstraalt.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes