geven belangeloos zeer goed en eerlijk advies en vriendelijk!

als ik vragen heb of een onderdeel nodig heb nemen ze altijd de tijd om me zo goed mogelijk te helpen. ze geven belangeloos advies en helpen mee denken! we hebben zo al veel goede tips ontvangen en geld bespaard. vriendelijke behulpzame mensen!

Snel, goedkoop, doen wat ze beloven!

Twee onderdelen van wasmachine besteld. De volgende dag al binnen.

Razend snelle service!

Goede producten met de juiste prijs!

Mijn bestelling was niet op voorraad dat werd netjes gemeld. maar zodra deze binnen is wordt deze direct verzonden met een berichtje. Super

Gewoon goed

Effe bestellen, bezorging zonder zorgen.

Topbedrijf met snelle en goede service!!

Ik had een dubbele bestelling online gedaan en werd heel snel daarover gebeld. Gelijk opgelost en de juiste bestelling volgende dag in huis. Ben ook geholpen bij iets wat ik zocht en kreeg gelijk per mail de juiste linkjes toegemaild! Ben echt heel tevreden met dit bedrijf!!

Correcte, snelle service.

Bestelling binnen 24u geleverd in België. TOP SERVICE.

Duidelijke website met de informatie die ik nodig had. Gemakkelijk en eenvoudig te bestellen. Prima en op tijd bezorgd. TOP geregeld !!!

Beter kan niet.

Zeer snel, half uur na bestellen was mijn bestelling al verzonden!

Alles goed, niets meer aan doen :)

Bestel hier altijd, is snel in huis en goede service

Binnen een paar dagen hadden wij het onderdeel binnen, super!!!!!

top!!!!

Uitstekend geholpen

Was op zoek naar een glazen draaiplateau voor een Kitchenaid magnetron. En deze super snel hier gevonden. En de volgende dag in huis.

Duidelijke specificaties, goede communicatie, keurige bezorging

Op de website werden duidelijk de afmetingen van de vrieslades beschreven. Aangezien we niet kunnen achterhalen van welk merk ons vrieskoelcombinatie is, kon ik met behulp van de afmetingen toch lades bestellen die passen in onze vriezer. Eén van de lades was niet op voorraad. Hierover werd keurig gecommuniceerd met tevens een vermelding over hoe het proces verder zou verlopen. De lades werden keurig beschermd verpakt afgeleverd en waren helemaal heel door deze goede manier van verpakken.

Everything was as described

I received the part in good order, fast and the price was the best compare to competitors. I highly recommend. Thank you !!!

Snelle enn juiste service

Ze hadden een universeel rooster voor de afzuigkap wat om maat te knippen was. Perfect en zo groot dat je er nog 2x gebruij van kan maken in dit geval

Alles volgens afspraak

Giede onderdelen!!!

Makkelijk te vinden en een mooie concurrerende prijs! Netjes verpakt en sbel geleverd. Top dus

Snel bezorgd, juiste onderdeel, goedkoop

Bestelling volgende dag bezorgd, goed verpakt. Nieuwe pomp voor wasmachine besteld. Was t goedkoopst en wasmachine werkt weer top nu

Op tijd geleverd

Juiste artikel gevraagd en keurig antwoord gehad.

Supersnel en correct

Fijne ervaring

Makkelijk en voordelig bestellen. Snel geleverd. Een aanrader.

Wérkelijk binnen 24 uur geleverd!

De lampfitting van onze afzuigkap was kapot gegaan, geen licht meer. Verbaasd gestaan dat zo een klein dingetje in deze drukke december maand toch ook werkelijk binnen 24 uur geleverd werd. Terug gemonteerd werkte alles gelukkig weer. Wij zijn daar erg blij mee!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes