Supersnelle levering, uitstekend

Snel mijn onderdeel kunnen vinden en ook nog eens met een dag geleverd! Top.

Superfijn en snel

Na een zoektocht van ruim twee weken kwam ik, met de laatste poging, bij het Onderdelen huis. Een spanring voor mijjn wasmachine zocht ik. Ik gebeld, vriendelijke man zoekt aan de hand van mijn beschrijving het artikel er bij, is niet op voorraad maar kan besteld worden. Ik belde vrijdag en maandag werd het geleverd en het was de juiste Snel en enorm vriendelijk !!

Snel geleverd en goed service

mijn eerste bestelling gedaan, geheel tevreden. Produkten werden snel en netjes geleverd. aanrader!

Geweldige snelle levering, top!

Geweldige snelle levering, top!

Duidelijke website, bestellen eenvoudig, snelle bezorging.

Zie boven.

Goede kwaliteit super snel verzonden. Top prijs. Voor 23 euro de flvaatwasser weer kunnen fiksen

Geweldige service

Sneller nog dan verwacht, zaterdag besteld en maandag in huis

Goede levering en product

Ik bestelde een ovenrubber. Ze wisten welk ander rubber dan het eigen merk op deze oven paste en past precies! Levertijd stond aangemeld als 14 dagen en kwam eerder.

Goed,past precies wat kbc bij jullie mij bracht voor onderdeel

Keurig

Super fast delivery

Fast shipment. And I was happy to get the special, very rarely available item here.

Prima ervaring

Snel en efficiënt

Een langeren omschrijving is niet nodig lijkt mij, dit zegt alles!

Snelle afhandeling

Goede ervaring.

Supersnel het juiste orginele onderdeel tegen een goede prijs.

Prima.

Snel geleverd in nette verpakking

Zeer goede en snelle aflevering en makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Zeer goede en betrouwbare zaak, snelle en correcte levering en goed vind baar wat je zoekt. Aan iedereen aan te bevelen.

Heel snelle levering en stuk zoals op de foto en specificatie´s

Super service

Defect item geleverd. Super service door nieuwe te sturen en retourbon te leveren. Snel geregeld

Prijs lager dan gemiddeld, levering volgens belofte. Verzendkosten wel hoog als het bestelbedrag onder een limiet blijft.

Van bestellen tot leveren prima in orde

Van bestellen tot leveren prima in orde, je word op de hoogte gehouden wanneer wordt geleverd.

Zowel product als prijs en bezorging prima voor elkaar.

Vriendelijk medewerkster en snelle leverin

Gebeld na 17.00 uur over Inlaatventiel, medewerkster gaf aan dat het artikel op voorraad en als ik direct zou bestellen het nog verzonden zou worden die dag, Gelijk besteld en de volgende dag al in huis.

Gemakkelijk het onderdeel gevonden.

Snelle levering, goed product

Ganzepoortstraat 24