Toeleverancier

Website toegankelijk. Pris schappelijk. Snelle levering. Geen overbodige verpakking

Vlotte levering

Vlotte levering, keurig verpakt en goede track en trace

Goed, snelle service

Snel onderdeel geleverd, goed verpakt

Zending duurde wel lang maar verder wel te vreden

Prima product! Goede service! Duurde wel lang voordat je het product in huis hebt!

2x een onderdeel besteld, de volgende dag in huis!

Prettig en snel geholpen.

Supersnelle levering. Top

Product voldoet aan mijn verwachting

snel en goed

spots van zeer goede kwaliteit en snel geleverd ,ben er blij mee

De service is erg goed, ze voldoen aan de levertijd en wordt geleverdt goed en veilig ingepakt. Telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar aan de telefoon en de informatie is goed. De prijs is duurder dan bij andere levaranceerden voor de zelfde product, waardoor de prijs voor de verzend kosten zouden overbodig moeten zijn, en als nog blijf de prijs duurder dan bij anderen. Toch zal ik rekening houden met uw service voor andere behoeften. Bedankt!

Ik had verwacht dat het later zou komen maar toch snel geleverd. Ook netjes in een doosje zodat de gourmet spatels ook na kerst nog netjes op geborgen kunnen worden.

Top ervaring

Goed telefonisch bereikbaar! Goed advies en supersnelle verzending! Dus......top ervaring!

Goede prijs, snelle levering

Ik kon snel het juiste onderdeel vinden. Exact hetzelfde onderdeel, een warmte element voor combi-magnetron, was bij andere leveranciers een stuk duurder. Snel besteld, om iets voor 17:00, en de volgende dag keurig netjes verpakt geleverd.

Doen wat ze beloven.

Snelle levering van lampjes.

Snel en efficient

Snel en efficient

Snel goed

Geen geen problemen goede levering

Product kwam beschadigd toe.

Het door ons bestelde product kwam beschadigd toe. Wij werden onvriendelijk te woord gestaan door iemand van de klantendienst.

Zending beschadigd

Bij aankomst waren de gardes totaal vervormd

Het alternatieve merk magnetronplaat past perfect in mijn Bosch apparaat..

Duidelijke informatie op de website. Snelle levering. Stukje goedkoper.

Supper

Prima geregeld

Werd telefonisch goed geholpen bij het bestellen van een klein tandwieltje voor onze citruspers, die draait weer als een tierelier en een snelle levering van het bewuste onderdeel.

Zeer snel het juiste onderdeel geleverd

Ik had een Kärcher stofzuiger filter dopje nodig, op zondag besteld, maandag lag ie al in de bus. Helemaal super

Zou zeker weer iets bestellen bij hun. Ben tevreden met de snelle service.

Toch niet het goede product!

Onderdeel, originele merk M-System bougie 002011 voor normale branders zijn toch te kort om de bedrading te maken naar de Trafo, is jammer. ID A-06-C-361663. SKU 002011

Supersnelle levering

Op zondag besteld en maandag al in huis

Prima product.

Zeer snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering